Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Νικολά Σαρκοζί (2008): Θα επιβάλλουμε φυλετική επιμειξία! (video)Παρακάτω θα δείτε ένα απόσπασμα από μια ομιλία που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί* στις 17 Δεκεμβρίου 2008 για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ecole Polytechnique στο Palaiseau (Παλεζώ).

Το απόσπασμα της εξαιρετικά απειλητικής ομιλίας του Σαρκοζί επικεντρώνεται στην υποχρέωση της Γαλλίας να γίνει μια «μικτή» (ή σύμμικτη ή ανομοιογενής) χώρα – η γαλλική λέξη “métissé”. Το ρήμα "métisser" θεωρητικά σημαίνει να αναμίξετε αίμα ή να διασταυρώσεις τα είδη, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιείται πιο χαλαρά εννοώντας μείγμα πολιτισμών. Ο Σαρκοζί χρησιμοποιεί τη λέξη, ή μια μορφή της, τουλάχιστον 7 φορές στα πρώτα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο. Είτε αναφέρεται στην ανάμειξη του αίματος ή απλώς στην καταστροφή της γαλλικής κουλτούρας, φέρνοντας εχθρικούς - προς την κουλτούρα της Γαλλίας - αλλοδαπούς, είναι αδύνατο να αποφευχθεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός λέει στο γαλλικό λαό, με ξεκάθαρο απειλητικό τρόπο, ότι πρέπει να αναμειχθούν οπωσδήποτε.

Η γαλλική λέξη "métissage" σημαίνει «επιμειξία» ή «διασταύρωση» ή «φυλετική ανάμειξη» και άλλους παρόμοιους όρους. Αν και δεν μεταφέρουν οι λέξεις αυτές πάντα το σωστό νόημα. Η «διασταύρωση» ακούγεται πολύ επιστημονική, όπως όταν οι αγρότες διασταυρώνουν καλλιέργειες. Η "επιμιξία" είναι πολύ τεχνική και αναφέρεται σε γάμο.

«(...) Ο στόχος είναι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της "επιμειξίας" ("métissage") - της πρόκλησης της "επιμειξίας" που αντιμετωπίζουμε τον 21ο αιώνα. Με την πρόκληση της "επιμειξίας", η Γαλλία ήταν πάντα εξοικειωμένη και αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της "επιμειξίας" η Γαλλία παραμένει πιστή στην ιστορία της. Επιπλέον, είναι η συγγένεια αίματος που έχει προκαλέσει πάντα το τέλος των πολιτισμών και των κοινωνιών».

Προσέξτε ότι στην παραπάνω πρόταση μιλά για φυλετική ανάμειξη του ΑΙΜΑΤΟΣ των συμπατριωτών του με αλλοδαπούς (και ξέρουμε ότι μιλώντας για αλλοδαπούς, αυτοί δεν είναι οι Σουηδοί ή οι Ιταλοί...).

Επίσης, μιλώντας για την ιστορία της Γαλλίας ότι ήταν πάντα "métissée", παραποιεί την ιστορία, καθώς προσπαθεί να εξισώσει την ανάμειξη των Φράγκων, Λατίνων και Κελτών με την ανάμειξη των λευκών με τους μαύρους ή των Ευρωπαίων με τους Βορειο-Αφρικανούς μουσουλμάνους. (Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην πατρίδα μας, που κάποιοι εξισώσουν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μ. Ασίας και του Πόντου με τους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να τον ενοχοποιήσουν που διαμαρτύρεται για την επιβαλλόμενη «πολυπολιτισμική» βαβυλωνία).

Το ανατριχιαστικό είναι ό τι ο Σαρκοζί απειλεί τους Γάλλους: «Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα: Αν η δύναμη της δημοκρατικής θέλησης δεν λειτουργήσει, θα χρειαστεί η Δημοκρατία να καταφύγει σε ακόμα πιο βίαιες μεθόδους».
«Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η διαφορετικότητα στη βάση της χώρας θα πρέπει να αντανακλάται με την ποικιλομορφία στην κεφαλή της χώρας».
«Δεν είναι μια επιλογή. Είναι μια υποχρέωση. Είναι επιτακτική ανάγκη. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, ρισκάροντας  να βρεθούμε αντιμέτωποι με σημαντικά προβλήματα».
«Θα πρέπει να αλλάξουμε και γι’ αυτό θα αλλάξουμε».

Ο γαλλικός λαός σίγουρα δεν είχε εκλέξει τον Σαρκοζί για να αλλάξει το DNA της χώρας.

Δείτε το βίντεο: Υπότιτλοι:serreosoo8Στο διαδίκτυο υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για τις απειλές του Σαρκοζί. Υπήρχαν σχόλια που έλεγαν "Ας πάρουμε τις οικογένειές μας και ας βγούμε από την Ευρώπη" έως και "Στείλτε αυτό τον τύπο στη γκιλοτίνα".

