Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Πούτιν: «Το 80% των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι»



Jewish Telegraphic Agency (JTA) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι τουλάχιστον το 80 τοις εκατό των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι. 

"Σκέφτηκα κάτι μόλις τώρα: Η απόφαση για την εθνικοποίηση αυτής της βιβλιοθήκης έγινε από την πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, η σύνθεση της οποίας ήταν 80-85 τοις εκατό εβραϊκή», δήλωσε ο Πούτιν στις 13 Ιουνίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο «Εβραϊκό Μουσείο και Κέντρο Ανοχής» της Μόσχας.
Ο Πούτιν αναφερόταν στη βιβλιοθήκη του ραβίνου Joseph I. Schneerson, του αποθανόντα ηγέτη του κινήματος Chabad-Lubavitch. Τα βιβλία, τα οποία διεκδικούνται από αντιπροσώπους της Χαμπάντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, άρχισαν να μεταφέρονται στο Μουσείο στη Μόσχα αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της ομιλίας του Πούτιν στο Μουσείο, ο Ρώσος πρόεδρος προχώρησε και είπε ότι οι πολιτικοί στην κυρίως εβραϊκή σοβιετική κυβέρνηση «καθοδηγούνταν από ψευδείς ιδεολογικούς λόγους και υποστήριζαν την σύλληψη και την καταπίεση Εβραίων, Ρώσων Ορθόδοξων Χριστιανών, Μουσουλμάνων και μελών άλλων θρησκειών. Τους έβαζαν όλους στην ίδια κατηγορία.

"Ευτυχώς, αυτά τα ιδεολογικά γυαλιά και οι ελαττωματικές ιδεολογικές αντιλήψεις κατέρρευσαν. Και σήμερα, επιστρέφουμε ουσιαστικά αυτά τα βιβλία στην εβραϊκή κοινότητα με ένα ευτυχισμένο χαμόγελο. "

Ευρέως θεωρείται ότι η πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, το Συμβούλιο των Επιτρόπων του Λαού ιδρύθηκε το 1917 και αποτελείτο από 16 ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Βλαντιμίρ Λένιν, του επικεφαλής εξωτερικών σχέσεων Λέον Τρότσκι και του Ιωσήφ Στάλιν, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Λαϊκής Επιτροπής των εθνοτήτων.

Το ότι ο Πούτιν συμπερέλαβε και τους Εβραίους στην καταπίεση από τους κομμουνιστές Εβραίους, προφανώς το έκανε προκειμένου να μην συγκεντρώσει επάνω του πυρά και στοχοποιηθεί ως «αντισημίτης».

Στην πραγματικότητα, η εβραϊκή κυβέρνηση των Μπολσεβίκων εδίωξε ανελέητα τους Χριστιανούς, - ειδικά αυτούς - και προστάτευσε τους Εβραίους. [Διάβασε: Γιατί στην Οκτωβριανή Επανάσταση οι Μπολσεβίκοι κατεδάφισαν τις Εκκλησίες αλλά δεν πείραξαν τις Συναγωγές;]
Επιπλέον, ο «αντισημιτισμός» έγινε παράνομος και τιμωρείτο με θάνατο, και η μόνη φορά που η φωνή του Λένιν έχει καταγραφεί ποτέ ήταν όταν έκανε μια ευρέως διαδεδομένη ομιλία κατά του αντισημιτισμού που τον θεωρούσε «αντεπαναστατικό». ["Ο εβραϊκός λαός δε θα ξεχάσει ποτέ ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν η ΠΡΩΤΗ χώρα - και ακόμα η ΜΟΝΗ χώρα στον κόσμο - στην οποίο ο αντισημιτισμός είναι έγκλημα". - "The Jewish Voice", Nέα Υόρκη, Ιανουάριος 1942].
Παρακάτω αφίσα "κατά του αντισημιτισμού" της σοβιετικής εποχής. Δείτε το βίντεο με τον Λένιν στο τέλος.
Επιπλέον, η πρώιμη σοβιετική κυβέρνηση έδωσε στην πραγματικότητα ειδικά προνόμια για τους Εβραίους, τα οποία περιελάμβαναν τη δημιουργία μιας ξεχωριστής πατρίδας που προοριζόταν μόνο για τους Εβραίους, που ονομαζόταν Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια, (Евре́йская автоно́мная о́бласть) και βρίσκεται στη ρωσική Άπω Ανατολή.

