Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI: Η Γενοκτονία των λαών της ΕυρώπηςΆρθρο από το blog Θεόδοτος :

Το  άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità» (εδώ). Μετάφραση -επιμέλεια:  Ελευθέριος Αναστασιάδης

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα "αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας", είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Η  Πανευρώπη

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι  Richard Coudenhove  Kalergi. Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich vonCoudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsuko Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος  στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα  σχέδιά του τους πιο σημαντικούς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους  υποστηρικτές και  συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Σχ. ΚΟ: Ο Richard Nikolaus Eijiro von Coudenhove-Kalergi γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1894 και πέθανε στις 27 Ιουλίου 1972. Ήταν ο ιδρυτής και ο πρόεδρος για 49 χρόνια, της Πανευρωπαϊκής Ένωσης. Θρησκευτικά, ανατράφηκε ως Καθολικός. Όπως λέει η βιογραφία του, ο πατέρας του - που στα νιάτα του ήταν «αντισημίτης», αλλά μετά άλλαξε και έγινε ένθερμος υποστηρικτής των Εβραίων - τον πήγαινε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Μια Μεγάλη Παρασκευή, την ώρα που ακουγόταν στην καθολική Θεία Λειτουργία η προτροπή "oremus et pro perfidis Judaeis" («Ας προσευχηθούμε επίσης για τους άπιστους Εβραίους»), ο Richard σηκώθηκε και αποχώρησε από την εκκλησία, ως διαμαρτυρία εναντίον αυτής της δήθεν έκφρασης «αντισημιτισμού».

Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel  και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους  Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός Alcide De Gasperi και άλλοι.
Με την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi , χάρη σε μία  ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής στοάς B'nai B'rith και σημαντικών  εφημερίδων, όπως οι New York Times,  καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης.

Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.

Το εξώφυλλο του βιβλίου
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς  Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε  μία  μικτή φυλή  μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποια όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ' αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από τα Γκέττο-φυλακές, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να  καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται  για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.
Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να  αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού», η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο. Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με τη συμβολή ξένων γονιδίων  που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή . Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi  ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση  των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που  σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα  κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.»

Συμπεράσματα

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Kalergi  φαίνεται να υλοποιείται  πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Kalergi». Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης  και  την ανθρωπιστική αποβλάκωση που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης, διδάσκεται στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα.

Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο "ρατσισμός" είναι λάθος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνoυν όλους τυφλούς  καταναλωτές. Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαίους. Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή  Ένταξη, ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η εναλλακτική λύση είναι η εθνική αυτοκτονία.

Σημείωση του μεταφραστή: Αν και τα αίτια των προσωπικών επιλογών του Kalergi, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που σίγουρα θα διαμορφώθηκε στο μυαλό των αναγνωστών: Γιατί ένας Ευρωπαίος αριστοκράτης με Φλαμανδικές, Πολωνικές, Ελληνικές- Βυζαντινές ρίζες, ακόμη και με αίμα Σαμουράι στις φλέβες του (από την μητέρα του) έγινε φορέας τέτοιων σχεδίων και όργανο στα  χέρια σκοτεινών δυνάμεων; Οι λόγοι, κατά την γνώμη μας, είναι πολλαπλοί: ιδιοσυγκρασικοί, ψυχολογικοί και...γυναικείων επιδράσεων.

 Παρατηρούμε λοιπόν μία προσωπικότητα με έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, ας μου επιτραπεί ο όρος, «εκφυλισμένο ελιτισμό». Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν Ασιάτισσα, ίσως του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Όμως ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η «κατάλληλη έφηβη», που όλως τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του, και έγινε η πρώτη γυναίκα του (σε ηλικία 13 ετών): η ιουδαία Ida Roland, (φώτο) που αργότερα θα γίνει φημισμένη ηθοποιός. Περιβάλλοντα και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες...

Από την ιστοσελίδα του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:


