Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Το «αντισημιτικό» σύμβολο της αφίσας του Τζίμη Πανούση είναι το σύμβολο των Ραελιανών


Σχετικά με την "αντισημιτική" αφίσα του Τζίμη Πανούση, με την οποία προωθεί τη νέα του παράσταση και έχει λογότυπο «το άστρο του Δαβίδ με τη σβάστικα», (την είδηση την είδα εδώ - ο Πανούσης χαρακτηρίζει την παράσταση "εβραιοναζιστική" - βλέπε και άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κατά του "αντισημιτισμού" του "αντισυμβατικού Τζιμάκου" εδώ), σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο αναφέρεται σε «Αφίσα με έντονα αντισημιτικό περιεχόμενο έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία  κεντρικών δρόμων της Αθήνας. Στην αφίσα, η οποία διαφημίζει μουσική παράσταση, αποτυπώνεται το Αστέρι του Δαυίδ –σύμβολο της εβραϊκής θρησκείας- περιπλεγμένο με τον αγκυλωτό σταυρό –σύμβολο του Ναζισμού».

 
Το ΚΙΣΕ καλεί τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη και τον γ.γ. Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζή, να προβούν σε  «κατά την κρίση τους ενέργειες» για το θέμα της «επαίσχυντης αφίσας», καθώς και στους κυριότερους Δήμους όπου η εν λόγω αφίσα έχει αναρτηθεί, και συγκεκριμένα στους Δήμους Αθηναίων, Ψυχικού, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Π. Φαλήρου και Αλίμου, ζητώντας την απομάκρυνσή της από τις οδούς των Δήμων αυτών. Ήδη η ανταπόκριση ορισμένων Δήμων είναι θετική.

Όμως στην εν λόγω αφίσα αυτό που αποτυπώνεται είναι το διεθνώς γνωστό και αμφιλεγόμενο σύμβολο των Ραελιανών: Η σβάστικα τοποθετημένη στο κέντρο ενός αστεριού του Δαβίδ.

