Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ρατσισμός και ενδοσχολική βία στο Ναύπλιο. Αλβανός χτύπησε άγρια Έλληνα μαθητή. (Απεβλήθη ο Έλληνας…)Το ότι ζούμε σε ένα ανθελληνικό κράτος δεν είναι πια μια άποψη κάποιων "ακραίων", αλλά μια σκληρή πραγματικότητα. Τελευταίο δείγμα αφελληνισμού της Πατρίδας μας, ιδιαίτερα στον χώρο της Παιδείας που έχει αλωθεί από απόψεις τύπου Ρεπούση, το επεισόδιο που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα σε Γυμνάσιο του Ναυπλίου. Συγκεκριμένα, Έλληνας μαθητής δέχθηκε ανανδρη και ανελέητη επίθεση με λακτίσματα στο κεφάλι και γροθιές στον αυχένα αμέσως μετά το σχόλασμα. Η επίθεση προκλήθηκε από μαθητή Αλβανικής καταγωγής βρίζοντας παράλληλα την Ελλάδα, τον Ιησού Χριστό και την οικογένεια το θύματος που ευτυχώς σώθηκε χωρίς να συμβεί κάτι μοιραίο. Το εξοργιστικό όμως είναι, όπως ανέφερε ο Έλληνας μαθητής, πως όχι μονάχα δεν βρήκε την απαιτούμενη ψυχολογική και ηθική συμπαράσταση από τους περισσοτέρους καθηγητές, μετά από έντονη και ποικίλη ψυχολογική ενδοσχολική βία που δέχεται εδώ και πολύ καιρό από αλλοδαπούς μαθητές, αλλά δέχτηκε κιόλας μία ημέρα αποβολή! Πριν το συμβάν και την ίδια ακριβώς ημέρα ο τραυματισθείς μαθητής είχε ενημερώσει τον Γυμνασιάρχη για χτυπήματα και βρισιές και απειλές που δεχόταν στα διαλλείματα από τους αλλοδαπούς μαθητές οι οποίοι εντούτοις, παρά το κάλεσμα του Γυμνασιάρχη αρνήθηκαν να προσέλθουν στο γραφείο του.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στο τμήμα ρατσιστικής Βίας (Γ.Α.Δ.Α.). Ιδού και η επιστολή του πατέρα:

14 Απριλίου 2013

Προς τον Διευθυντή του Γυμνασίου. Δια της παρούσης σας καταγγέλω την αποτρόπαια ρατσιστική και ειδεχθή εγκληματική πράξη και βιαιοπραγία εναντίον του παιδιού μου …όπου φοιτά εις την … του Γυμνασίου σας. Το γεγονός που έλαβε χώρα στις 13: 50 στο σχολικό ουσιαστικά χώρο, το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα και δια μέσου μάλιστα αξιόπιστης μάρτυρος και μητέρας μαθητού της κ…. Ο επιτιθέμενος, αλλοδαπός το γένος, εξ Αλβανίας καταγόμενος και το θρήσκευμα Μουσουλμάνος (γνωρίζετε περί ποίου μαθητού ομιλώ, όπου αποφεύγω να τον ονοματίσω δια να μην το σπιλώσω ακόμη και τώρα) όρμηξε με μανίαν στο παιδί μου μόλις σχόλασε η διδακτική ημέρα, δίπλα ακριβώς από την θύρα του σχολείου και με ακατανομάστες βρισιές, εναντίον της Πατρίδος μας της Ελλάδος, της Ορθοδόξης Πίστεως μας, Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, και της οικογένειάς μας, άρχισε να σπρώχνει και να χτυπά με δυνατές κλωτσιές και λυσσαλέα την ευαίσθητη περιοχή τη κεφαλής-μετωπιαία, όπου ευτυχώς παρενέβη η αναφερομένη μάρτυς όπου και τον εξεδίωξε και έτσι έλαβε τέλος αυτή η αποτρόπαια πράξη που θα μπορούσε να επιφέρει ακόμη και τον θάνατον ή την αναπηρία στο παιδί μου.

