Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

''Αντιγράφετε τους λευκούς, όσοι έχετε σκύλο…''


Ο πρόεδρος Jacob Zuma δηλώνει «περήφανος Ζουλού»


Στην πρώτη εμφάνισή του μετά την επανεκλογή του, ο πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Jacob Zuma, έκανε μία δήλωσε που προκάλεσε αίσθηση.
''Οι μαύροι Αφρικανοί που αγοράζουν σκύλο, τον βγάζουν βόλτα και επισκέπτονται τον κτηνίατρο αντιγράφουν τον πολιτισμό των λευκών'' είπε σε μία συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων την Τετάρτη.
''Οι άνθρωποι που αγαπούν περισσότερο τους σκύλους από τους ανθρώπους χαρακτηρίζονται από έλλειψη ανθρωπιάς. Οι Αφρικανοί πρέπει να σταματήσουν να υιοθετούν συνήθειες άλλων πολιτισμών'' πρόσθεσε ο 70χρονος πρόεδρος.
Η απάντηση ήταν άμεση. Πολλοί Αφρικανοί ανήρτησαν στο Twitter φωτογραφίες με τους σκύλους τους σχολιάζοντας πως αυτοί δεν είναι ''Αφρικανοί''. 
Η προεδρία έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση και να διευκρινίσει το πραγματικό νόημα του λόγου. ''Ο πρόεδρος προσπάθησε να τονίσει την ανάγκη οι Αφρικανοί να αποδεσμευθούν από την σκέψη της αποικιοκρατίας. Δεν εννοούσε πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να αγαπούν ή να φροντίζουν τα ζώα αλλά πως δεν πρέπει να υπερεκτιμούν τα ζώα έναντι των ανθρώπων'' αναφέρεται στην ανακοίνωση. - Πηγή

Σχ. ΚΟ:

- Ο 70χρονος Jacob Zuma είναι πολύγαμος και έχει παντρευτεί έξι φορές. Αυτήν την στιγμή έχει τέσσερις συζύγους. Στην φωτογραφία : με τις τρεις συζύγους, που ήταν παρούσες την ημέρα που παντρευόταν την τέταρτη! Το 2012, η ​​Daily Telegraph εκτίμησε ότι ο Zuma έχει 20 παιδιά

- Ο Zuma αρκετές φορές ήρθε αντιμέτωπος με σημαντικές νομικές προκλήσεις. Κατηγορήθηκε για βιασμό το 2005, αλλά αθωώθηκε. Επιπλέον, είχε μακρά νομική μάχη ως κατηγορούμενος για εκβιασμό και διαφθορά. Στις 6 Απριλίου 2009, η Εθνική Εισαγγελική αρχή αποφάσισε να αποσύρει τις κατηγορίες, αναφέροντας πολιτικές παρεμβάσεις.

- Ο Zuma έχει δηλώσει ότι το κόμμα του, το Εθνικό Αφρικανικό Κογκρέσο (ANC), θα κυβερνήσει τη Νότια Αφρική μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού, και ότι η συνέχιση της διακυβέρνησης από το κόμμα του είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Θεός...
 
- Στις 8 Ιανουαρίου 2012, μιλώντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του κόμματός του στο Bloemfontein της Νότιας Αφρικής, τραγούδησε τους στίχους του αντιλευκού ρατσιστικού τραγουδιού «πυροβόλησε τον Μπόερ» ("shoot the Boer"), ένα τραγούδι που πήρε έφερε τον ηγέτη της νεολαίας του ANC, Julius Malema να καταδικαστεί για «ρητορική μίσους». Ο Julius Malema, (φώτο κάτω) διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες απευθύνει έκκληση για τη δολοφονία των λευκών, παροτρύνοντας τα πλήθη να τραγουδήσουν το "Σκοτώστε τον Μπόερ." Η λέξη Μπόερ είναι ολλανδική για τους γεωργούς και ιστορικά αναφέρεται στους λευκούς Νότιους Νοτιοαφρικανούς ολλανδικής καταγωγής. Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιείται ως ευφημισμός για όλους τους λευκούς στη Νότια Αφρική.
 
Διάβασε:
 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βγουν οι αλληλέγυοι,προοδευτικοί και λοιποί νεοταξίτες να καταδικάσουν το ρατσιστικό παραλήρημα του αφρικανού προεδρούλη!

Ανώνυμος είπε...

Το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ του νεγρου αποκλειεται να το καταδικασει η "πολιτικη ορθοτητα" της νεας ταξης πραγματων αλλα ουτε και οι εν ελλαδι συνεργατες τους...
οι διεθνιστες - μεταναστολαγνοι, αναρχοκομμουνιστες!!!

Δυστηχως...συμπεριφερονται (στους αραπαδες) σαν να ειναι κακομαθημενα παιδια που τους συγχωρουν τα παντα, και αυτο εχει σαν αποτελεσμα οι "μαυροι" να αποθρασυνονται ολο και περισσοτερο με τραγικα αποτελεσματα για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ και κατ' επεκταση για την ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

Αφου δεν δινει κανεις σημασια στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που συντελειται εις βαρος των μποερς απο τους αραπαδες, δεν θα επρεπε και εμεις οι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να αντιδρασουμε το ιδιο ΒΙΑΙΑ στα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ σχεδια περι ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΝΕΓΡΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ της σε μια ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ - ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ;;;

τελικα μηπως πρεπει να αφησουμε στην ακρη την ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ μας συμπεριφορα και να αρχισουμε να φερομαστε σαν τα ΚΤΗΝΗ (οπως οι νεγροι);;;

θα ελεγα...ΟΧΙ!!!

αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να υποχωρουμε ως ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρα Αζόρ, τί σου μελλε να πάθεις! Ένας μεταφραστής να μεταφράσει τις δηλώσεις του Αφρικανού σε 500 μπουλντόγκς! Θα σου πω εγώ μετά!