Ποιοι είναι οι Ραελιανοί

Τον Δεκέμβριο του 1973, ο Claude Vorilhon ένας Γάλλος δημοσιογράφος σε περιοδικό αγώνων αυτοκινήτου, (που άλλαξε αργότερα το όνομά του σε "Rael") ισχυρίστηκε ότι συνάντησε ένα ‘ον από το διάστημα’, το οποίο του δήλωσε ότι στόχος του ήταν να δημιουργηθεί μια πρεσβεία στη Γη για την ‘αρμονική συνεργασία όλων των ανθρώπων που ήταν έτοιμοι να ερευνήσουν την κοσμική συνείδηση’. Ανυπόμονα αποδεχόμενος τόσο το μήνυμα όσο και την ανάθεση από τους ‘εξωγήινους’ της ηγεσίας, ο Βοριλόν ίδρυσε τον ‘ραελισμό’ (Raelism’) – μία θρησκεία που βασίζεται στα UFO και ένα είδος εξωγήινων οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν τους ανθρώπους σύμφωνα με την δική τους μορφή. 
Σχ. ΚΟ: O Βοριλόν γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1946 στο Vichy της Γαλλίας. Ολόκληρο το όνομά του είναι Claude Maurice Marcel Vorilhon. Ισχυρίζεται ότι μεγάλωσε στο Ambert της Γαλλίας με την γιαγιά του που ήταν άθεη και δεν γνώρισε τον βιολογικό του πατέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Colette η μητέρα του, είχε κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μια επιπόλαιη σχέση με κάποιον "Marcel Χ", που ήταν παντρεμένος, καταγόταν από την Αλσατία και ήταν εβραϊκής καταγωγής. [βλέπε εδώ]
Στην φωτογραφία: Ο Βοριλόν με τον ραβίνο Leon Ariel Mellul¨, "Μεγάλο Ραβίνο"του ραελιανού κλάδου του Ιουδαϊσμου"! (βλέπε εδώ)
Ο Βοριλόν υποστήριξε επίσης, δύο χρόνια αργότερα ότι οι ‘εξωγήινοι’ τον «απήγαγαν» στον πλανήτη τους, όπου και τον έφεραν σε επαφή με εκπληκτικές τεχνολογικές εφαρμογές.
Οι επαφές του Βοριλόν με τους εξωγήινους «Ελοχίμ» (όπως οι ίδιοι συστήθηκαν), τον οδήγησαν στο να αλλάξει το όνομά του σε Ραέλ και να ιδρύσει την Ραελιανή Κίνηση μέσω της οποίας διαδίδει μέχρι και σήμερα το μήνυμα των «δημιουργών των ανθρώπων». Τι αποκάλυψαν όμως οι εξωγήινοι στον Ραέλ;
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα δύο σχετικά βιβλία του, το «Intelligent Design: Message from the Designers» και το «The Message Given by Extra-Terrestrials», η φυλή των Ελοχίμ έφτασε στη Γη πριν από 25.000 περίπου χρόνια. Τότε ήταν που κλωνοποίησαν το ανθρώπινο είδος «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοιώσιν» τους. Από το 1973 μέχρι σήμερα, η σέκτα γνώρισε σημαντική αριθμητική αύξηση τόσο σε επίπεδο πιστών, όσο και σε επίπεδο υποστηρικτών.
Οι ‘εξωγήινοι’ έδωσαν εντολή στον Βοριλόν να κοινοποιήσει τα μηνύματα γνώσης αλλά και ειρήνης και αδελφοσύνης μεταξύ των λαών σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, γνωστοποιώντας του πως η ανθρώπινη κλωνοποίηση θα μπορούσε να βοηθήσει το ανθρώπινο γένος να απαλλαχθεί από την ανάγκη του χρήματος, τις αρρώστιες και τους πολέμους.
Έτσι οι Ραελιανοί το 1997 προχώρησαν στην δημιουργία μια εταιρίας κλωνοποίησης, γνωστή παγκοσμίως με το όνομα Clonaid. Σίγουρα όλοι θα θυμάστε την χαμογελαστή δόκτορα Briggite Boisselier, η οποία πριν μερικά χρόνια ανακοίνωνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα MME την δημιουργία ανθρώπινων κλώνων….
Αν και τα οικονομικά των Ραελιανών δεν ανακοινώνονται δημόσια, η θρησκευτική οργάνωση ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων (!) για να πραγματοποιήσει την κύρια αποστολή της στη Γη, που είναι η οικοδόμηση της πρεσβείας (που μοιάζει στην κάτοψη με ένα αγρογράφημα που είχε εμφανιστεί προ ετών σε καλαμποκοχώραφο του Ουιλτσάιρ) σε έκταση τεσσάρων τετραγωνικών χιλιομέτρων, στην Ιερουσαλήμ. Διαδοχικές, ωστόσο, κυβερνήσεις του Ισραήλ έχουν αρνηθεί να παραχωρήσουν αυτή την έκταση στους Ραελιανούς. Έτσι σήμερα αναζητούν τώρα το χώρο στην Αίγυπτο, όπως ανέφεραν πρόσφατα οι Times του ΄ Λονδίνου.
Οι Ραελιανοί δίνουν το 11% των συνολικών εισοδημάτων τους -κατ’ άλλες πληροφορίες το ποσοστό κυμαίνεται μεταξύ 3 και 5%στην Κίνηση και πριν πεθάνουν, δωρίζουν τα ακίνητα τους στους τοπικούς επισκόπους-οδηγούς, για να αποφευχθούν έτσι οι προσφυγές κατά των διαθηκών.
Οι Ραελιανοί θεωρούν τη σεξουαλικότητα ως «αναπόσπαστο τμήμα της υγιούς καθημερινής ζωής» και είναι «ανοιχτοί» σε σεξουαλικές καινοτομίες. Σύμφωνα με το βιβλίο Maitreya που έγραψε ο Claude Vorilhon, η αγάπη περιλαμβάνει το "να δοκιμάζεις διάφορες ποικιλίες και δυνατότητες που επιτρέπουν σε κάποιον να σπάσει τις συνήθειες, προκειμένου να κάνει τη ζωή του πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα".
Αρκετοί δημοσιογράφοι, που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια των Ραελιανών, αναφέρουν ότι αυτά θυμίζουν ένα μείγμα κατασκήνωσης γυμνιστών και ησυχαστηρίου νεοεποχιτών στην ακτή της Καλιφόρνιας.  
Οι ραελιανοί τάσσονται υπέρ των αμβλώσεων και ενθαρρύνουν τις σχέσεις ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων και λένε ότι η κοινωνία πρέπει να τις νομιμοποιήσει. Στις φωτογραφίες αφίσα των ραελιανών "κατά της ομοφοβίας" και γκρουπ ραελιανών με ανάλογα μπλουζάκια κατά της "ομοφοβίας" και άλλα που λένε "Δεν υπάρχει Θεός", "Χωρίς Θεό καμία ενοχή" και "Γ... τις ομοφοβικές θρησκείες". Στην Ελβετία οι αρχές θεωρούν ότι οι απόψεις των ραελιανών για τον λεγόμενο «αισθησιακό διαλογισμό» είναι μια απειλή για τα χρηστά ήθη επειδή υποστηρίζουν την «απελευθερωμένη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» στα παιδιά και εκφράζουν την άποψη ότι η εν λόγω «εκπαίδευση» θα ενθαρρύνει τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών. Για την παιδεραστία οι ραελιανοί κατηγορούν τους καθολικούς ιερείς για τα σκάνδαλα παιδεραστίας, αλλά έχουν την άποψη ότι η ηλικία των επτά χρόνων είναι ο κατάλληλος χρόνος «για να αναγεννηθούν όλα τα βιολογικά κύτταρα ενός ατόμου» .
Σχετικά με το σύμβολο των Ραελιανών

Τον Φεβρουάριο του 1991, οι Ραελιανοί τροποποίησαν το γνωστό σύμβολο τους σε αυτό που βλέπεις δεξιά. Ο επίσημος λόγος που δόθηκε ήταν ότι ο «Ελοχίμ» ζήτησε να αλλάξει το σύμβολο, ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ για την κατασκευή Εξωγήινης πρεσβείας που θα χαιρετήσει τα αναμενόμενα διαστημόπλοια των Ελοχίμ. Από το 1991 έως το 2007, το επίσημο σύμβολο των Ραελιανών στην Ευρώπη και την Αμερική δεν είχε την αρχική σβάστικα, αλλά ο Ραέλ, ο ιδρυτής και ηγέτης του Ραελιανού Κινήματος αποφάσισε να κάνει το αρχικό σύμβολο, το αστέρι του Δαβίδ συνυφασμένο με μια σβάστικα, το μόνο επίσημο σύμβολο του Ραελιανού Κινήματος σε όλο τον κόσμο.
Πέρσι τον Ιούνιο δημιουργήθηκε σάλος από εκδηλώσεις των Ραελιανών σε πόλεις των ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε εκδηλώσεις για την λεγόμενη «Τρίτη Ετήσια Ημέρα Αποκατάστασης της Σβάστικας» στο Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Χιούστον και το Μαϊάμι. Αεροπλάνα με πανό με το αμφιλεγόμενο σύμβολο θα πετούσαν πάνω από την Καρλσρούη της Γερμανία και το Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Το πανώ έγραφε "Proswastika.org," και τα σύμβολα εξίσωναν τη σβάστικα με την αγάπη και την ειρήνη.
"Η σβάστικα είναι ένα από τα καλύτερα ίχνη που άφησαν αυτοί που μας δημιούργησαν, και η προσπάθεια να το θάψουμε ως σύμβολο βίας και μίσους οφελεί μόνο την φρικτή ναζιστική ιδεολογία", είπε ο Thomas Kaenzig, συντονιστής της Παγκόσμιας Ημέρας Αποκατάστασης της Σβάστικας, είπε σε ένα δελτίο ειδήσεων. "Η απομυθοποίησης του αρχικού νοήματος αυτού του όμορφου συμβόλου είναι η μόνη λύση."
Οι Ραελιανοί προσκάλεσαν επίσης βουδιστές, ινδουιστές και διάφορες πνευματιστικές ομάδες που χρησιμοποιούν τη σβάστικα ως πνευματικό τους σύμβολο για να δείξουν την υποστήριξή για την ημέρα.
Ο Kaenzig είπε ότι είναι ώρα να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο και να αποκατασταθεί αυτό που οι Ραελιανοί θεωρούν ότι είναι το πιο σημαντικό σύμβολο για την ανθρωπότητα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι ραελιανοί έτρεξαν να υπερασπιστούν ένα παιδί οκτώ ετών στο New Jersey των ΗΠΑ που έφτιαξε μια σβάστικα ως μέρος μιας γιορτής της Τρίτης Δημοτικού.
"Η σβάστικα είναι ένα αρχαίο σύμβολο καλής θέλησης για σχεδόν ένα δισεκατομμύριο Ινδουιστές σε όλο τον κόσμο, και στο Middlesex County του New Jersey, όπου αυτό συνέβη το περιστατικό, βρίσκεται μια μεγάλη μειονότητα Ινδουιστών", δήλωσε ο Thomas Kaenzig.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές για τους Ραελιανούς: εδώ, εδώ, εδώ, Άρθρο του ΚΟ: εδώ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'εβραιοναζήδες' με αυτό τον όρο μπορεί να ονομαστεί η λέσχη Εβραίων τραπεζιτών όπου ανήκουν οι Ρότσιλντ, Ροκφέλερ που είχαν χρηματοδοτήσει και τον Χίτλερ.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/12/i-mauri-ntalia.html?m=0

