Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο "ειρηνιστής" Micheal Moore δοξάζει την αιματηρή φυλετική ταινία "Django Unchained"



Ο αυτοκινούμενος επεξεργαστής τροφίμων, πολέμιος των όπλων και είδωλο της αμερικάνικης αριστεράς, Micheal Moore απαιτεί την αναγκαστική κατάσχεση των όπλων. Ισχυρίζεται ότι όσοι υποστηρίζουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να φέρουν όπλα είναι «ρατσιστές».

Ωστόσο, ο ‘Gut Jabba’ επαίνεσε δημοσίως το slasher φιλμ που προβάλει τον φυλετικό πόλεμο ‘Django Unchained’. Στην βίαιη ταινία του Ταραντίνο ο «ήρωας», ένας μαύρος, σκοτώνει πολλούς λευκούς ανθρώπους με όπλα. Ο Moore εξήρε επίσης τη φυλετική φύση της ταινίας.

Η παραγωγή της ταινίας έγινε από τους αριστερούς Εβραίους αδελφούς Weinstein, που είναι φίλοι με τον Moore.


Michael Moore: Αυτό το Σαββατοκύριακο, πηγαίνετε να δείτε το "Django". Εγώ ακόμα δεν μπορώ να βγάλω αυτή την ταινία από το κεφάλι μου και δεν θέλω να την βγάλω! Αγνοήστε όλες τις ανοησίες που ακούτε για "βία"

"Υπάρχει τόση βία με όπλα στο Django Unchained που κάνει την ταινία ‘Scarface’ να μοιάζει με περιπέτεια της Disney." Γράφει στην ‘αριστερή’ Huffington Post η κριτικός ταινιών Leslie Sisman

 "Η πιο αιματηρή ταινία  της σαιζόν..."- Λέει η Chiderah Monde της New York Daily News

  ***

Το "Django Unchained" είναι κλασικός Quentin Tarantino: αίμα, όπλα και βία.

Σχόλια από το τουίτερ :

- Το Django ήταν τόσο cool. Σκότωσαν άλογα, έδειξε όμορφα βουνά, και όπλα. Το είδος της ταινίας μου.
- Το Django ήταν γ… cool. Εύχομαι όλοι να είχαν ακόμα τα όπλα τους σαν τις παλιές ημέρες
- Για όλη τη συζήτηση περί όπλων σε αυτή τη χώρα, το Django τα δοξάζει και τα κάνει cool δροσερά.

Τίποτα από αυτά φαίνεται να ενόχλησε τον ‘ειρηνιστή’ / συνήγορο του ελέγχου των όπλων Michael Moore.

Michael Moore: Το "Django Unchained" είναι ένα από τα καλύτερα σατιρικά φιλμ. Μια σπάνια αμερικανική ταινία για τη δουλεία και τις απαρχές της άρρωστης ρατσιστικής ιστορίας μας. Wow.

Michael Moore: ιδιοκτήτης φυτείας: "Τόσοι πολλοί σκλάβοι. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν μας σκοτώνουν;" Στο Django, το κάνουν.
   
Michael Moore: Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους! Είθε το 2013 να φέρει την ειρήνη και το πάθος που ψάχνετε και αξίζετε να έχετε. Έχετε δει το Django; Omg δείτε το τώρα!
   
Είναι η βία αποδεκτή, εάν τα θύματα είναι κακοί λευκοί ;

Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να σκέφτονται έτσι.

Ιδού κάποια σχόλια:

- Ακόμα ενθουσιασμένος με το Django. Πάω να σκοτώσω μερικούς λευκούς ανθρώπους σήμερα. -
- Το Django ήταν τόσο καλό, πάω να χτυπήσω έναν λευκό.
- Μετά την παρακολούθηση του Django Unchained θέλω να φάω 5 λευκούς αυτή τη στιγμή.
- Είδα το Django και αυτό με κάνει να μισώ τους λευκούς

Από τι φαίνεται τα όπλα τελικά είναι... τόσο cool! Αρκεί να χρησιμοποιούνται σε μια ταινία εγκεκριμένη από τον πολέμιο των όπλων Michael Moore.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

konion είπε...

