Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο δισεκατομμυριούχος Εβραίος επίσκοπος της εκκλησίας της Σουηδίας Åke Bonnier, υποστηρίζει ότι η εκκλησία θα πρέπει να αλλάξει την Αγία Γραφή, έτσι ώστε να μην οδηγεί σε «αντισημιτισμό»Ο Åke Bonnier, επίσκοπος της Εκκλησίας της Σουηδίας (ανήκει στους Λουθηρανούς), της επισκοπής της Skara, πιστεύει ότι ζούμε σε "αντισημιτικούς καιρούς" και για αυτό προτρέπει την σουηδική Εκκλησία να «καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό σε όλες τις μορφές του».

Ο Bonnier έχει δημοσιεύσει μια λίστα με τα σημεία εκείνα για τα οποία θέλει, η εκκλησία να σταματήσει την «χριστιανική παρερμηνεία των βιβλικών κειμένων για τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό που μπορεί να προκαλέσει καρικατούρες και να οδηγήσει σε εχθρότητα».

Ο Bonnier θέλει η εκκλησία να «τονίσει τη σχέση μεταξύ Εβραίων και χριστιανικής λειτουργίας», «να λάβει γνώση του πνευματικού πλούτου της εβραϊκής ερμηνεία των Γραφών» και να «προβεί σε εκκαθάριση της χριστιανικής λειτουργίας από τον ‘αντι-εβραϊκό’ τρόπο που βλέπει τα πράγματα, ιδιαίτερα στα κηρύγματα, τις προσευχές και τους ύμνους."

Ο Åke Bonnier θέλει στην ουσία, η εκκλησία να αρνηθεί τις κρίσιμες διαφορές μεταξύ της Καινής και της Παλαιάς Διαθήκης, η οποία κατ’ αυτόν, οδηγεί σε «αντισημιτισμού».

Γράφει ότι η σουηδική εκκλησία πρέπει να "αποδείξει ότι η χριστιανική Αγία Γραφή, τόσο η Παλαιά όσο και η Καινή Διαθήκη, η μία συμπληρώνει και ενισχύει την άλλη, περισσότερο από ό, τι υπάρχουν αντιθέσεις μεταξύ τους ή έχουν ξεχωριστές εντολές".

Βέβαια, η Παλαιά Διαθήκη ήταν η διαθήκη του Θεού με έναν λαό, τους Εβραίους, ενώ η Καινή Διαθήκη είναι η διαθήκη του Θεού με ανθρώπους από όλα τα έθνη.

Το γεγονός είναι ότι ο ίδιος ο Ιησούς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «αντισημίτης», λόγω των σκληρών λόγων που απηύθυνε εναντίον των Εβραίων της εποχής του, των Φαρισαίων, τους οποίους αποκάλεσε «τέκνα του Σατανά». Οι Ιουδαίοι ραβίνοι πιστεύουν ότι οι χριστιανοί πρέπει να αποκηρύξει τον Ιησού και να σταματήσουν να τον λατρεύουν, αλλιώς θα είναι πάντα «αντισημίτες».

Ποιος είναι ο Bonnier :

Ο επίσκοπος Åke Bonnier ανήκει στην μεγάλη εβραϊκή οικογένεια των Bonnier. Η οικογένεια αυτή είναι πάρα πολύ πλούσια. (Στην φωτογραφία : η οικογένεια το 1910). Ο ίδιος ο Åke Bonnier έχει μια τεράστια περιουσία πάνω από δύο δισεκατομμύρια ευρώ και είναι ο 56ος πλουσιότερος άνθρωπος της Σουηδίας (2011), και όλα τα αδέλφια του έχουν κορυφαίες θέσεις στον Όμιλο Bonnier.

Το πραγματικό όνομα της οικογένειας ήταν Hirschel. Είναι ιδιοκτήτες του καναλιού LNK, που έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην Σουηδία και την Φινλανδία. Από τις 7 μεγαλύτερες εφημερίδες της Σουηδίας, η οικογένεια Bonnier έχει στην κατοχή της τις 4. - Βλέπε αναλυτικό άρθρο εδώ.

