Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Σταματήστε την γενοκτονία κατά της Λευκής φυλής (video)Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει νεαρές λευκές γυναίκες που βασιζόμενες στην αμερικάνικη εμπειρία, μιλούν για το εν εξελίξει πρόγραμμα δημογραφικής αντικατάστασης, που ορίζεται από το διεθνές δίκαιο ως γενοκτονία (βλ. άρθρο ΙΙ της Διεθνούς Σύμβασης για τη Γενοκτονία του 1948), η οποία διεξάγεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τις κυβερνήσεις των «σύγχρονων» ευρωπαϊκών κρατών, καθώς και όλων των δυτικών κρατών. 
Μετάφραση video : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ:Έχω σκεφτεί πολύ για μια φράση που έχω ακούσει: Ότι ο «αντι-ρατσιστής» είναι απλά μια κωδική λέξη για τον αντι-Λευκό. Όλα αρχίζουν να έχουν νόημα.
Λένε ότι είναι «αντι-ρατσιστές», αλλά αυτό που πραγματικά είναι, είναι αντι-Λευκοί. 
Για σκεφτείτε το. 
- Κανείς δεν λέει ότι μια μαύρη γειτονιά χρειάζεται περισσότερη «πολυμορφία». Κανείς δεν λέει ότι μια ασιατική γειτονιά χρειάζεται «πολυμορφία». Μόνο οι λευκές γειτονιές λένε ότι χρειάζονται περισσότερη «πολυμορφία».
 - Κανείς δεν λέει ότι μια μαύρη εκκλησία χρειάζεται περισσότερη «πολυμορφία». Κανείς δεν λέει ότι οι ασιατικές εκκλησίες χρειάζονται περισσότερη «πολυμορφία». Μόνο οι λευκές εκκλησίες, λένε ότι χρειάζονται περισσότερη «πολυμορφία».
- Η Μαύρη υπερηφάνεια θεωρείται καλή και υγιής και φυσιολογική. Η Ασιατική υπερηφάνεια θεωρείται καλή και υγιής και φυσιολογική. Αλλά αν εγώ δείξω την υπερηφάνεια για την φυλή μου, τη Λευκή φυλή ... λένε ότι είμαι μια ναζίστρια που θέλω να σκοτώσω έξι εκατομμύρια Εβραίους. 
- Εάν μια μαύρη γυναίκα θέλει να έχει δεσμό με άτομο της φυλής της αυτό είναι αποδεκτό. Αν μια Ασιάτισσα θέλει να κάνει δεσμό με άτομο της φυλής της είναι αποδεκτό. Αλλά αν εγώ θέλω να κάνω δεσμό και να παντρευτώ άτομο μέσα από την φυλή μου, τη Λευκή φυλή με λένε «ρατσίστρια». 
- Oι μαύροι πολιτικοί ανοιχτά παραδέχονται ότι εργάζονται προς το συμφέρον των ανθρώπων τους. Οι ισπανόφωνοι πολιτικοί ανοιχτά παραδέχονται ότι εργάζονται προς το συμφέρον των ανθρώπων τους. Αλλά εάν ένας Λευκός πολιτικός παραδεχτεί ανοιχτά ότι εργάζεται προς το συμφέρον των ανθρώπων του, θα ξεσπάσει εθνικό σκάνδαλο, δημόσια κατακραυγή, και θα τον πετάξουν έξω από την πολιτική. 
- Στο δημοτικό σχολείο, το γυμνάσιο, το λύκειο, το πανεπιστήμιο μου είπαν ότι η φυλή μου, η Λευκή φυλή ήταν η αιτία για όλα τα προβλήματα του κόσμου. 
- Τώρα, πολλοί από εσάς έχετε δουλειές όπου κάποιος από τις μειονότητες μπορεί να πει πράγματα που θα σας κάνει να σας απολύσουν αμέσως. Αυτή ή κατάσταση υπάρχει για τους λευκούς και μόνο για αυτούς. Τα λευκά παιδιά, και μόνο τα λευκά παιδιά, επηρεάζονται από αυτό. Και μόνο οι Λευκές χώρες το κάνουν αυτό. 
- Οι Αζτέκοι κατέκτησαν πολλές γειτονικές τους ινδιάνικες φυλές, έκαναν ανθρωποθυσίες και κρατούσαν σκλάβους. Ωστόσο, οι "αντι-ρατσιστές" δεν λένε ότι πρέπει οι Μεξικανοί να "απολογούνται αιωνίως", και ότι θα πρέπει τα εδάφη τους να πλημμυρίσουν βίαια με μη Μεξικανούς μετανάστες που θα αναγκαστούν να τους «αφομοιώσουν». 
- Η Οθωμανική Αυτοκρατορία επιτέθηκε στους λευκούς Σλάβους και πήρε πολλούς από αυτούς ως σκλάβους. Σε τέτοιο βαθμό, που έχουμε τη λέξη "σκλάβος" από τους Σλάβους. Ωστόσο, οι "αντι-ρατσιστές" δεν λένε ότι οι Τούρκοι πρέπει να "απολογούνται αιωνίως" και να δεχτούν τα εδάφη τους να πλημμυρίσουν από μη-Τούρκους. 
- Η παγκόσμια ιστορία είναι ένα ουράνιο τόξο βίας (δηλ. η βία δεν γνωρίζει χρώμα και φυλή). Ωστόσο, είναι όλοι οι λευκοί και μόνο οι λευκοί που δαιμονοποιούνται για αυτή τη βία. 
- Ο «αντι-ρατσιστής» είναι μια κωδική λέξη για τον αντι-Λευκό. Αντισταθείτε σε αυτή την κατάσταση χρησιμοπιώντας αυτό το μάντρα (στιχάκια). 
- Η Αφρική για τους Αφρικανούς.
- Η Ασία για τους Ασιάτες.
- Οι λευκές χώρες για ΟΛΟΥΣ. 
Όλοι λένε ότι υπάρχει αυτό το ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα.
Όλοι λένε ότι το ΦΥΛΕΤΙΚΟ αυτό πρόβλημα θα λυθεί μόνο, όταν οι κάτοικοι του Τρίτου Κόσμου ξεχυθούν μέσα σε λευκές χώρες, και ΜΟΝΟ σε Λευκές χώρες.
Η Ολλανδία και το Βέλγιο είναι εξίσου γεμάτα κράτη όπως η Ιαπωνία και η Ταϊβάν. Αλλά κανείς δεν λέει ότι η Ιαπωνία και η Ταϊβάν θα λύσουν αυτό το ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα φέρνοντας εκατομμύρια τριτοκοσμικών μεταναστών και θα αφομοιωθούν μαζί τους.
Όλοι λένε ότι η τελική λύση στο ΦΥΛΕΤΙΚΟ αυτό πρόβλημα είναι όταν ΚΑΘΕ Λευκή χώρα και ΜΟΝΟ Λευκές χώρες «αφομοιώσουν» (όπως μέσω της επιμειξίας) όλους αυτούς τους μη-λευκούς.
Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει αυτό το ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα; Και ότι αυτό το ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν εκατομμύρια μη-μαύρων πήγαιναν σε ΚΑΘΕ μαύρη χώρα και ΜΟΝΟ σε μαύρες χώρες;
Πόσο καιρό θα πάρει ο καθένας να συνειδητοποιήσει ότι δεν μιλάμε για ένα ΦΥΛΕΤΙΚΟ πρόβλημα. Μιλάμε για την τελική λύση στο ΜΑΥΡΟ πρόβλημα; Και πόσο καιρό θα πάρει ο κάθε λογικός μαύρος άνθρωπος να το παρατηρήσει αυτό; Και μόνο ένας ψυχοπαθής μαύρος δεν θα αντιδρούσε σε αυτό. 
Αλλά αν σας πω την προφανή αλήθεια για το εν εξελίξει πρόγραμμα γενοκτονίας κατά της φυλής μου, της λευκής φυλής, οι φιλελεύθεροι και οι «αξιοσέβαστοι συντηρητικοί» θα  συμφωνήσουν ότι είμαι μία ναζίστρια που θέλει να σκοτώσει έξι εκατομμύρια Εβραίους.
Λένε ότι είναι «αντι-ρατσιστές», αλλά αυτό που είναι, είναι αντι-Λευκοί.
Ο «αντι-ρατσιστής» είναι μια κωδική λέξη για τον αντι-Λευκό. 
“Anti-racist” is a codeword for anti-White.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε!

