Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΔΑΝΙΑ: "Τζιχάντ" εναντίον μητέρων με καροτσάκια!



Στη Δανία, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, δύο Δανές μητέρες δέχτηκαν επίθεση ενώ έκαναν ήσυχα βόλτα μαζί με τα μικρά τους. Φαίνεται ότι οι μουσουλμάνοι εισβολείς έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αυτή την πολύ καινοτόμο στρατηγική στη συνεχή τους προσπάθειά να «σπείρουν τον τρόμο» στις καρδιές των απίστων.

Για το τελευταίο επεισόδιο, γράφτηκε ένα σύντομο άρθρο στην εφημερίδα Jyllands-Posten, η δε προηγούμενη, πολύ πιο σκληρή επίθεση, δεν αναφέρθηκε σχεδόν πουθενά. Και αυτό παρά τις εκκλήσεις για βοήθεια να βρεθούν οι δράστες από φίλους, συγγενείς και κάποιους 34.000 ενδιαφερόμενους Δανούς, που μοιράστηκαν την ιστορία στο Facebook.

Όλα αυτά γίνονται σκόπιμα για να μην δημιουργηθούν «αντιμεταναστευτικά αισθήματα» και όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες στη Δανία δεν βοηθούν τις φτωχές μητέρες να πιάσουν τους δράστες. Στην αντίθετη περίπτωση, εάν Δανοί επιτίθεντο σε αλλοδαπές μητέρες θα είχε βουίξει ο τόπος. (Θα το είχε πρώτη σελίδα και το in.gr

Η είδηση μέσω Facebook .

Το Σάββατο το απόγευμα η κόρη ενός φίλου μου δέχτηκε επίθεση κοντά τις μικρές διαδρομές πεζών γύρω από το σταθμό του Jersie. Εκείνη περπατούσε με τον 6 εβδομάδων γιο της στο καρότσι. Δύο νεαροί διαφορετικής εθνοτικής προέλευσης ήρθαν κοντά της και αστραπιαία ανέτρεψαν το καρότσι, ρίχνοντας το μικρό κάτω!

Το μωρό δεν ανέπνεε και η μητέρα του έδωσε το «φιλί της ζωής» προκειμένου να ανανήψει. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, πήγαν το μωρό για να εξεταστεί αμέσως από έναν γιατρό που εφημέρευε ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο.

Η μαμά και το παιδί είναι ακόμα στο νοσοκομείο για ιατρική παρακολούθηση.

Πριν από δύο εβδομάδες την πλησίασαν τα ίδια αυτά δύο άτομα. Την άρπαξαν από τον ώμο και της είπαν ότι «θα είχε πλάκα να κλέψουμε ένα μωρό». Εκείνη γύρισε και με αποφασιστικότητα κλώτσησε έναν από αυτούς πριν εξαφανιστούν.

Είναι τόσο τρομερό, που δεν μπορώ καν να το περιγράψω.

Δεν με νοιάζει αν αυτοί που έκαναν ένα τέτοιο πράγμα είναι Δανοί ή άνθρωποι διαφορετικής εθνικότητας. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα. Πόσο γενναίος είναι κάποιος για να ρίξει κάτω από το καρότσι ένα μωρό και στη συνέχεια να το σκάσει; Αν αυτό είναι κάποιο είδος τρόπος για να δείξουν τον ανδρισμό τους, τότε ποτέ δεν θα γίνουν άνδρες στα μάτια μου.

Τι συμβαίνει εδώ;????

Πώς μπορεί κανείς να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο;

Είναι εντελώς τέρας και άρρωστος.

Ελπίζω αυτοί που το έκαναν αυτό να συλληφθούν και να τιμωρηθούν αυστηρά.

Σας ζητώ λοιπόν αγαπητοί φίλοι του FB να το μοιραστείτε, με την ελπίδα ότι κάποιος που γνωρίζει τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό, θα επιτρέψει στις αρχές να πιάσουν τους δράστες και να τους κλείσουν μέσα  για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τελευταία ιστορία από την Jyllands-Posten:

Επίθεση σε γυναίκα με καρότσι

Τρία "νεαρά κορίτσια" κόβουν τα μαλλιά και τα ρούχα της.

Το βράδυ της Παρασκευής στις 14 Ιουνίου στις 18.30 μια 34χρονη γυναίκα με ένα καροτσάκι δέχθηκε επίθεση στην οδό Bredkilde στο Risskov.

"Τρία κορίτσια αραβικής εμφάνισης μεταξύ 14 και 17 ετών επιτέθηκαν στην Δανέζα μητέρα χωρίς κανένα κίνητρο - πρώτα με λεκτικές ύβρεις, λέει ο Klaus Hvegholm Møller, αστυνομικός του ανατολικού Jutland, στη Jyllands-Posten. Και συνεχίζει, "Στη συνέχεια έκοψαν από την 34χρονη γυναίκα κομμάτι από τα μαλλιά της και το σακάκι της, προφανώς με ψαλίδι."

Γ***η Δανέζα σκύλα

Η 34χρονη γυναίκα έκανε μια βόλτα με το παιδί της στο καρότσι όταν ακούστηκαν για πρώτη φορά φωνές από τα κορίτσια, που στην αρχή δεν κατάλαβε ότι κατευθύνονταν προς αυτήν.

"Στην αρχή φώναξαν βλάσφημες λέξεις," Γ***η Δανέζα σκύλα, μεταξύ άλλων. Ξαφνικά την πλησίασαν και την άρπαξαν και ενώ το γελούσαν, άρχισαν να κόβουν τα μαλλιά της. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει μακριά με το παιδί στο καρότσι. Όταν έφτασε στο σπίτι παρατήρησε ότι της είχαν κόψει και τα ρούχα" εξηγεί ο Klaus Hvegholm Møller.

Η αστυνομία ακόμα δεν έχει καμία ένδειξη ως προς το λόγο της επίθεσης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

konion είπε...

Ἀπὸ μία ἄποψι ἂς εἶναι καλὰ οἱ μουσουλμᾶνοι, σιγά - σιγὰ διαλύουν τὴν «πολιτικὴ ὀρθότητα», ἀπὸ τὴν ἄλλη ὅμως εἶναι πολὺ πιὸ εὔκολα διαχειρίσιμοι ἀπὸ τὴν «νέα τάξι» καὶ γι' αὐτὸ προωθοῦνται.

ΕΛΛΑΣ είπε...

Και έτσι αυξάνουν τον Εθνικισμό που δεν τον θέλει η νέα τάξη...
"Θέλοντας και μη προωθούν το σχέδιο του Θεού" αγαπητέ konion