Τι βολικό θα έλεγα ότι κάνεις δεν μπορεί να τους καταλογίσει τίποτα διότι είναι Εβραίοι και οι Εβραίοι ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα του β'παγκοσμίου πολέμου.

Φυσικά το 'εβραιοναζήδες ' το αναλύει άλλος και όχι ο Πανούσης.

Το τι έχει ο Πανούσης στο νου του δεν νομίζω να το έχει καταλάβει κανείς ούτε για την αφίσα, ούτε για αυτά που είπε.
Αυτό που έχει να αντιμετωπίσει ο Πανούσης είναι οι 'δικοί του 'που τα θεωρούν συνομοσιολογίες και φασισμό.
Αλλά αρκετοί ' δικοί του ' είναι ξύπνιοι και βλέπουν που οδηγεί η χώρα μας και η κάθε χώρα, οπότε ποντάρει εναντίον του σύριζα γιατί ο Πανούσης ειναι και θα είναι αντισυστημικός και μη ορθός πολιτικά.
Πιθανόν να κοιτάει το μέλλον.

http://m.lifo.gr/now/culture/22736

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ.;

Ανώνυμος είπε...

εγω δεν μπορω να καταλαβω ΤΙ ρολο παιζει το κεντρικο ισραηλιτικο συμβουλιο στην Ελλαδα.
Δηλαδη ειναι πρακτορες του ισραηλ στην Ελλαδα;
Κι αν αυτο ειναι αληθεια η ΕΥΠ τι κανει;
Γιατι, ας πουμε, δεν υπαρχει κεντρικο Γερμανικο συμβουλιο η κεντρικο Γαλλικο συμβουλιο αλλα μονο ισρααλητικο συμβουλιο;
Τωρα μαλιστα που βγαινει και στην επιφανεια οτι μυστικες υπηρεσιες του γιδσραελ συνωμοτουσαν με αλλους (τοπικους του κεντρικου τους;) να δολοφονησουν τον πρωην πρωθυπουργο Καραμανλη!

http://greeknation.blogspot.com/2013/02/mossad-mi6-cia.html

Ανώνυμος είπε...