Η δεύτερη πρόταση άρεσε στους περισσότερους...

Προσέξτε στο βίντεο το πόσο διαφορετικά μιλάει ο Σαρκοζί για τους Άραβες. Είναι ξεκάθαρο ότι βάσει σχεδίου, οι λευκοί Ευρωπαίοι πρέπει να πολυπολιτισθούν με το ζόρι και να αναμειχθούν, χάνοντας εντελώς την ταυτότητα τους, ενώ από την άλλη οι Άραβες πρέπει να την διατηρήσουν την ταυτότητά τους, αλλιώς υπάρχει η «απειλή της βίας». «Γιατί τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από μία πληγωμένη ταυτότητα», λέει με «πόνο» στο βίντεο ο Σαρκοζί. Όταν ο αλλοδαπός ζητάει να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «δικαιολογημένος» και «πληγωμένος». Όταν ο γηγενής Ευρωπαίος ζητά να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «ρατσιστής» και ως εκ τούτου οι ίδιοι αυτοί «πονόψυχοι» βγάζουν λογίδρια και διοργανώνουν συνέδρια για την άνοδο του «ρατσισμού και του φασισμού» στην Ευρώπη. 
* Οι εβραϊκές ρίζες του Σαρκοζί (και της Μπρούνι!)

Ο Σαρκοζί είναι ο γιος του Pál István Ernő Sárközy de Nagy-Bócsa, Ούγγρου αριστοκράτη και της Andrée Jeanne "Dadu" Mallah (γεν. στο Παρίσι, στις 12 Οκτωβρίου 1925), της οποίας ο πατέρας ήταν Εβραίος της Ελλάδας που ασπάστηκε τον καθολικισμό για να παντρευτεί τη Γαλλίδα καθολική γυναίκα του.

Ο παππούς του Σαρκοζί, ονόματι Benico Mallah, ήταν γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, που έφυγε για τη Γαλλία για να γίνει γιατρός. Ο Benico ήταν ο γιος του Mordechai Mallah, ενός από τους οκτώ γιους του Ααρών Μαλλάχ, ιδρυτή της ραβινικής σχολής της Θεσσαλονίκης.

 
Σε αποκαλυπτικό άρθρο της το 2007, η γαλλική εφημερίδα ‘Le Figaro’, ανέφερε ότι ο Σαρκοζί εργάστηκε για μια φορά - και ίσως να εξακολουθούσε να το κάνει, όπως άφησε να εννοηθεί – για λογαριασμό της ισραηλινής αντικατασκοπίας ως Sayan (στα εβραϊκά σημαίνει ‘βοηθός’), ένας από τους χιλιάδες Εβραίους πολίτες άλλων χωρών που βρίσκονται εκτός του Ισραήλ, οι οποίοι συνεργάζονται με τους ‘katsas’ (αξιωματικοί της Μοσάντ) - βλέπε εδώ.

Όπως αναφέρει για την Κάρλα Μπρούνι το European Jewish Press σε άρθρο του το 2008:

Η γυναίκα του Σαρκοζί, Carla Bruni, γεννήθηκε ως Tedeschi, ένα όνομα μιας εβραϊκής οικογένειας από τη βόρεια περιοχή του Πιεμόντε της Ιταλίας.
Σύμφωνα με την αδελφή της Κάρλα, ηθοποιού Valerie-Bruni Tedeschi, ο παππούς της από την πλευρά του πατέρα της, έφυγε από τον Ιουδαϊσμό και έγινε καθολικός κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ως αποτέλεσμα του γάμου του με μια Καθολική γυναίκα, η οικογένεια έχασε κάθε επαφή με την εβραϊκή κοινότητα του Τορίνο.

Πρώην σύντροφοι της Κάρλα, όπως ο Arno Klarsfeld, (φώτο) γιος του διάσημου Γάλλου δικηγόρου και κυνηγού Ναζί Serge Klarsfeld και ο Jean-Paul Enthoven, καθώς και ο γιος του Ραφαήλ, (η Μπρούνι είχε σχέση με πατέρα και μετά με γιο) είναι και οι δύο Εβραίοι διανοούμενοι.
Ο Raphael Enthoven, με τον οποίο η Κάρλα Μπρούνι έχει ένα γιο, τον Aurélien, στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την συγγραφέα Justine Lévy, κόρη του συγγραφέα και φιλοσόφου Μπερνάρ-Ανρί Λεβί.