Υπερασπιστής της gay ατζέντας, ο Bonnier, έγραψε σχετικά με την παρέλαση των ομοφυλόφιλων “Pride 2011” στο blog του:

"Έτσι το Pride άρχισε. Σηκώθηκα νωρίς, όχι λόγω του φεστιβάλ, αλλά και λόγω του ότι θα περπατούσα μισή ώρα για το Ropsten από το Lidingö. Καθώς περπατούσα πάνω από τη γέφυρα έβλεπα ‘pride σημαίες σε αυτοκίνητα και σε λεωφορεία και στη συνέχεια φυσικά σε πολλά σημεία μέσα στην πόλη. Όταν είδα όλες αυτές τις σημαίες, σκέφτηκα ότι θα είναι καταπληκτικό! Η Σουηδία είναι φανταστική! Έχουμε ένα αρκετά ανοικτό περιβάλλον όπου μπορούμε όλοι να είμαστε μαζί, όπου μπορούμε να υπενθυμίσουμε ο ένας τον άλλο ότι είμαστε διαφορετικοί. Μας υπενθυμίζουν ότι η διαφορετικότητα είναι κάτι όμορφο ... Και την ίδια στιγμή εξακολουθεί να υπάρχει το μίσος! ... Αλλά οι φονταμενταλιστές φυσικά, μπορεί να υποστηρίζουν ότι εγώ και πολλοί άλλοι είμαστε λάθος όταν λέμε ότι ο Θεός είναι ο Θεός της ποικιλομορφίας, είναι ο Θεός όλης της δημιουργίας: Τα αδέλφια μου που είναι ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ ή queer ή ετεροφυλόφιλοι ή ασεξουαλικοί ή .. είναι κομμάτια της δημιουργίας του Θεού! "

Ανάλογες απόψεις έχει και μια φυλετική συγγενής του Bonnier, η Εβραία ιέρεια της σουηδικής εκκλησίας, Helle Klein η οποία έχει φτιάξει ένα "think tank" με το όνομα “Seglora Smedja”, μέσα από το οποίο τάσσεται υπέρ των διώξεων των αληθινών (‘φονταμενταλιστών’ και για αυτή) Χριστιανών, υπέρ της ομοφυλοφιλίας, των εκτρώσεων, του φεμινισμού, της πολυπολιτισμικότητας, της μαζικής μετανάστευσης κλπ.

Σε άρθρο των ιερέων Annika Borg και Christer Hugo αναφέρεται ότι: "Όσοι δεν συμφωνούν με την γνώμη της Helle Klein ή του "think tank" της - ή την  επικρίνουν- εκτίθενται συνεχώς με την κατηγορία της «ξενοφοβίας» και συνδέονται με τον «εξτρεμισμό» και το «μίσος»... Η ‘Seglora’ με ψέματα ψάχνει να βρει και να δυσφημήσει τους συναδέλφους της Klein. Το έργο της δε χρηματοδοτείται από τη σουηδική Εκκλησία".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλάντ Τσέπες.

Έρχεται.

Αλλάξτε πλανήτη.

Καλή τύχη.

Ανώνυμος είπε...