Οι Μπολσεβίκοι ίδρυσαν την αυτόνομη Περιφέρεια το 1934 για να παρέχουν στον εβραϊκό πληθυσμό της Σοβιετικής Ένωσης μια μεγάλη περιοχή για να συνεχίσουν την ανάπτυξη της εβραϊκής κουλτούρας. Σύμφωνα με την απογραφή του πληθυσμού του 1939, 17.695 Εβραίοι ζούσαν στην περιοχή (16% του συνολικού πληθυσμού). Ο εβραϊκός πληθυσμός κορυφώθηκε το 1948 σε περίπου 30.000, περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού της περιοχής. Σήμερα κατοικούν 1.620 άνθρωποι εβραϊκής καταγωγής, περίπου το 1% του πληθυσμού της περιοχής

Όμως, το σιωνιστικό κίνημα είχε λάβει απόφαση υπέρ της δημιουργίας μιας εβραϊκής πατρίδας στην Παλαιστίνη - με εκδίωξη των Παλαιστινίων - και η Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια άρχισε αργά και σταθερά να αδειάζει από Εβραίους κατοίκους.


Υπήρχαν βέβαια και οι Yevsektsiya, τα εβραϊκά τμήματα του σοβιετικού κομμουνιστικού κόμματος. Τα τμήματα αυτά δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 1918 με τη συγκατάθεση του Λένιν για να μεταφερθεί η κομμουνιστική επανάσταση στις εβραϊκές μάζες. Η αποστολή αυτών των τμημάτων που αποτελούντο από Εβραίους, ήταν η καταστροφή της παραδοσιακής εβραϊκής ζωής, της εβραϊκής κουλτούρας και της ιουδαϊκής θρησκευτικής ζωής. Διαλύθηκαν το 1929.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε ότι το συφιλιδικό σίχαμα ήταν Εβραίος όπως αποκάλυψαν οι ρωσικές αρχές πέρυσι.Αυτός ο σιχαμερός παρανοϊκός με την νευροσύφιλη λατρεύεται από ελληνες πολιτικούς τενεκέδες.Κι ο πατερούλης που πότε δεν απέταξε το ΚΚΕ πεθαίνει το 53 δηλητηριασμένος ίσως από τον Μπέρια-ήταν κι αυτός εβραίος όπως φημολογείται άραγε;- λίγο πριν το σχεδιαζόμενο από τον Στάλιν πογκρόμ κατά της συνωμοσίας των γιατρών,ουσιαστικά των εβραίων.Ούτε το 2% του σοβιετικού πληθυσμού έλεγχε σταθερά ένα τουλάχιστον 30% των θέσεων της πολιτμπιρο όλα τα χρόνια της κομμουνιστικής χούντας στη Ρωσία.Αντίστοιχα τώρα στις Ηπα μια μειονότητα των 5-6 εκατομυρίων κατέχει το 30% και κάτι στη γερουσία των Ηπα.Χωρίς ρατσιστικη διάθεση αυτα αλλά μου προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΑΙΤ ΘΛΊΒΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

SkyWatcher είπε...

Ποιες είναι οι "μπούρδες" που σε έθλιψαν;