konion είπε...

Τὸ θέμα εἶναι περίπλοκο.
Ἀρχίζει μὲ τὸ πόσοι μὴ λευκοὶ ἄνδρες γουστάρουν λευκὲς γυναῖκες καὶ τὸ ἀντίστροφο, τὶ ἴδέες κάποιοι λευκοὶ ἄνθρωποι κουβαλᾶνε στὰ κεφάλια τους καὶ τὶ ἰδέες βάζουν στὰ κεφάλια τῶν μή λευκῶν καὶ δὲν ξέρω ποῦ πραγματικὰ τελειώνει.

Ανώνυμος είπε...

Eυχαριστώ Κόκκινε Ουρανέ!!

Αυτό το ευχαριστώ, ήθελα να το πω εδώ και πάρα πολύ καιρό...και τώρα βρήκα την ευκαιρία...
(Μία μικρή εξομολόγηση)αλλά αυτή είναι η αλήθεια!!

Συνέχισε την πολλή καλή δουλειά που κάνεις,να σ'έχει Ο Θεός καλά,να αγαπάς και να αγαπιέσαι και φυσικά σου εύχομαι να έχεις υγεία και ειρήνη για κάθε ημέρα του έτους!!

Καλή συνέχεια λοιπόν!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Carl Sagan είπε...

Έτσι ακριβώς. Όταν ο αντιρατσισμός είναι επιλεκτικός, είναι επιλεκτικός ρατσισμός. Όταν οι πολιτισμοί αναμιγνύονται δεν παράγεται πολυπολιτισμικότητα, παράγεται μονοπολιτισμικότητα. Οι επιμιξίες δεν αυξάνουν την ποικιλότητα, την μειώνουν. Η ποικιλότητα σε πλανητική κλίμακα δεν μπορεί να διατηρηθεί χωρίς ομοιογένεια σε τοπική κλίμακα. Η πλανητικής κλίμακας ποικιλότητα καθιστά ανθεκτικότερη την ανθρωπότητα σε απρόβλεπτες μελλοντικές αντιξοότητες. Η εξαφάνιση της ποικιλότητας καθιστά την ανθρωπότητα ευάλωτη. Η ενδεχόμενη εξαφάνιση της λευκής φυλής δεν θα έβλαπτε μόνο τη φυλή μας, αλλά και την ανθρωπότητα εν γένει. Το ενδεχόμενο αυτό είναι εντελώς ρεαλιστικό. Η εκπροσώπηση της λευκής φυλής επί του παγκόσμιου πληθυσμού μειώθηκε σε έναν αιώνα κατά 50% περίπου. Πριν έναν αιώνα ο ένας στους τρεις ανθρώπους ήταν λευκός. Σήμερα είναι λευκός μόνο ο ένας στους έξι.

Ανώνυμος είπε...

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/01/video.html
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!