Δύσκολο νὰ καταργηθῆ ἡ ὁπλοφορία στὶς Η.Π.Α.. Δὲν εἶναι οἱ ὀργανώσεις, ἀλλὰ ὁ ἀμερικανικὸς πολιτισμὸς ποὺ τὰ ἔχει ὡς σύμβολα ἐλευθερίας.
Μπορεῖ κάποιοι ἰσχυροὶ νὰ πολεμοῦν τὴν ὁπλοφορία, ἀλλὰ πολλοὶ τὰ ὑπερασπίζονται, ἔστω καὶ ἂν δὲν ἀκούγεται ἡ φωνή τους ἀπὸ τὰ Μ.Μ.Ε..

Ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα ἔχουν ἀπαγορεύσει τὰ κυνηγετικὰ ραβδωτὰ ὅπλα καὶ ἔπιτρέπονται μόνο δίκαννα καὶ οἱ καραμπῖνες μέχρι καὶ 3 φυσίγγια, ἐὰν δὲν κάνω λάθος.
Κάποια στιγμὴ δὲν χρειάζεται ἀναθεώρησι ὁ ἑλληνικὸς νόμος περὶ ὅπλων, ὥστε νὰ ἐπιτραποῦν τὰ κυνηγετικὰ ραβδωτὰ ὅπλα;

Ανώνυμος είπε...

O Μicheal Moore δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα καθεστωτικό σκουλίκι.
Η παραγωγή των ταινιών του χρηματοδοτείται από τους Εβραίους αδελφούς Weinstein, οι οποίοι λειτουργούν σαν παραπληρωμτική και εξαρτωμένη επιχείρηση στην Disney από την εποχή που διευθύνων σύμβουλος της έγινε ο επίσης Εβραίος Μicheal Eisner.
Ο όρος « αριστερός» γενικός είναι ατυχής, ειδικώς δε για τις ΗΠΑ αδόκιμος. Η ορθή ονομασία φιλελεύθεροι, αγγλιστί liberals.
Oι καταβολές τους από τους Εβραίους μετανάστες της τάσεως των σοσιαλδημοκρατών ή φιλελευθέρων.


τις ΗΠΑ είναι

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τα ίδια δεν συμβαίνουν και στην Ελλάδα; Η βία είναι αποδεκτή εάν προέρχεται από άτομα του αριστερού χώρου και λαθρομετανάστες αλλά κατακριτέα και καταδικαστέα εάν προέρχεται από Έλληνες...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ νεγρος, "μαυρος" ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙ διεθνιστες, Η "πολιτικη ορθοτητα" ΤΗΣ νεας ταξης πραγματων ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, η' ΟΤΙ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ", ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ...ΑΝ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ αραπακλα ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΗ".

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ διεθνιστες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ;;;

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η "πολιτικη ορθοτητα" της νεας ταξης πραγματων ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΝΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΛΕΥΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΛΕΥΚΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ;;;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΙ διεθνιστες ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ KU KLUX KLAN ΩΣ ΜΙΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!

ΕΛΕΟΣ!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΛΟΓΙΚΗ" ΠΟΥ ΟΙ διεθνιστες ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ νεγρικη φυλη, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ νεγρους ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ νεγρικη ηπειρο ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ;;;

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ...

ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΛΕΥΚΟΥΣ;;;

ΟΧΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (το λεω αυτο γιατι ο ρατσισμος δεν ειναι κοινωνικη και πολιτικη αποψη, αλλα εμφυτο γενετικα στοιχειο του ανθρωπινου DNA) ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο όρος « αριστερός» γενικός είναι ατυχής, ειδικώς δε για τις ΗΠΑ αδόκιμος. Η ορθή ονομασία φιλελεύθεροι, αγγλιστί liberals.

Στις ΗΠΑ το ίδιο είναι, liberal και left είναι συνώνυμοι όροι. Εννοούν δηλαδή "κοινωνικά" φιλελευθεροι, γιατί στα οικονομικά κρατιστές είναι, το αντίστοιχο συριζα-πασοκ-δημάρ.