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά είναι γνωστά, αλλά είναι γνωστό ότι διώξεις υπήρξαν και κατά των Εβραίων, φυσικά το κύριο μέλημά τους ήταν η ορθοδοξία. Λοιπόν ένα μεγάλο θύμα του εβραιομασονισμού είναι και οι ίδοι οι Εβραίοι, με αυτό τον τρόπο (τρόμος, φόβος) συσπειρώνουν τους απλούς Εβραίους γύρω από τις κοινώτητες της διασποράς, καθοδηγόντας τους διακεκριμένους εξ αυτών, στην μασονία και στην εξυπηρέτηση των εκφυλισμένων αντιλήψεών τους. Η νέα τάξη είναι κάτι ευρύτερο, ένας ισχυρός πυλώνας του κινήματος, βασίζεται και στον εκφυλισμένο ιουδαϊσμό, αλλά δεν είναι ο μόναδικός και ούτε αποτελει το όλο κίνημα καθαρά εβραϊκή υπόθεση. Η ηγετική ομάδα που κυβερνά αυτή την στιγμή την Ρωσία, δεν θα ήταν έκπληξη αν βρισκόταν και αυτή στην εξυπηρέτηση του κινήματος της νέας τάξης. Έχουμε δει τον Μεντβέντεφ για παράδειγμα να ασκείται στην γιόγκα, να παρουσιάζει το παγκόσμιο νόμισμα, την πλούσια ελιτ της Ρωσίας να επιδίδεται σε κάθε ακολασία (κατά τα άλλα το παίζουν και ορθόδοξοι). Λοιπόν αν και υπάρχει μια εσωτερική διαμάχη, για την ανακατανομή των ρόλων στην νέα τάξη, έχω πιστεί 'οτι λίγο-πολύ όλες οι πολιτικές ηγεσίες, οικονομικές ελίτ νέες και παλιές, όλοι συνδέονται με κάποιο τρόπο σε αυτό το κίνημα, από τον ανατολίτικο αποκρυφισμό (βουδισμό, ινδουισμό), την ευρωπαϊκή και αμερικάνικη πολιτική τάξη, όπως και των αναδυόμενων χωρών, μέχρι τον εκφυλισμένο ιουδαϊσμό και σιωνισμό.

Τηλέμαχος είπε...

Ότι οι Μπολσεβίκοι ήταν οι περισσότεροι εβραίοι έχει αρχίσει να διαδίδεται.
Ο Πούτιν ωστόσο, χρηματοδότησε το συγκεκριμένο Εβραικό Μουσείο. Το 2007 του είχε ζητήσει ο Αρχιραβίνος της Ρωσίας Rabbi Lazar, να δώσει την άδειά του για την ανέγερση του Εβραικού Μουσείου της Μόσχας: http://www.ejpress.org/article/17297
Ο Πούτιν όχιμόνο έδωσε άδεια;α, αλλάκαι χρηματοδότηση.

Κυκλοφορεί και μία φήμη για τον Πούτιν ότι είναι EBραιος (δείτε το αγγλικό κείμενο από διάλεξη του αρχιραβίνου Λαζάρ...λέει καθαρά ότι ο Πούτιν είναι ΕΒΡΑΙΟΣ. Η διάλεξη έγινε λίγες μέρες πριν γίνουν οι εκλογές στη Ρωσία το 2008): http://politikglobal.blogspot.gr/2008/11/0811-17-vladimir-putin-und-juden-in.html

Αλλά πώς να ξέρει κανείς με σιγουριά. Πάντως και στην Ιαρουσαλήμ είχε φορέσει το κιπά...

Ας κρατάμε μικρό καλάθι. Θα δείξει, σύντομα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ηταν αναγκη ουτε περιμεναμε τον Πουτιν να μας πη για τους, αιμοσταγεις δολοφονους του Ρωσσικου Χριστιανικου Λαου, εβραιους.

Αυτα που κανανε τοτε στην Ρωσσια οι απογονοι των Χριστοκτονων εβραιοι τα κανουν τωρα στην Αμερικη.
Μια ματια του ΠΟΙΟΙ κυβερνουν στην αντιπερα οχθη του Ατλαντικου θα πειση και τον ποιο απιστο Θωμα.

Οσο για τους θλιμμενους και θλιμμενες επισκεπτες σου ΚΟ
μην ανησυχεις.
Δωστους πλερεζες και χαρτομαντηλα.



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφερον

http://www.youtube.com/watch?v=YSy6ENVAJlY&feature=player_embedded

ολο το ζουμι
http://incogman.net/2013/06/let-a-jew-explain-the-real-deal/




Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Γιατι απορουμε μ αυτα που συμβαινουν με τους Εβραιους ανα τον κοσμο.Ειναι γραμενο στο Λογο του Θεου 'οπου απεστειλα αυτους θελουσιν εισθε καταρα εν μεσω των εθνων'σε αλλο σημειο λεει...'οπου απεστειλα αυτους θελουσιν εισθε ως λεοντες εν μεσω κτηνων'αρα ειναι ανωθεν βουλη κι αν αυτοι δεν στεκοντε ας τα βρουν με το Θεο.Η ουσια ειναι εγω πως θα σταθω στο Θεο