Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Το μακελειό στο Κονέκτικατ, η βία, το Χόλυγουντ και οι Εβραίοι


ΚΟ: Σαν έτοιμοι από καιρό πολλοί στην Αμερική - επώνυμοι και ανώνυμοι - σπεύδουν να κατηγορήσουν την οπλοκατοχή για το μακελειό στο σχολείο του Κονέκτικατ από τον 20χρονο Adam Lanza. Πρέπει να τελειώνουμε με τα όπλα λένε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει την προσπάθεια της (Δημοκρατικής) γερουσιαστού Νταϊάν Φάινσταϊν για την προώθηση ενός νόμου που θα απαγορεύει την πώληση όπλων στρατιωτικού τύπου, ενώ ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, υποστηρικτής της επιβολής αυστηρού ελέγχου επί της οπλοκατοχής ζήτησε επίσης τη λήψη άμεσα μέτρων. (Δεν ξέρω κατά πόσο τυχαίο είναι το ότι και οι δύο παραπάνω πολιτικοί είναι εβραϊκής καταγωγής. Θα το δούμε).
Τίθεται το ερώτημα: Είναι άραγε η απάντηση στα κρούσματα βίας τόσο απλή; Εντύπωση μου έκανε πως μόλις ακούστηκε ότι ο δράστης, ίσως, έπασχε από το σύνδρομο Ασπεργκερ, έτρεξαν να απενοχοποιήσουν τη νευρολογική αυτή διαταραχή, που είναι μια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού (που χαρακτηρίζεται από σημαντικές δυσκολίες στην κοινωνική αλληλεπίδραση). Γράφουν άρθρα. Επικαλούνται γνώμες ειδικών. Με τον ίδιο ζήλο έτρεξαν να αθωώσουν και τον αυτισμό. Τίποτα από αυτά δεν φταίει. Φυσικά, δεν πρόκειται να καταλογίσουν καμία ευθύνη στο ότι οι γονείς του νεαρού δράστη είχαν χωρίσει. Ότι δεν είχε καμία σχέση με τον πατέρα του. Ότι ήταν απομονωμένος. Ότι ήταν μανιακός με τα βίαια βιντεοπαιχνίδια; (Έπαιζε με τις ώρες το ‘Call Of Duty’ - βλ. φώτο κάτω). Δεν θα υπάρξει «ειδικός» να αναλύσει όλα αυτά; Είναι τα όπλα αυτά που αποκλειστικά φταίνε και αν καταργηθεί το συνταγματικό δικαίωμα του Αμερικάνου πολίτη, θα έρθει ο "παράδεισος"; Η βία που δηλητηριάζει τους νέους (ακόμα και τα παιδιά) μέσω κινηματογραφικών ταινιών, «παιδικών προγραμμάτων», παιχνιδιών με κάρτες και βιντεο-παιχνιδιών δεν θα κάτσει ποτέ στο εδώλιο του κατηγορουμένου; Γιατί άραγε;
- Διάβασε ένα παλαιότερο σχετικό άρθρο του ΚΟ: Βία σε ταΐζω...έγκλημα ξερνάς...


- Το παρακάτω άρθρο είναι του David Duke και αναφέρεται στην βία που προβάλεται και προωθείται μέσα από τις ταινίες του διεφθαρμένου και εβραιοκρατούμενου Χόλυγουντ*. 
- Για όσους δεν ξέρουν, o γεννημένος το 1950, David Duke, σύμφωνα με την γνωστή πανίσχυρη αμερικανο-εβραϊκή οργάνωση «για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού» Anti-Defamation League (ADL), είναι «ίσως ο πιο γνωστός ρατσιστής και αντισημίτης της Αμερικής, ο οποίος προωθεί αντι-σημιτικές και λευκές ρατσιστικές θέσεις».

