Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Πρέπει να κάνουν περισσότερα παιδιά οι γυναίκες. Πεθαίνουμε σαν λαός και την Μέρκελ τη νοιάζει μόνο η μετανάστευση», λέει Γερμανός καρδινάλιος



Ο καρδινάλιος Joachim Meisner, ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος της Κολωνίας, επέκρινε την πολιτική της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ που προσπαθεί να προσελκύσει μετανάστες για να εργαστούν στη χώρα.

Είπε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν περισσότερα παιδιά προκειμένου να αυξηθεί ο πληθυσμός της Γερμανίας και είπε ότι η Μέρκελ χρησιμοποιεί την μετανάστευση για να επιλύσει το δημογραφικό πρόβλημα της Γερμανίας.

Σε μια ευρεία επίθεση στις πολιτικές της Μέρκελ, ο καρδινάλιος είπε στην γερμανική εφημερίδα Stuttgarter Zeitung: «Είμαστε ένας λαός που πεθαίνει, αλλά έχουμε μια τέλεια νομοθεσία για την άμβλωση. Δεν είναι αυτό η αυτοκτονία της κοινωνίας;

Η Γερμανία έχει το χαμηλότερο ποσοστό γεννήσεων στην Ευρώπη σε μόλις 1,36 παιδιά ανά γυναίκα και οι προβλέψεις λένε ότι τα 83 εκατομμύρια πληθυσμού της χώρας θα συρρικνωθούν σε 70 εκατομμύρια μέχρι το 2050, εάν τα ποσοστά γεννήσεων δεν αυξηθούν.
Ο καρδινάλιος Meisner, 79 ετών, είπε: «Ποιος θα ενθαρρύνει δημόσια τις γυναίκες να μείνουν στο σπίτι και να φέρουν τρία, τέσσερα παιδιά στον κόσμο;

«Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και όχι - όπως κάνει τώρα η κ. Μέρκελ - μόνο να παρουσιάζεται η μετανάστευση ως λύση για το δημογραφικό μας πρόβλημα», είπε στην συνέντευξη.

Η γερμανική κυβέρνηση ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ ετησίως προσπαθώντας να ενθαρρύνει τις γυναίκες να έχουν περισσότερα παιδιά.

Το Βερολίνο έχει αυξήσει τα μηνιαία οικογενειακά επιδόματα τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό είχε μικρή επίδραση στη γεννητικότητα.

Ο καρδινάλιος Meisner είπε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να «δημιουργηθεί ένα κλίμα στη Γερμανία που θα ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Είπε ότι μεγαλύτερη αξία θα πρέπει να δοθεί στο ρόλο της μητέρας και του πατέρα και σύγκρινε την πολιτική για οικογένεια της κυβέρνησης Μέρκελ με εκείνη της Ανατολικής Γερμανίας .
Στην φωτογραφία η Μέρκελ σε ηλικία 17 χρονών με στολή της πολιτοφυλακής της Ανατολικής Γερμανίας.

Είπε ότι υπό το κομμουνιστικό καθεστώς, οι γυναίκες που επέλεξαν να μην εργάζονται για να μεγαλώσουν τα παιδιά είχαν χαρακτηριστεί «παράφρονες».

Τα όσα είπε ο καρδινάλιος Meisner αποτέλεσαν αντικείμενο κριτικής από κάποιες Γερμανίδες.

Η Annegret Laakmann, πρόεδρος της Καθολικής ομάδας "Αξιοπρέπεια Γυναικών", δήλωσε στην Daily Telegraph: «Η μεγάλη ηλικία δεν φέρνει πάντα σοφία.

«Η Εκκλησία δεν μπορεί να σύρει τις γυναίκες πίσω στην κουζίνα. Δεν ζούμε στη δεκαετία του 1940 ».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.ustream.tv/recorded/33137695

Προσπαθειστε να αγνοησετε τον πολυλογά και εγωκεντρικο παρουσιαστη και ακουστε με προσοχη τον Παναγιωτη Θεοδωριδη.
Ειναι ο τροπος για να βγουμε απο το αδιεξοδο και ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Το ο,τι ο πληθυσμος τής Ευρώπης φθινει, ηταν γνωστο απο την δεκαετια του 1970. Το ο,τι εριξαν την γυναικα σκοπιμως στην εργασια ωστε να εγκαταλειψει το σπιτι και τα παιδια της, ηταν μεθοδευμένο απο τους νεοταξιτες. Ετσι δεν εχει χρονο ουτε διαθεση για πολυμελη οικογενεια, ουτε να περασει στα παιδια της ο,τι χρησιμο απο την παραδοση και τον πολιτισμο και να συνομιλει με αυτα. Ερχεται ψοφια και μεσα στα νευρα ανικανη να αρθρωσει λεξη.
Απο τοτε λοιπον ειχαν πει οτι σε λιγο η Ευρωπη θα εχει περισσοτερους ηλικιωμενους απο ό,τι νέους.
Οι σωστες βασεις ειναι να δινεται μισθος στις μητερες και βοηθεια στο σπιτι για να μπορουν να τα βγαζουν περα.
Οπως ειναι σημερα τα πραγματα τα μωρα τα ξυπνανε αχάραγα μέσα στο κλάμα, για να τα πετανε στους παιδικους σταθμους, τους σπανε τα νευρα και τα απομακρυνουν απο την ασφαλεια του σπιτιου τους και της μητερας τους, μετα τα πηγαινουν στα νεοταξικα τους σχολεια και τα ετοιμαζουν να μπουν στην συστημικη μηχανη χωρις ιχνος ελευθεριας, παρα μονον την ελευθερια της τρελλης κατανάλωσης. Ετσι ο ανθρωπος εγκλωβιζεται σε ενα φαυλο κυκλο του τυπου "εργαζομαι για να δινω ολα μου τα λεφτα πισω στο συστημα", εν ολιγοις δουλος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.prisonplanet.gr/conspiracy/16308-η-νέα-φυλή-που-μας-ετοιμάζουν-και-ο-ρόλος-του-σαρκοζύ-βιντεο