Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Στοιχεία ΣΟΚ: 1 στις 4 Σουηδέζες θα βιάζεται! Αύξηση 500% στους βιασμούς στην Σουηδία!Η Σουηδία έχει εισάγει τεράστιους αριθμούς Μουσουλμάνων μεταναστών με καταστροφικά αποτελέσματα!

Ο πληθυσμός της Σουηδίας αυξήθηκε από 9 εκατομμύρια σε 9,5 από το 2004-2012, κυρίως λόγω της μετανάστευσης από χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Ιράκ και η Σομαλία.

Το 16% των νέων γεννήσεων είναι από μητέρες μη-Δυτικών χωρών. Το ποσοστό των μεταναστών που εργάζεται είναι 54%.

Η Σουηδία έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό βιασμών στο πλανήτη, μετά την Νότιο Αφρική, όπου το ποσοστό 53,2 ανά 100.000 είναι 6 φορές μεγαλύτερο από ότι αυτό των ΗΠΑ. Οι στατιστικές δείχνουν ότι 1 σε κάθε 4 Σουηδέζες πρόκειται να βιαστεί!

Το 2003 στην Σουηδία οι στατιστικές βιασμών ήταν υψηλότερες από ότι ο μέσος όρος στο 9.24, αλλά το 2005 εκτοξεύθηκαν στο 36.8 και το 2008 στο 53.2. Τώρα ήδη είναι υψηλότερα τα ποσοστά καθώς οι Μουσουλμάνοι μετανάστες αποτελούν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού.

Με τους Μουσουλμάνους να αντιπροσωπεύουν το 77% των υποθέσεων βιασμών και με μια μεγάλη αύξηση στους βιασμούς παράλληλη με την αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού, τα πράγματα φαίνεται να χειροτερεύουν συνεχώς.

Στην Στοκχόλμη το καλοκαίρι που πέρασε έγιναν κάθε μέρα 5 βιασμοί κατά μέσο όρο. Το 1/3 των πολιτών της Στοκχόλμης είναι πλέον μετανάστες και το ¼ του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή

2 σχόλια:

konion είπε...

Ἀκριβῶς, διότι οἱ σουηδέζες εἶναι ἀπελευθερωμένες, οἱ μουσουλμᾶνοι τὶς θεωροῦν πόρνες καὶ ὅτι πᾶνε γυρεύοντας.
Σιγά - σιγὰ οἱ σουηδέζες ἐκπαιδεύονται στὴν ἀλλαγὴ τῆς νοοτροπίας τους. Ὅποια δὲν προσαρμόζεται βιάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Οι ευρωπεη πολιτικοι ευθυγραμμιζονται με τα κελευσματα των νεοταξιτων αφεντικων τους, για μια μουσουλμανικη ηπειρο