Η 6χρονη Charlotte Bacon που δολοφονήθηκε από τον Lanza
Καθώς η Αμερική προσπαθεί να κατανοήσει την φαινομενικά παράλογη βία του μακελειού στο σχολείο του Κονέκτικατ, αξίζει να θυμόμαστε ότι οι Εβραίοι Supremacists ( = οπαδοί της εβραϊκής υπεροχής, ρατσιστές, φανατικοί) που ελέγχουν το Χόλιγουντ έχουν ήδη αναγνωρίσει την ευθύνη για την υποκίνηση της βίας με κατακλυσμό από κάθε είδους βρωμιάς τους που μεταμφιέζεται ως «ψυχαγωγία».
Στον απόηχο του προηγούμενου μακελειού του Ιουλίου του 2012 στην πρεμιέρα της ταινίας ‘Dark Knight Rises’, οι Εβραίοι Supremacists παραγωγοί του Χόλιγουντ αναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν ότι οι βίαιες εικόνες τους παίζουν κάποιο ρόλο στην υποκίνηση της βίας από μιμητικά ασταθή ψυχολογικά άτομα.

Αν και είναι γνωστό ότι στο Hollywood επικρατεί η κουλτούρα της αριστεράς, εν τούτοις το ίδιο το Χόλυγουντ ειδικεύεται σε εξωφρενικά βίαιο περιεχόμενο, με κάθε ταινία, τηλεοπτική εκπομπή ή βίντεο παιχνίδι να ανταγωνίζεται τον προκάτοχό του στο να δείξει περισσότερο θάνατο, αιματοχυσίες, κατάχρηση ναρκωτικών και εκφυλισμό.

Μετά τα γυρίσματα του «Σκοτεινού Ιππότη Η επιστροφή», ο Εβραίος παραγωγός Rob Cohen (υπεύθυνος για τα "XXX", "Stealth" "Alex Cross" και άλλα), δήλωσε ότι «Όπως κάθε πρόσωπο που εργάζεται σε ταινίες, μετά από αυτό το γεγονός, ρωτάω κι εγώ τον εαυτό μου για ποιο πράγμα είμαστε υπεύθυνοι».

«Μερικοί λένε ότι είμαστε συνένοχοι σε αυτή τη βία και δεν είμαι σίγουρος αν  είμαστε», είπε. «Αλλά, αυτό με κάνει να σταματήσω. Θέλουμε τις ταινίες μας να τις δει το ευρύτερο δυνατό κοινό - είμαστε σε μια εμπορική επιχείρηση - αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε βαθύτερα».
Ο Εβραίος Kurt Sutter, συγγραφέας-παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών όπως το "Sons of Anarchy" και το "The Shield", είπε στο Twitter για τα γυρίσματα του «Σκοτεινού Ιππότη Η επιστροφή» ότι «Αυτό το πράγμα κάπως με κάνει πάντα να αμφισβητώ τη φιλελεύθερή μου χρήση της βίας στην αφήγηση της ιστορίας».
Ο ανεξάρτητος παραγωγός Harvey Weinstein, που έχει κυκλοφορήσει όλες τις γεμάτες βία ταινίες του σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο - από «το Pulp Fiction» στο επερχόμενο βίαιο αντι-λευκό "Django Unchained" – είπε στην Huffington Post ότι "όλοι όσοι ασχολούνται με τη βία στις ταινίες" θα πρέπει να καθίσουν και να συζητήσουν ... τον ρόλο μας σε αυτό. "

Σύμφωνα με τον μαύρο ηθοποιό Jamie Foxx, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία των Weinstein / Tarantino “Django Unchained” (όπου «αστειεύεται» για το "πόσο μεγάλο" είναι να σκοτώνει όλους τους λευκούς) δήλωσε ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου αξίζει μερικές από τις κατηγορίες για τους ανθρώπους εκείνους που πηγαίνουν και διαπράττουν βίαιες πράξεις.

Ο Foxx, δήλωσε στο Associated Press ότι οι ηθοποιοί δεν μπορούν να αγνοήσουν ότι η βία που απεικονίζουν στην οθόνη μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους στην πραγματική ζωή. "Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας και να πούμε ότι η βία σε ταινίες ή σε οτιδήποτε δεν έχει κάποιο είδος επιρροής», δήλωσε το Σάββατο ο Foxx. "Έχει".


* ΚΟ: Περί εβραϊκής επιρροής στον ‘θαυμαστό κόσμο’ του Χόλυγουντ διάβασε σχετικά:


 Παρακάτω σχετικό βίντεο του Duke (προσοχή: στο βίντεο παρουσιάζονται κάποιες σκηνές από ταινίες που είναι σκληρές)



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eλεος με το ξεπερασμενο κλισε οτι τα παιδια των χωρισμενων ειναι προβληματικα.Υπαρχουν γονεις σωστοι κ κακοι γονεις.Κ οι καλοι εξακολουθουν να ειναι καλοι κ μετα το διαζυγιο,το ιδιο ισχυει κ για τους κακους.Το παιδι αυτο κατα τη γνωμη μου ειχε ενα ειδος ψυχασθενειας,φαινεται κ απο τις φωτο οτι ειχε χοντρο προβλημα.Εχει κ εναν αδερφο "φυσιολογικο",που μεγαλωσε κ σπουδασε κ ζει κανονικα.Αυτος ειχε αλλους γονεις?Καλως ή κακως οι γονεις δεν μπορουν να διαμορφωσουν τα παιδια οπως θελουν,παιζει μεγαλο ρολο κ η φυση του καθε ατομου

SkyWatcher είπε...

Εγώ έθεσα ερωτήματα. Δεν έβγαλα συμπεράσματα. Άλλοι βγάζουν συμπεράσματα και καταδικάζουν ή αθωώνουν με συνοπτικές διαδικασίες, κινούμενοι πάντοτε στα στενά πλαίσια της ιδεολογίας τους.
Αλλά μιας που το έθιξες, από μία γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο βρήκα αυτό:
Τα παιδιά που βιώνουν ένα διαζύγιο είναι πιο επιρρεπή στο να υποφέρουν από άγχος, κατάθλιψη και θέματα αυτοεκτίμησης. Ως εκ τούτου, ένα παιδί μπορεί να φοβάται ότι είναι ανίσχυρο να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή και μπορεί ως εκ τούτου να προσπαθήσει να βρει τον έλεγχο μέσω της βίας. Ο Robert Hughes, αναπληρωτής καθηγητής και ειδικός του Τμήματος Ανθρώπινης Ανάπτυξης και Επιστήμης της Οικογένειας στο Πανεπιστήμιο του Ohio, λέει ότι τα παιδιά από οικογένειες διαζευγμένων "είναι πιο πιθανό να είναι επιθετικά και να έχουν μπλεξίματα με τις σχολικές αρχές και την αστυνομία." Ως έφηβοι, λέει, ότι είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε «εγκληματικές δραστηριότητες και να πειραματιστούν με παράνομα ναρκωτικά». Ένα παιδί που έχει βιώσει το διαζύγιο είναι πιο ευάλωτο στο να γίνει θύμα βίας, ή δράστης βίαιων πράξεων για τον εαυτό του και τους άλλους, λέει ο Hughes. Από εδώ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη περαν καθε κριτικης του απαραδεκτου ετσι και αλλιως κρατους των ΗΠΑ . θεωρειται λογικο να μπορει καθε ενας να αγοραζει καθε μηνα απο 1 πολεμικο οπλο με γεμιστηρα και σφαιρες οπως παιρνει καποιος καφε και ζαχαρη ; Σιγουρα οι ανθρωποι σκοτωνουν αλλα για εναν καθημερινο ανθρωπο χωρις εξοικιωση σε μαχαιρια και κυνηγετικα οπλα το να εχει ενα πολεμικο ντουφεκι που το μονο που εχεις να κανεις για να κανεις μαζικο φονο ειναι να το βαλεις στο κατα ριπας και να πατησεις την σκανδαλη ειναι πολυ μεγαλος πειρασμος ενα τετοιο οπλο . Τα αλλα θελουν μαστορια . Ετδι ακομη και ενα παιδι 15 χρονων που δεν εχει συναισθηση αν επι παραδειγματι φαει ξυλο στο σχολειο αν στο σπιτι του υπαρχει οπλοστασιο διμοιριας το μονο ευκολο ειναι ο φονος . Χωρις οπλο το σκεφτεσαι 100 φορες

