Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΗΠΑ: Μαρξιστής ακτιβιστής υπέρ των «δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών» παραδέχεται ότι «για τις ψήφους τα κάνουμε όλα»


Ένας από τους κορυφαίους υπερασπιστές των  "δικαιωμάτων των μεταναστών" στις ΗΠΑ, ο ακτιβιστής και ηγέτης του Δημοκρατικού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αμερικής, μαρξιστής, Αμερικανο-Μεξικάνος Eliseo Medina, παραδέχεται ότι η αμνηστεία στους λαθρομετανάστες δεν έχει να κάνει με την «συμπόνια» ή με την οικονομία – αλλά με την πολιτική ενδυνάμωση της αριστεράς.

Ο Medina βλέπει ότι η παροχή αμνηστίας και δικαιώματος ψήφου στους παράνομους μετανάστες θα είναι η απαρχή μιας «κυβέρνησης συνασπισμού για μακρό χρονικό διάστημα».

Στο «προοδευτικό» συνέδριο με τον τίτλο «Το Μέλλον της Αμερικής Τώρα!» που έγινε στην Ουάσιγκτον, DC στις 2 Ιουνίου, 2009, ο Διεθνής Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Eliseo Medina απευθύνθηκε στους σύνεδρους σχετικά με την αναγκαιότητα συνολικής μεταρρύθμισης της μεταναστευτικής πολιτικής.

Μιλώντας σε ισπανόφωνους ψηφοφόρους, ο Medina είπε ότι «όταν ψήφισαν το Νοέμβριο, (στις αμερικάνικες προεδρικές εκλογές) ψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία προοδευτικούς υποψηφίους. Ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε δύο στους τρεις νέους ψηφοφόρους».

Πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχουν δύο πράγματα που έχουν σημασία για την ‘προοδευτική’ κοινότητα. Νούμερο ένα, εάν θέλουμε να επεκτείνουμε αυτό το εκλογικό σώμα ώστε να κερδίσει, η προοδευτική κοινότητα πρέπει να είναι σταθερά στο πλευρό των μεταναστών, που θα επεκτείνουν και θα στερεοποιήσουν την προοδευτική συμμαχία, για το μέλλον ...

Όταν είσαι στη μέση ενός αγώνα για τη ζωή σου, θα θυμάσαι ποιος ήταν εκεί μαζί σου. Και οι μετανάστες ποντάρουν στους ‘προοδευτικούς’ να το κάνουν αυτό.

Νούμερο δύο. "Έχουμε τη μεταρρύθμιση των νόμων περί μετανάστευσης, που βάζει 12 εκατομμύρια ανθρώπους σε τροχιά για την υπηκοότητα και τελικά για παροχή δικαιώματος ψήφου". Μπορείτε να φανταστείτε αν έχουμε, ακόμη και την ίδια αναλογία, δύο στους τρεις; Αν έχουμε οκτώ εκατομμύρια νέους ψηφοφόρους οι οποίοι ενδιαφέρονται για ...... και θα ψηφίσουν. Θα είναι η δημιουργία ενός κυβερνητικού συνασπισμού για μακρό χρονικό διάστημα, όχι μόνο για μια εκλογική περίοδο ...

Εάν δοθεί δικαίωμα ψήφου στους λαθρομετανάστες, δεν θα υπάρξει πιθανώς ποτέ ξανά άλλος Ρεπουμπλικάνος (ή συντηρητικός πρόεδρος) στην Αμερική.

Οι Δημοκρατικοί και οι μαρξιστές αφέντες τους στα εργατικά συνδικάτα θα γίνουν η μόνιμη άρχουσα τάξη της Αμερικής.

ΚΟ: Φυσικά, τα ίδια ισχύουν για όλη τη πολυπολιτισμική «Δύση».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ρωμανός είπε...

Είναι ξεκάθαροι οι ψηφοθηρικοί λόγοι σχετικά με την υποστήριξη στους λαθρομετανάστες από την αριστερά και στην Ελλάδα φυσικά.

Συγχαρητήρια ΚΟ για την καταπληκτική δουλειά που κάνεις, η σελίδα σου είναι όαση ενημέρωσης έναντι όλων αυτών που μας κρύβουν τα ΜΜ"Ε".

Ανώνυμος είπε...

O βαθυτερος σκοπος του "φαινομενου" της μεταναστευσης στην Αμερικη απο τριτοκοσμικους ειναι αλλος και οχι η ψηφοθηρια.

Για να καταλαβατε.......
For Those Who Don’t fully comprehend the Powerful Role of Jewish Supremacists in the Change of American Immigration Policy!

This chapter only deals with their direct role in the government process. It doesn’t deal with their prominent role in media promotion of immigration, and in their incredible ability to influence Gentile politicians through both money and media. They have the power to bankroll a favorable politician or blackmail him by threatening to support his opponent. In addition, Jewish-owned media can be laudatory to a politician they like, or be relentless in criticism of one that doesn’t go along with their agenda. For more, Read Jewish Supremacism and My Awakening.

http://www.davidduke.com/?p=2518



Πατρικιος


υγ.
ΚΟ βαζεις στοιχημα 10εβραιω οτι ο "μορφωμενος" που σου την "βγηκε" στην αναρτηση σου για Νοτια Αφρικη ειναι ΚΑΙ περιουσιος με κιπα;
Και βεβαια δεν τον νοιαζει τι γινεται στην ΝΑ σημερα αλλωστε αυτοι ησαν συνεταιρακια επι απαρχαϊντ. Τον νοιαζει και κοπτεται γιατι τους ξεβρακωνεις με τα αρθρα που ανεβαζεις καθημερινα στην ιστοσελιδα σου.