Στις 16 Νοεμβρίου 2012, απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi 2012, σε ειδικό συνέδριο στη Βιέννη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του πανευρωπαϊκού κινήματος. Το βραβείο απονέμεται ανά διετία σε ηγετικές προσωπικότητες, για την εξαίρετη συμβολή τους στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Αποφασιστικός παράγοντας για την απονομή του βραβείου ήταν ο ισορροπημένος τρόπος με τον οποίο ο Πρόεδρος Van Rompuy άσκησε τα καθήκοντά του στη νέα θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η οποία καθιερώθηκε με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Διεκπεραίωσε αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο ηγετικό και συντονιστικό ρόλο με πνεύμα αποφασιστικότητας και συμφιλίωσης, ενώ έμφαση δόθηκε επίσης στην δεξιοτεχνική διαιτησία του επί ευρωπαϊκών υποθέσεων και την αδιάπτωτη δέσμευσή του στις ευρωπαϊκές ηθικές αξίες.
Στον λόγο αποδοχής του, ο κ. Van Rompuy περιέγραψε την ενοποίηση της Ευρώπης ως έργο ειρήνης. Η σημασία της εν λόγω ιδέας, η οποία ήταν επίσης στο επίκεντρο του έργου του Coudenhove-Kalergi, παραμένει το ίδιο επίκαιρη ύστερα από 90 έτη.
Το βραβείο φέρει το όνομα του κόμη Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), φιλοσόφου, διπλωμάτη, εκδότη και ιδρυτή του πανευρωπαϊκού κινήματος (1923). Ο Coudenhove-Kalergi υπήρξε πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ενοποίησης και διέδωσε την ιδέα μιας ομοσπονδίας ευρωπαϊκών κρατών στα έργα του.
Από το 2000, μεταξύ των νικητών του βραβείου συγκαταλέγονται η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Angela Merkel (2010) και ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga, (2006).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Προφανώς, τον κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο. Οπότε σου λέει, παλιόπαιδα θα κάνω όλη την Ευρώπη σαν και μένα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Το ότι ζουμε δυστυχώς μία άσχημη κατασταση είναι γεγονός και μάλιστα όπως λέει και το άρθρο μία κατάσταση προκατασκευασμένη από τους ..άγνωστους γνωστούς..άρχοντες και ισχυρούς.Πιστέυω και ελπίζω στο Θεό ως τη μοναδική λύση φίλε μου.Πιστεύω οτι όλα τα άσχημα κάποτε περνούν και το φως πάντα μετά τη καταιγίδα είναι καθαρό ..

Nemo είπε...

Πολύ σωστό το άρθρο ,οφείλω να ομολογήσω. Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων , που πλέον δεν κρύβεται. Το διατυμπανίζουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της.
Δηλώσεις του είδους "οι λευκοί στην Αμερική πρέπει να γίνουν μειοψηφία " δεν αφήνουν πλέον την παραμικρή αμφιβολία.
Όντως περί γενοκτονίας πρόκειται και η λευκή φυλή που δημιούργησε όλο τον πνευματικό και τεχνολογικό πολιτισμό στον πλανήτη μας , οδεύει συν τω χρόνω προς τον πλήρη αφανισμό της. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι από την λευκή φυλή περιμένουμε την λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, γιατί αποδεδειγμένα είναι και η μόνη που μπορεί να παράγει αποτελέσματα. Όταν θα έχει εκλείψει η λευκή φυλή , ο χριστιανισμός ,ο πολιτισμός η ανθρωπότητα θα είναι τελείως αβοήθητη. Κλειδωνόμαστε στο ντουλάπι και πετάμε έξω το κλειδί!
Επιπροσθέτως να αναφέρω ότι οι γενετιστές δουλεύουν προς δύο κατευθύνσεις η μία προς την τελειοποίηση των χαρακτηριστικών του ανθρώπου και η άλλη προς την δημιουργία μίας κατώτερης φυλής (μετανθρωπισμός) η οποία προορίζεται να υπηρετεί την ανώτερη (την ελίτ της παγκόσμιας Νέας Τάξης). Ενδεχομένως τα εμβόλια υδραργύρου που γίνονται σε βρέφη , να εξυπηρετούν προς αυτή την κατεύθυνση, ήτοι
τον απόλυτα λοβοτομημένο πολίτη της νέας τάξης που θα έχει νοημοσύνη πιθήκου για να χειραγωγείται πιο εύκολα και ίσως δεν θα ξεπερνάει τα 30 εάν φυσικά θα έχει την τύχη να τα φτάσει,λόγω συνδυασμού διατροφής και περιβάλλοντος ήτοι τρόφιμα μεταλλαγμένα/καρκινογόνα χημικά και ραδιενεργό περιβάλλον/μόλυνση).
Η υπογεννητικότητα της λευκή φυλής ανά τον κόσμο είναι αποτέλεσμα ενσυνείδητης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από πολύ παλιά και έχει σχέση με την προβολή από τα ΜΜΕ του προτύπου της πετυχημένης και οικονομικά ανεξάρτητης γυναίκας ,τον οικογενειακό προγραμματισμό ,την νομιμοποίηση της άμβλωσης ,την έλλειψη κινήτρων που πεισματικά αρνούνται τα κράτη να δώσουν σε νέα ζευγάρια και πολύτεκνους ,η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία ,τα ναρκωτικά ,η άθεη προπαγάνδα ,το φεμινιστικό κίνημα με θέσεις εξτρεμιστικές(αλήθεια ξέρει κανείς σας τι γίνανε οι φεμινίστριες??? σε Ευρώπη και Αμερική τώρα που υπάρχει Σαρία , κακοποίηση γυναικών με την ευχή του Αλλάχ ,κλειτοριδεκτομή ,λιθοβολισμοί, αντιμετώπιση των γυναικών σαν κρέας και σκεύος ηδονής χωρίς καμιά αξία ,καθώς και τόσα άλλα ωραία???)
Κροκοδείλια δάκρυα λοιπόν εκ μέρους των κρατούντων, για την υπογεννητικότητα , καθώς και για τον υπερπληθυσμό που δημιουργούν τα τριτοκοσμικά κράτη. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων φάσκει και αντιφάσκει ,και τα πνευματικά κέντρα που την ανέδειξαν έχουν απ' ότι φαίνεται πολλά σχέδια ,το ένα χειρότερο από το άλλο για εμάς τους κοινούς θνητούς.
Σε μία εποχή που ο χριστιανισμός βάλλεται πανταχόθεν ,οι χριστιανοί ανά τον κόσμο θύματα μιας ανελέητης πλύσης εγκεφάλου ,κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και δυστυχώς όταν θα ξυπνήσουν θα είναι πλέον πολύ αργά.
Ή μήπως είναι ήδη πολύ αργά, και αν ναι τι πρέπει να γίνει, να δεχθούμε μοιρολατρικά την κακή μας μοίρα και απλά να περιμένουμε τον χάρο με το δρεπάνι?