Η αιτία από ότι έμαθα από τον τρομοκρατημένο παιδί μου είναι οι Ελληνο-Ορθόδοξες θέσεις του όπου αναφέρει εις το σχολικό περιβάλλον. Δυστυχώς το γεγονός δεν είναι μεμονωμένο αλλά ένας κρίκος σε μία αλυσίδα προηγουμένων τραμπουκισμών- ύβρεων, απειλών, χειροδικιών και προπηλακισμών που επί πολύ καιρό δέχεται το παιδί μου στο σχολικό περιβάλλον σας και από άλλους μαθητές, αλλοδαπούς και ετερόθρησκους, οι οποίοι ενεργούν συστηματικά με νοοτροπία συμμορίας, όπου μόλις εχθές μπόρεσε το παιδί μου να αναφέρει, ύστερα από την ψυχολογική βία και τρομοκρατία στην οποία έχει υποβληθεί επειδή μόνο και μόνο έχει την αυτοπεποίθηση να αναφέρει ότι είναι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος.

Επίσης, να σας αναφέρω ότι πριν το αναφερόμενο γεγονός το παιδί μου είχε δεχθεί ήδη απειλές εκείνη την ημέρα από τους συγκεκριμένους μαθητές προγνωρίζοντας και οι ίδιοι για το τι έμελλε να συμβεί μετά το πέρας των μαθημάτων Ακόμη σας αναφέρω ότι το παιδί μου δεν ανήκει σε καμία πολιτική οργάνωση, ούτε ποτέ έχει προκαλέσει εξ’ιδίων την διαφορετικότητα των άλλων, ιδεολογική, φυλετική ή θρησκευτική. Κατόπιν τούτων αιτώ την παραδειγματική τιμωρία των αναφερομένων όχι τόσο για την ηθική αποκατάσταση όσο για το δικό τους καλό το αφού με τέτοιες νοοτροπίες και πράξεις το μέλλον τους προδιαγράφεται ζοφερό. Και πάλι καταγγέλλω όχι μόνο το συγκεκριμένο γεγονός αλλά την γενικευμένη τάση και ρατσιστική μανία που καλλιεργείται τον τελευταίο καιρό εναντίον όποιου δηλώνει Έλληνας και Χριστιανός.

Όθεν αναμένω από υμάς να προβείτε και εις τας δικάς σας ενεργείας που απορρέουν από ηθικά και νομικά από την ιδιότητά σας. Μετά τιμής και αγανακτήσεως".

 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ επεσε
ο Ηρακλης εξανεμιστει
ο Αρης ψυχορραγει,
οι Απολλων Αθηνων και Απολλων Καλαμαριας εσβησαν απο τον χαρτη
ο Μακεδονικος εγινε αστροσκονη
ο ΠΑΟΚ τους χαλασε τα σχεδια λογω Ιβαν.... του Πουτιν
Ο,τι θυμιζει Ελλαδα, Μικρα Ασια, Βυζαντιο πρεπει να εξαερωθει!
Και οποιος επιασε!

Ανώνυμος είπε...

μισες αληθειες πριν ο μαθητης χτυπησει τον αλλον μαθητη. ο μαθητης που χτυπηθηκε ειχε παει στον συμμαθητη του και του ελεγε πως ειναι χρυσαυγητης και τον εβριζε παρα πολυ αισχρα επειδη ειναι απο την αλβανια και εβριζε την οικογενεια του. και ματα ο μαθητης απο την αλβανια τον χτυπησε

Ανώνυμος είπε...

o μαθητης που χτυπηθηκε πριν χτυπηθει ειχε παει στον στον αλβανο συμμαθητη του και του ελεγε πως ειναι χρυσαυγητης και εβριζε παρα πολυ αισχρα τον ιδιο και την οικογενεια του.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα θα υπάρχει αυτός που θεωρεί ότι του έχει επιβληθεί φασιστικά η πολυπολιτισμικότητα διότι δεν ερωτηθεί πότε αν την δέχεται.
Εφόσον η δημοκρατία δεν υπάρχει πρέπει να διαλέξεις μέτωπο η ΝΑΙ και είσαι με τους φασίστες που την επιβάλουν η ΟΧΙ και είσαι με τους ''κακούς'' που δεν την θέλουν.

Οπότε συμφωνούμε όλοι ότι η πολυπολιτισμικότητα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.