Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ομολογία Μπάιντεν: Οι Εβραίοι είναι πίσω από τον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, τα ‘ανοικτά σύνορα’, τον φεμινισμό, και άλλα. Αυτοί άλλαξαν την κουλτούρα της ΑμερικήςΟ Joe Biden, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη», και πολλά άλλα. Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλώντας σε εκδήλωση για τον ‘Μήνα Εβραϊκής Κληρονομιάς’ (Jewish American Heritage Month) της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, ο Τζο Μπάιντεν απέδωσε την αλλαγή της κουλτούρας της Αμερικής στην συμμετοχή των Εβραίων του Χόλιγουντ. Είπε ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για το 85% της αλλαγής στάσης της Αμερικής σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. "Σκεφτείτε ότι όλα αυτά, στοιχηματίζω το 85 τοις εκατό αυτών των αλλαγών, είτε πρόκειται στο Χόλιγουντ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνέπεια των Εβραίων ηγετών στη βιομηχανία του θεάματος." 
"Η εβραϊκή κληρονομιά έχει διαμορφώσει αυτό που είμαστε - σε όλους μας, σε μας, σε μένα - όσο ή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα τα τελευταία 223 χρόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός", δήλωσε ο Μπάιντεν.
Ο Τζο Μπάιντεν επίσης αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι Εβραίοι στο φεμινιστικό κίνημα και στην αλλαγή των πολιτικών για τη μετανάστευση που επέτρεψε την μαζική μετανάστευση από χώρες του τρίτου κόσμου. Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους Εβραίους που διαδραμάτισαν έναν ηγετικό ρόλο στο να περάσουν οι Νόμοι για τα Πολιτικά Δικαιώματα που έφερε τις πολιτικές της «θετικής δράσης» (affirmative action) και τα ειδικά προνόμια για τις μειονότητες.

Μιλώντας στην εβραϊκή πολιτική εξουσία, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι «οι Εβραίοι έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην Αμερική. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει μια τέτοια υπερμεγέθη επιρροή κατά κεφαλήν όπως όλοι εσείς που στέκεστε εδώ και όλοι αυτοί που ήταν πριν από μένα και για όλοι εκείνοι που ήταν πριν από σας."

Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους τρεις Εβραίους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου με το όνομά τους. Ο Μπάιντεν τέλειωσε την διάρκειας είκοσι λεπτών ομιλία του στους Εβραίους ηγέτες λέγοντας «σας χρωστάμε πολλά, χρωστάμε σε γενιές που ήρθαν πριν από εσάς».

* ΚΟ:  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα τα παραπάνω, εάν τα έλεγε κάποιος άλλος Αμερικάνος – χωρίς όμως να ευχαριστήσει τους Εβραίους και να τους πει «σας χρωστάμε» – θα χαρακτηριζόταν «αντισημίτης» και «συνομωσιολόγος». Απίστευτο;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Γεώργιος Κιντσάκης είπε...

Το λεν ανερυθρίαστα πλέον... Ο ελιτισμός σε όλο του το μεγαλείο

Μορντεχάϊ Φριζής είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=UZFfeOXkZTk

Μορντεχάϊ Φριζής είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=UZFfeOXkZTk

haghios είπε...

Πιστεύεται ότι αυτός ο άνθρωπος είναι Εβραίος με την έννοια ότι ασπάζεται την ιουδαϊκή θρησκεία; Κάνετε λάθος! Τα ίδια θα μπορούσαν να πουν και να κάνουν οι Έλληνες. Αλλά δε θα τους χαρακτηρίζατε Ορθόδοξους, επειδή κάποιοι Έλληνες μπορεί να είναι οπαδοί της ομοφυλοφιλικής απελευθέρωσης. Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν πρεσβεύει την ομοφυλοφιλια. Ούτε η ιουδαϊκή θρησκεία πρεσβεύει κάτι τέτοιο. Μπερδεύετε την εθνικότητα με τη θρησκεία και αυτό είναι λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Φριζή γιατί δεν πάτε όλοι στο Ισραήλ να εφαρμόσετε την πολιτική ανοικτών συνόρων να μας αφήσετε ήσυχους;
Κάθε φορά που δεν σας βγαίνουν τα σχέδια και σαν κυνηγάνε για τις βρωμοδουλειές σας κλαίγεστε για αντισημιτισμό..

Μιχαήλ είπε...

Είναι γνωστό ότι και στην Αμερική ο αντισημιτισμός είναι πολύ διαδεδομένος. Προπολεμικά, ο γνωστός αυτοκινητοβιομήχανος Henry Ford είχε γράψει το βιβλίο The International Jew (O Διεθνής Εβραίος), το οποίο βρήκε μεγάλη απήχηση μεταξύ των Γερμανών ναζί, όταν μεταφράστηκε στα γερμανικά. Η κατάληξη όλων αυτών είναι γνωστή.

Για τον Φριζή, μιλά ο Ισραηλίτης συμπατριώτης μας Ζαν Κοέν.