30. 4. 2013
Tι να πρωτοπεί κανείς επί του παρόντος άρθρου. 1) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ : ΄Εχω εξοργιστεί τόσο πολυ με το θέμα αυτό του αντισημητισμού. Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσω για πιο λόγο οι σιωνιστές εβραίοι εφαρμόζουν αυτή την απαράδεκτη πολιτική. Ο λόγος είναι ο εξής : Επειδή οι σιωνιστές επιδιώκουν παγκόσμια εξουσία (δηλαδή παγκόσμια κυβέρνηση και παγκόσμια θρησκεία που είναι το προαιώνιο όνειρό τους, με επικεφαλής το 'Μεσσία' τους), και διαισθάνονται πως ο καιρός πλησιάζει όλο και πιο πολύ, γι αυτό δεν θέλουν κανένα να ενεργεί εναντίον τους. Και είναι τόσο απάνθρωποι ώστε, μέχρι να έλθουν στην παγκόσμια εξουσία επιδιώκουν να μην υπάρχουν αντίθετες φωνές προς αυτούς. Οπότε, ο αρρωστημένος αντισημιτισμός τους δεν είναι τίποτα άλλο από ένα είδος αυστηρής λογοκρισίας τον οποίο όμως θέλουν να επιβάλλουν παγκοσμίως. Γι αυτό όλο και πιο πολλές χώρες θεσπίζουν αυστηρούς νόμους κατά του αντισημιτισμού. Από το παρόν άρθρο προκύπτει ότι, εκτός από τους εβραίους σιωνιστές έχουμε και χριστιανούς σιωνιστές ! Οι χριστιανοί σιωνιστές ευδοκιμούν ως επί το πλείστον στις Η.Π.Α. Διάβασα σχετικό άρθρο και ειλικρινά έπεσα από τα σύννεφα. 2) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΩΝ : Είναι εξοργιστικό, αυτοί που τρέμουν τον αντισημιτισμό, να είναι επιπλέον μεγάλοι υποστηρικτές των ομοφιλόφυλων, λες και δεν τους ενδιαφέρει ο θεσμός της οικογένειας. Τελικά, διερωτώμαι : Μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας, θα μείνει τίποτα όρθιο που να θυμίζει ιδανικά, πίστη, ηθική, ανθρωπιά ;

Andrew είπε...

Στην παλαια διαθηκη που τοσο πολυ αγαπαει ο Bonier γραφει οι ομοφιλοφιλοι να λιθοβολουνται. Τι εχει να μας πει για αυτο ο κος Bonier? Πραγματικα ειναι να απορεις, εαν εγιναν καποιοι Εβραιοι επιτηδες Χριστιανοι για να πολεμησουν εκ των έσω.

Ανώνυμος είπε...

Οι εβραιοι εχουν διαφορετικη δημοσια εικονα απο αυτην που κρατανε αναμεσα τους και στην συναγωγη.
Για να επηρεασουν τους μη εβραιους στην υποταγη και τον θάνατο, προαγουν την πασης φυσεως ανηθικοτητα
ενω οι ιδιοι εχουν αυστηρους ηθικους κανονες. Ετσι κανεις δεν υποψιαζεται οτι παιζουν ενα θεατρο που τους εχει επιβληθει απο γενια σε γενια.

Ανώνυμος είπε...

διαφθειρουν την νεολαια και ολα τα εθνη τησ γησ μονο και μονο για να μπορεσουν ανα τουσ μετατρεψουν σε δουλουσ των υιων του ισραηλ οπωσ λεει και το ταλμουδ

Ανώνυμος είπε...

Εχεις ακουσει φιλε μου (1 Μαΐου 2013 - 5:45 μ.μ.) Καποιον που ειπε:

"Ουαι υμιν, γραμματεις και Φαρισαιοι υποκριται, οτι οικοδομειτε τους ταφους των προφητων και κοσμειτε τα μνημεια των δικαιων, και λεγετε ει ημεν εν ταις ημεραις των πατερων ημων, ουκ αν ημεν κοινωνοι αυτων εν τω αιματι των προφητων. Ωστε μαρτυρειτε εαυτοις οτι υιοι εστε των φονευσαντων τους προφητας. Και υμεις πληρωσατε το μετρον των πατερων υμων. Οφεις, γεννηματα εχιδνων! πως φυγητε απο της κρισεως της γεεννης;"


Αυτοι ειναι. Μεν απορεις ουτε να εξιστασαι.


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=510816

Aλλο ενα μολυσμενο σκουπιδι της ΝΤΠ.
Η οικογενεια Κάστρο ποσο κουβανεζικη ειναι;
Μηπως ειναι και αυτη αλλη μια ιουδαϊκη φυτρα;