Ἀγαπητέ greeknation,ἐδῶ ὑπάρχει Ἑβραϊκό εὐρωπαϊκὸ κοινοβούλιο μέσα στὸ Εὐρωπαϊκὸ κοινοβούλιο καὶ ἀναρρωτιάσε γιὰ τὸ Κ.Ι.Σ;

Τὶ νόμισες; Πῶς σκυφτοὶ εἶναι μόνο οἱ Ἕλληνες πολιτικοὶ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν αναρωτωμαι ουδολως φιλτατε

Ειμαι και παππους ξερεις.
Και ξερω πολυ καλα το συνορο στ' αμπελια μου.

Τον συνδεσμο του greeknation τον παρεθεσα γιατι η αναρτηση ειναι ενδιαφερουσα.

Ανώνυμος είπε...

Το σύμβολο αυτό καθαυτό είναι πολύ καλό. συνδυάζει δύο αρχαία Ελληνικά σύμβολα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2013
Το άστρο του Δαυίσ (Δαουιδούμ φυλή)
είναι θετό σύμβολο του "ιουδαϊσμού"
συμβολίζει την ένωση υλικού - πνευματικού, γήινου - ουράνιου, την ένωση του Σίβα και της Σάνκτι - Κάλι, είναι ινδικής και καθαρά "άριας" προέλευσης, όπως φυσικά και ο αγκυλωτός σταυρός (δειξιόστροφος ή αριστερόστροφος) και ο μαίανδρος, με τον οποίο είναι διακοσμημένενοι πλείστοι όσοι ναοί (εκ του ρήματος νάίω = ταξιδεύω) της οποιασδόποτε θρησκείας.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός .

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2013
Αμφότερα τα σύμβολα δεν έχουν σχέση με τους "υιοθετήσαντες".
Έχουν σχέση με πολιτισμούς και λαούς χιλιετίες αρχαιότερους και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Αγκυλωτός σταυρός βρέθηκε σε σπήλαιο στην Ουκρανία, αναπαριστών την περιδύνηση του πελαργού, ηλικίας 30.000 π.χ., ενώ παρατηρείται σχεδόν παντού, όπως και σε αρχαίους λατρευτικούς χώρους
του σημερινού Ισραήλ μη εξαιρουμένου και φυσικά ως γνωστόν συμβολίζει την αέναη κίνηση, και σχηματίζεται σε περίπτωση σχεδιασμού τετραγώνου ή παραλληλόγραμμου, στις γωνίες, με μαίανδρο που είναι το σύμβολο της συνέχειας.
Υπάρχει αριστερόστροφος και δεξιόστροφος και στις Ινδίες συμβολίζει και την ευμάρεια.
Τα δύο ισόπλευρα τρίγωνα είναι σύμβολο ινδικό, συμβολίζει την ένωση του Σίβα και της Σάνκτι - Κάλι, τη σύζευξη γήινου - ουράνιου, υλικού - πνευματικού.
Κατά συνέπεια, ως συνήθως, δύο γάϊδαροι μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Maroula Mantsiou είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=vWV_JdY84us ο κύριος Πανουσης είναι ολοφάνερο ποιον αντιπροσωπεύει! Μετά το βίντεο αυτό βγάλτε τα συμπερασματά σας. Κι όσο για το σύμβολο, είναι πολύ εύκολο να διδάξεις κάποιον άσχετο κάτι κι αυτός ο αφελής να το πιστεύσει. Όλα στ όνομα της μόδας όπως μας δίδαξαν οι ''φίλοι'' μας οι εβραιομασσώνοι. Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτο...

jim bouzios είπε...

δεν μπορώ να καταλάβω τελικά (το άρθρο δεν είχε καμιά κατακλείδα στο τέλος για ανακεφαλαίωση) ο Τζίμης ο Πανούσης ειναι υπέρ ή κατά των εβραιομασόνων και των άλλων γενικά σιωνιστών στον κόσμο ("που έχουν την εξουσία στα χέρια τους")και ποιον σκοπό εξυπηρετεί ο ίδιος;;;;