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το διαζύγιο, το οποίο οι σύγχρονες "δυναμικές" γυναίκες δεν το έχουν σε τίποτε να ζητάνε στην πρώτη ευκαιρία. Εδώ ακόμη και για φυσιολογικά παιδιά είναι δύσκολο, πόσο μάλλον για ένα με αυτισμό, υπερευαίσθητο και απομονωμένο, που θέλει όσο τίποτε σταθερό οικογενειακό περιβάλλον να το υποστηρίζει. Θέλει βασικά τον ΠΑΤΕΡΑ του, ιδίως όταν είναι αγόρι στην εφηβεία.

Όλα δείχνουν ότι αυτό που έκανε ήταν εκδίκηση εναντίον της μάνας του. Γι'αυτό πρώτα αυτήν σκότωσε (με 4 σφαίρες στο πρόσωπο) και μετά πήγε και στο σχολείο όπου εκείνη βοηθούσε εθελοντικά με τα μικρά παιδιά. Είχε πιστέψει ότι περισσότερο αγαπούσε αυτά παρά τον ίδιο.
Απ'ό,τι λένε αυτή σκόπευε να τον κλείσει σε ίδρυμα, οπότε θα έμενε μόνη στην σπιταρώνα με τα 200.000 δολάρια το χρόνο διατροφή από τον μακάκα πρώην, μια χαρά.
Άφρονα άνθρωπε, απόψε άγγελος Κυρίου την ψυχή σου παίρνει, κι αυτά που προετοίμαζες τι θ'απογίνουν;

Ανώνυμος είπε...

Το να απαγορεύουν τα όπλα και σε αυτούς που τα θέλουν για άμυνα μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα όπως στην σφαγή του Μπρέιβικ στην Νορβηγία που δεν είχαν ούτε οι αστυνομικοί όπλο να τον σταματήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δεδομενο οτι η οικογενεια ειναι ο ακρογωνιαος λιθος της καθε κοινωνιας.
Αυτην την οικογενεια λοιπον προσπαθουν αδυσωπητα να διαλυσουν με καθε μεσον οι οβριοι πολεμωντας την παντιοτροπως. (ας με λετε κολλημενο οσο θελετε. Αυτους βλεπω κι αυτους δακτυλοδεικνειω)
Αυτοι βρισκονται πισω απο καθε αρρωστημενη ιδεα που μεσω των ΜΜΕ τους, Χολλυγουντ κλπ κλπ τις μεταφερουν κυριως στους αθωους ανθρωπους και απο νεαρα ηλικια. Ξερουν οτι η διαβρωση εκ των εσω της καθε κοινωνιας θα τους βοηθηση στην ολοκληρωση τους "θεαρεστου" εργου τους της μιας κυβερνησης με εδρα την Ιερουσαλημ.
Τα διαζυγια στις δυτικες κοινωνιες που ξεπερνουν το 51%, ειναι ενα υποπαραγωγο της υπογειας εβραϊκης λεεινης προσπαθειας απο χρονια τωρα. Ας δει καποιος απιστος Θωμας με τι νομικη ευκολια μπορει καποιος να βγαλη διαζυγιο. Αν υπαρχουν και παιδια (=χρηματα, διατροφη συν πολλα αλλα) τοτε η γυναικα πρωτοστατει στην επιδημια αυτη των διαζυγιων. Αν λογαριασουμε και τις εκτρωσεις τοτε βλεπουμε σχεδον ολη την εικονα.
Μια απλη ματια του τι δηλητηριο αραδειαζουν οι οβριοι μπορει να μας το επιβεβαιωση ενα τηλεοπτικο προγραμμα ενα ξεφυλισμα περιοδικου μια ματια σε μια φυλλαδα η οτιδηποτε αλλο σκουπιδι υπαρχει στη καθημερινη διαιτα μας.

