Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι Σιωνισμός», λέει σε βιβλίο του Αμερικάνος Καθολικός«Ο Σιωνισμός δεν επιδιώκει τίποτα λιγότερο από μια Παγκόσμια Σατανική Δημοκρατία κάτω από το Ταλμούδ» λέει ο συγγραφέας Hugh Akins.

Του James B. Phillips J.D. (henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχόλιο του Makow : Το 1917, ο Illuminati Εβραίος τραπεζίτης Louis Marshall είπε, «ο σιωνισμός δεν είναι παρά ένα περιστατικό ενός πιο μεγαλόπνοου σχεδίου. Είναι απλώς μια βολική βάση στην οποία τοποθετείται ένα ισχυρό όπλο».

Ο Σιωνισμός είναι σαν τη βασίλισσα σε ένα παιχνίδι σκάκι. Πρόκειται για ένα σημαντικό όπλο, αλλά ο τελικός στόχος είναι το σατανικό μονοπώλιο πάνω από τις ανθρώπινες ζωές – στον πολιτικό, τον οικονομικό και τον πνευματικό τομέα. Ο οργανωμένος Εβραϊσμός και ο Τεκτονισμός συνεργάζονται, αλλά η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι πραγματικά το πνευματικό τέκνο των Σαββατιανών / Φρανκιστών τραπεζιτών και Καμπαλιστών ["Sabbatean-Frankist" = οπαδοί του ψευτομεσσία ραβίνου Σαμπατάι Ζεβί (1626–1676) και του Jacob Frank (1726 –  1791) που θεωρούσε τον εαυτό του μετενσάρκωση του Ζεβί].

Το βιβλίο Synagogue Rising (Η Άνοδος της Συναγωγής) είναι ένα δυνατό έργο του Hugh Akins, Καθολικού συγγραφέα και ακτιβιστή ο οποίος για πολύ καιρό υπήρξε ηγέτης στην οργάνωση ‘Καθολική Δράση’ (Catholic Action).*  (Στην φωτογραφία: Ο Hugh Akins, αριστερά, στο Βιετνάμ το 1968)

Στον υπότιτλο του βιβλίου διαβάζουμε: «Μια καθολική κοσμοθεωρία του Αντι-Χριστιανικού Ιουδαϊσμού και της Αντεπαναστατικής Αντίστασης» ("A Catholic Worldview of Anti-Christian Judaism and Counterrevolutionary Resistance").

Το βιβλίο (βλέπε και εδώ) μοιάζει σαν ένα ισχυρό κάλεσμα στα όπλα, ένα έσχατο σάλπισμα, ένα κάλεσμα ζωής-ή-θανάτου σε όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης να συσπειρωθούν στην πρώτη γραμμή - ενώ είμαστε ακόμα ελεύθεροι και να διώξουμε τον εχθρό μακριά από τις γραμμές μας.
Σίγουρα, δεν είναι ένα αντισημιτικό βιβλίο, καθώς ο συγγραφέας αυτού του 750 σελίδων βιβλίου, επιμένει ότι δεν είναι όλοι οι Εβραίοι εχθροί μας, μόνο οι ένοχοι, μόνο εκείνοι που κινούμενοι από έναν εμπνευσμένο από το Ταλμούδ αντι-χριστιανικό φανατισμό, δεν θα ησυχάσουν μέχρι ο κάθε μη-Εβραίος στη γη ή να σκοτωθεί ή να γίνει σκλάβος κάτω από μια Νέα Παγκόσμια Τάξη Ταλμουδικής κατασκευής.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, εξάγονται τα παρακάτω συμπεράσματα :

Αυτού του είδους οι Εβραίοι - και σαφώς όχι ο Εβραϊκός λαός στο σύνολό του – κρύβονται πίσω από τη γαλλική και τη ρωσική επανάσταση, τους δύο παγκόσμιους πολέμους, το Βατικανό ΙΙ, την 9/11 και το ψεύτικο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και πρέπει, όπως υποστηρίζει ο Akins, να ξεσκεπαστούν, να πολεμηθούν και να νικηθούν, πριν να είναι αργά.

Σύμφωνα με τον καθολικό συγγραφέα, δεν βρίσκεται σε όλη την ιστορία άλλος σαν την Καθολική Εκκλησία στο να διεξάγει μια ισχυρή αντεπίθεση εναντίον της "Συναγωγής του Σατανά", σε κάθε μέτωπο.