konion είπε...

Ὅσο γιὰ τὰ προσωπικὰ κίνητρα, τὰ προαναφερόμενα μᾶλλον ἔχουν παίξει κάποιο ρόλο.
Συνεπῶς γιὰ τὰ προσωπικὰ κίνητρα πρέπει νὰ ψάξουμε καλύτερα σὲ τεκτονικὲς στοές, καμπάλλα καὶ ἄλλα μυστικιστικὰ τάγματα π.χ. τύπου Χρυσῆς Αὐγῆς κ.λπ. καὶ ἄλλες παρὀμοιες ἰδεολογίες, πράγματα τὰ ὁποῖα ὑποτιμῶνται συστηματικῶς. Δηλαδή, γιὰ ὅτι κυκλοφοροῦσε στὰ σαλόνια τῆς τότε ὑψηλῆς κοινωνίας.

konion είπε...

Στὸν Ἰνφογνώμονα ἀνερτήθη σὲ 2 συνέχειες τὸ ἄρθρο «Η μυστική Ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ( http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/03/2.html ).

Ἐπὶ τῇ εὐκαιρίᾳ, ψάχνοντας λῖγο στὸ διαδίκτυο τὴν γενεαλογία τοῦ Heinrich vonCoudenhove-Kalergi, βρῆκα ὅτι κατάγονται καὶ ἔχουν γυρίσει ὅλη τὴν Εὐρώπη.
Πρέπει λοιπὸν νὰ δοῦμε πῶς τὰ σόγια τῶν βασιλέων καὶ εὐγενῶν γενικότερα, ἔχουν ἐπηρεάσει τὴν διανόησι, καθῶς καὶ τὴν πίστη τῶν ἀνθρώπων μέσῳ τοῦ χριστιανισμοῦ ὡς ἐπίσημη θρησκεία καθῶς καὶ μέσῳ μυστικῶν ἑταιρειῶν, σεχτῶν, ταγμάτων κ.λπ.

nahamenalegame είπε...

δεν ειμαι αντισημητρια αλλα οφειλω να πω οτι οποια πετρα κι αν σηκωσεις απο κατω εβραιο θα βρεις...και για τον εν λογω κυριο (coudenhove-kallergi)τον μεγαλυτερο ρολο,ως προς την διαμορφωση αυτων των ιδεων του περι ομοσπονδιακης ευρωπης, πιστευω επαιξε η συζηγος του ida roland,ιουδαια στην καταγωγη...

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Τώρα ἐξηγεῖται πλήρως ἡ ψύχωσις τῶν σημερινῶν "ἑλλήνων" μέ τήν Δαιμονικήν "πολιτικήν ὀρθότητα" τοῦ παραλόγου, μέ τούς "πρόσφυγας" (αὐριανούς τζιχαντιστάς) κ.λπ. Ἀφοῦ ἐγκατέλειψαν τόν Θεόν καί ἔχουν ἀσπασθῆ διάφορες αἱρέσεις (πρωτίστως τόν Οἰκουμενισμόν, στόν ὁποῖον τούς ὁδηγοῦν οἱ ψευδο-επίσκοποι) ἦτο ἑπόμενον νά προσκυνήσουν τόν Διάβολον!

Ανώνυμος είπε...

αυτή δεν ηταν 13 οταν τον τυλιξε, ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερή του και χωρισμένη, εξ ου και η Γιαπωνεζα μάνα του που εκανε κουμαντο στο σπίτι και ως Γιαπωνεζα δεν καταλαβαινε από πολιτικη ορθοτητα του κοψε την καλημερα για πολλα χρονια. ταδε εφη wikipedia.

Μιχαήλ είπε...

Έχει κανείς από τούς σχολιαστές, αλλά και τον αρθρογράφο, διαβάσει το βιβλίο «Praktischer Idealismus»; Ή απλώς αρκούνται σε ό,τι αντισημιτικό σκουπίδι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;