Αιωνες πριν ο Κικερωνας ειχε προφητευσει:

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας



υγ.
Με αυτους τους ανοητους και υπερμαχους (αν οχι προβοκατορες) της δηθεν "απλης λογικης" περι απαγορευσης των οπλων συμφωνω.

Αλλα τι θα λεγατε να κλεισουμε τις πολεμικες βιομηχανιες σ' ολο το κοσμο και να καταστραφουν ΟΛΑ τα μεχρι τουδε οπλα; Ας ξεκινησετε τα επιχειρηματα σας απ αυτο το σημειο να δουμε ποσο μακρια θα φτασετε.
Αλλιως βουλωστε το.


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Πατρίκιε καθόλου κολλημένος δεν είσαι. Αν σκεφτείς το τι δηλητήριο σερβίρουν μέσα από τα μμε τους, τις τηλεοράσεις τους, τις ταινίες τους και λίγα λες. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι ανώμαλοι και χρήσιμοι ηλίθιοι που συμμετέχουν αλλά χωρίς την δική τους προώθηση, οργάνωση και χρηματοδότηση όλοι αυτοί δεν θα είχαν ούτε τη μισή επιρροή από αυτήν που έχουν τώρα.
Είναι ψυχολογικός πόλεμος κατά των ευρωπαϊκών χριστιανικών λαών τους οποίους μισούνε.

Ανώνυμος είπε...

Οι κοινωνιες παντα ηταν γεματες βιαιους ανθρωπου.Πολεμοοι,εγκληματιες κλπ υπηρχαν παντα σε μεγαλο βαθμο,ακομα κ τον καιρο που τα διαζυγια ηταν σχεδον μηδαμινα.Οριστε μια αλλη ερευνα σε απαντηση αυτης που προανεφερες βασει της οποιας η ψυχικη υγεια δεν εξαρταται απο το διαζυγιο: http://e-psychology.gr/children-teens-family/176------ Συμφωνω οτι θα πρεπει να μην παντρευομαστε κ να μην χωριζουμε επιπολαια αλλα κατοπιν ωριμης σκεψης,αλλα οταν οι γονεις αγαπαν τα παιδια τους,αυτα δεν αναπτυσσουν ψυχολογικα.Αν 2 γονεις μενουν μαζι κ το κλιμα στο σπιτι ειναι ανυποφορο,ειναι χειροτερα για το παιδι.

konion είπε...

Ἡ ὁπλοφορία στὶς Η.Π.Α. εἶναι οὐσιαστικὸ δικαίωμα τῆς ἐλευθερίας των καὶ θὰ τὸ προασπίσουν ὅπως μποροῦν.
Φανταστεῖτε νὰ εἰσβάλλη κάποιος στὸ σπίτι σας βράδυ, τὶ κάνετε;
Στὶς Η.Π.Α. ἡ ἀπάντησις εἶναι ἁπλή: Ἀμύνεσαι μὲ ὅτι ἔχεις καὶ ὁ εἰσβολέας γνωρίζει ὅτι μπορεῖ νὰ σκοτωθῆ.
Ἐδῶ παρακαλᾶς μὴν σοῦ βιάση τὴν γυναῖκα ἢ τὰ παιδιὰ ἢ σᾶς σκοτώση.

Συμπέρασμα: Τὶ εἴδους ἐλευθερία θέλουμε;