Και ο διάδοχος του Σαρκοζί, ο Ζαν-Φρανσουά Κοπέ έχει εβραϊκές ρίζες. Γεννήθηκε στο Παρίσι, στις 5 Μαΐου του 1964, από μετανάστες εβραϊκής καταγωγής. Ο Εβραίος παππούς του δραπέτευσε από τη Ρουμανία τη δεκαετία του '20. Ο πατέρας του έγινε γιατρός και αργότερα παντρεύτηκε την επίσης εβραϊκής καταγωγής μητέρα του. Ο ίδιος ο Κοπέ, αυτοχαρακτηρίζεται «μη θρησκευόμενος Εβραίος».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Εξαιρετικη η αναρτηση Κοκκινε Ουρανε
Συγχαρητηρια !!!Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι χαρακτηριστική η υποκρισία των Σιωνιστών το ότι ενώ κόπτονται κατά του φυλετισμού και προπαγανδίζουν την πλήρη ισότητα των φυλών, ο Σιωνιμός αποτελεί από αιώνες, την πλέον ολοκληρωτική μορφή φυλετισμού. Οι νόμοι του καταδικάζουν κάθε ανάμειξη με μη Εβραίο…Διεθνιστική εκ φύσεως και πεμπτουσίας, η κοσμοθεωρία της κυριαρχίας του, εκτός της προελεύσεως από τη Διασπορά του, θεωρεί τον Διεθνισμό σαν απολύτως αναγκαία προϋπόθεση εκπληρώσεώς της, δεδομένου ότι μόνο με την θραύση των εθνικών, κοινωνικών, πολιτικών, θρησκευτικών πλαισίων των Λαών και των Φυλών και τον πνευματικό και οικονομικό βιασμό τους, μπορεί να ελπίζει στην επιτυχία
Σου ευχομαι καλη χρονια και να συνεχισεις να εισαι το στολιδι της Μπλογκοσφαιρας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Ενα από τα πιό καταπληκτικά blog!

Ανώνυμος είπε...

Μη γραφεις πολλα-πολλα για τους σαγιανιμ ΚΟ γιατι ο εδωδιμος σαγιαν του ΟΚΑΝΑ θα σου πει κατι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήθελαν τους Γερμανούς στον Β´ παγκόσμιο πόλεμο και τώρα πληρώνουμε όλοι το μίσος των Εβραίων κατα της λευκής φυλής. Ποσο δίκιο είχε ο Φυρερ.

Ανώνυμος είπε...

http://krasodad.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7882.html?m=0

Δες εδώ την ναζιστική φυλή τι ωραίο χρώμα είχε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5 Ιανουαρίου 2013 8:46 μ.μ.,

Διακρίνεται μία υποβόσκουσα απειλή στα λόγια σου. Μην απειλείς και προσωποποιείς, διότι έτσι φιμώνεις κάποιους ίσως πολύ επιτυχώς και δεν νομίζω ότι πλέον υπάρχει διάλογος, αλλά μονόλογος.

SkyWatcher είπε...

Δεν εξηγεί και σε μας κάποιος τι θέλει να πει ο ("απειλών") ποιητής;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ό άνθρωπος , ό Κοκκινουρανοφύλακας , δέν ξέρω ποιός είναι . Αυτό πού ξέρω , είναι τό γεγονός ότι είναι φανατισμένος ολυμπιακάκιας – κι αυτό γιατί τό αναφέρει κι επειδή ή σελίδα του είναι κόκκινη ( τόσο πολύ μάλιστα , πού τήν πρώτη φορά πού έπεσα πάνω της , νόμισα ότι έπεσα σέ σατανιστικό σάιτ ;-)p . Είναι κρίμα όμως ρέ παιδιά , νά μπαίνει σέ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ τό παλληκάρι κι εμείς νά διαβάζουμε επιφανειακά τήν πρώτη , άντε καί καμμιά δεύτερη σελίδα... Βλέπω αναρτήσεις σχολίων πού πολλές φορές δέν θά υπήρχαν άν είχαμε μπεί στόν κόπο νά διαβάσουμε λίγο παραπέρα μές στό σάιτ ( ελαφρομπηχτή γιά τόν 6 Ιανουαρίου 2013 - 7:44 π.μ. ανώνυμο ) .
Ζητώ συγνώμη πού «ποστάρω» τώρα αλλά... τώρα τά είδα αυτά τά σχόλια ;-\
Παναγιώτης

SkyWatcher είπε...

Καλό σχόλιο Παναγιώτη. Δεν πιστεύω να είναι το μοναδικό.

Ανώνυμος είπε...

Χάχά είμουνα σίγουρος ότι θα με καταλάβαινες απ' τον τρόπο γραφής , έστω κι αν έγραψα μόνον δύο φορές ! Στο κάτω-κάτω , αν δεν σε διέκρινε ή εξυπνάδα , πώς θα τά ξέθαβες ΟΛΑ αυτά τά πράγματα ;-)
{Εδώ πού τά λέμε κι εγώ διαβασμένος -το κατά δύναμην - ήμουνα , αλλά εσύ τεκμηριώνεις πραγματικά τά λεγόμενά/γραφόμενά σου !}
Παναγιώτης