Όμως, συνεχίζει ο συγγραφέας, ο σύγχρονος καθολικός παπισμός, οι κληρικοί και οι ηγέτες, όχι μόνο έχουν υπαναχωρήσει από το ηθικό καθήκον τους να αντιστρατεύονται τον Παγκόσμιο Ιουδαϊσμό, αλλά έχουν επιτρέψει στον εαυτό τους να δεχτεί - το μυαλό, το σώμα και η ψυχή τους - την τεράστια μηχανή προπαγάνδας των διαβολικών Σοφών της Σιών.
Από την εσωτερική ρήξη που πραγματοποιήθηκε στο Δεύτερο Συμβούλιο του Βατικανού (1962-1965), κατά τη διάρκεια του οποίου η ανθρώπινη ιεραρχία της Εκκλησίας, στην ουσία, πούλησε την ψυχή της στον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, τον Τεκτονισμό και τον Ραββινικό μπολσεβικισμό, και η σημερινή ‘ορατή’ εκκλησία σε μεγάλο βαθμό απομακρύνθηκε από την ‘άφθαρτη’ Εκκλησία, παρουσιάζεται μια ‘νέα εκκλησία’, η οποία αντιστρέφει όχι μόνο τη βιβλική διδασκαλία για τους Εβραίους αλλά και τους 20 αιώνες της Καθολικής αντίστασης στο εωσφορικό Σχέδιο του Ιουδαϊσμού που έχει στόχο την καταστροφή του Χριστιανισμού και την οικοδόμηση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα έχει ως βάση «το κατ’ εξοχήν βιβλίο μίσους όλων των εποχών», το Ταλμούδ.

Αυτή η Νέα Παγκόσμια Τάξη κάτω από ιουδαϊκή ηγεμονία, είναι ό, τι οραματίστηκε σχεδόν κάθε εμφανής φανατικός του Ταλμούδ Ιουδαίος στην ιστορία, από τον πρώτο αιώνα και τον ραβίνο Simon ben Yohai, μέχρι τον εξαιρετικά σεβαστό ραβίνο Moses ben-Maimon (και οι δύο κορυφαίοι υποστηρικτές της εξόντωσης όλων των μη Εβραίων), και τον Baruch de Spinoza («τον πατέρα του Διαφωτισμού του 18ου αιώνα»), τον Mayer Amschel Rothschild ("ιδρυτή της δυναστείας που κυβερνά τον κόσμο κυριολεκτικά"), το ραβίνο Shneur Zalman (ιδρυτή μίας από τις σημερινές πιο ισχυρές αντι-χριστιανικές σέκτες στη γη, την Chabad-Lubavitch), τον Moses Hess ("πρωτοπόρο του σύγχρονου σοσιαλισμού »), τους Isaac Roenbourg, William Renau και Reuben Rodacher (συν-ιδρυτών της εξαιρετικά ισχυρής ιουδαϊκο-μασονικής B'nai B'rith).

Ήταν ο στόχος του Asher Zvi Hirsch Ginzberg («του δυνατού ονόματος του σιωνιστικού φανατισμού» που πιστεύεται ότι είναι, «μαζί με τον Λόρδο Rothschild, ένας από τους συντάκτες των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών»), του Theodor Herzl («του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για τη μετατροπή του Σιωνισμού σε μια παγκόσμια πολιτική δύναμη»), των Max και ο Paul Warburg («οι λεφτάδες που δημιούργησαν το οικονομικό μονοπώλιο και τη δικτατορία της εβραϊκής ιδιοκτησίας Federal Reserve"), του ραβίνου Judah Magnes (συν-ιδρυτή της American Jewish Committee και του Τάγματος ‘Order of B'nai-Zion’»), του Felix Lazerus Pinkus («ενός από τους κύριους ιδρυτές της ιουδαϊκό-μασονικής OTO - ή Ordo Templi Orientis»), του Isaiah "Si" Kenan («ιδρυτή της AZCPA, της Αμερικανικής Σιωνιστικής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων, που άλλαξε το όνομά της σε AIPAC, Αμερικανική Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων, η οποία σήμερα ελέγχει το Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο και τις εθνικές επιτροπές τόσο των Ρεπουμπλικάνων όσο και των Δημοκρατών επιτροπές».)
 
Ήταν ο στόχος του ραβίνου Marc Tennenbaum και του Jules Isaac («οι οποίοι έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην υπονόμευση της Καθολικής Εκκλησίας στο Συμβούλιο του Βατικανού ΙΙ και το ξεπούλημα της Καθολικής Εκκλησίας στον Διεθνές Ιουδαϊσμό»), του Gyorgy Schwartz (πιο γνωστού ως George Soros, που φαίνεται στον κόσμο ως «ένας εγκληματίας οικονομικού πολέμου»), του "Lucky" Larry Silverstein («πρωταθλητή της εξόντωσης του πληθυσμού και συνωμότη της 9/11»), του Lloyd Blankfein (προέδρου της Goldman Sachs με την επάξια κερδισμένη φήμη του ως "Δρ. Evil (Κακό) της Wall Street") και η λίστα συνεχίζεται.

* Η Καθολική Δράση είναι μια οργάνωση άρτια εκπαιδευμένων και πειθαρχημένων λαϊκών καθολικών, που με Παπικό διορισμό και σε συνεργασία με επισκόπους και ιερείς, είτε άμεσα είτε έμμεσα, προσηλυτίζουν ή κατηχούν στον Καθολικισμό μη-Καθολικούς, ή ‘αδιάφορους’ Καθολικούς.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: