Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Εξαπλώνονται οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες «εξαπλώνονται στη Γερμανία», προειδοποιεί μια ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, καθώς οι κτηνοβάτες θεωρούν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής».

Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες εξαπλώνονται στη Γερμανία πιο γρήγορα από ποτέ χάρη σε ένα νόμο που κάνει το σεξ με ζώα νόμιμο.

Η Madeleine Martin δήλωσε στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν προστατεύει τα ζώα από τους επιθετικούς «ζωόφιλους» (κτηνοβάτες) που επιχειρούν όλο και περισσότερο να παρουσιάσουν την κτηνοβασία ως «επιλογή τρόπου ζωής».

Η Martin επισήμανε μία περίπτωση που ένας γεωργός στην περιοχή Gross-Gerau της νοτιοδυτικής Γερμανίας, παρατήρησε ότι το κάποτε φιλικό κοπάδι των προβάτων του άρχισε να αποφεύγει την ανθρώπινη επαφή.

Ο γεωργός υπέστη σοκ όταν έστησε μια κάμερα CCTV στις δοκούς του αχυρώνα του και ανακάλυψε άνδρες να γλιστράνε μέσα στο σκοτάδι για να κακοποιήσουν σεξουαλικά τα ζώα του.

«Υπάρχουν τώρα οίκοι ανοχής με ζώα στη Γερμανία», δήλωσε η Martin στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να παρουσιάσουν το ζήτημα αυτό ως «επιλογή τρόπου ζωής».

Εφοδιασμένη με μια σειρά από παρόμοιες περιπτώσεις, η Martin ζητά τώρα από την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.

Υπάρχουν ακόμη και «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι», στους οποίους οι ‘άνθρωποι’ μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα, από λάμα έως κατσίκες

Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα μετά από μια απότομη αύξηση των περιστατικών κτηνοβασίας καθώς και ιστοσελίδων που την προωθούν.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο άρχισε να συζητά για τις αλλαγές στον εθνικό Κώδικα Προστασίας Ζώων με τη γεωργική επιτροπή της Bundestag να επιβάλει πρόστιμα μέχρι 25.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση.

Η κτηνοβασία έπαψε να θεωρείται έγκλημα το 1969, αλλά τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που πιστεύεται ότι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους πράξεις έχει αυξηθεί σημαντικά.

Ο Hans-Michael Goldmann, πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».

Η ομάδα των Γερμανών «ζωόφιλων» (κτηνοβατών) ΖΕΤΑ ανακοίνωσε ότι αποτελεί νομική πρόκληση ο νόμος που θα απαγορεύει την κτηνοβασία.

«Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο», είπε ο πρόεδρος της ΖΕΤΑ Michael Kiok.

Όταν το 1969 καταργήθηκε ο νόμος που απαγόρευε το σεξ με ζώα και εισήχθη ο νόμος περί προστασίας των ζώων, ο νεός νόμος παρέλειψε να συμπεριλάβει ειδική απαγόρευση για τη «ζωοφιλία».

Η κτηνοβασία και η «ζωοφιλία» είναι οι επίσημες ονομασίες για ‘σεξ με ζώα’.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

αντινεοταξιτης είπε...

Κόκκινε ουρανέ ερεύνησε και για τα απάνθρωπα πορνοσάιτ κτηνοβασίας τύπου "zootube" γιατί υπάρχει παγκόσμια σιωπή για το συγκεκριμένο θέμα, και τα τελευταία χρόνια εξαπλώνονται συνεχώς και κανείς δεν λέει τίποτα.

Πάντως να ήταν μόνο η Γερμανία; Και σε άλλες χώρες είναι "νόμιμη" η Κτηνοβασία.. πχ Ιαπωνία, Βραζιλία Αργεντινή, Ισπανία, Δανία, Βέλγιο, ΗΠΑ κτλ.. και επίσης εδώ και χρόνια γίνεται προώθηση της απάνθρωπης κτηνοβασίας μέσο των απάνθρωπων πορνοσάιτ τύπου "zootube" κτλ, κτλ με σεξουαλικές πράξεις μεταξύ γυναικών και ζώων αλλά και αντρών με ζώων και αντίστροφα, φυσικά με τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνήσεων και δικαιοσύνεων και αναρωτιέμαι που είναι τα τα λεγόμενα Ηνωμένα Έθνη, που είναι η λεγόμενη Διεθνής Αμνηστία; που είναι τα λεγόμενα Ανθρώπινα δικαιώματα; που είναι οι λεγόμενες Φεμινιστικές και ανθρώπινες οργανώσεις; που είναι η λεγόμενη Αστυνομία; γιατί οι μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνουν απάνθρωπα πορνοσάιτ κτηνοβασίας; Που είμαστε εμείς οι άνθρωποι και γιατί επιτρέπουμε την αποκτήνωση και εξευτελισμό του ανθρώπινου γένου μας; Που είναι η ανθρωπιά μας; Τελικά Αυτοί Ζουν, Εμείς Κοιμόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Που καταντήσαμε ως έθνος; Να ζητιανεύουμε μια δόση δανείου από ένα άλλο έθνος που νομιμοποιεί οίκους ανοχής για κτηνοβάτες!

Ανώνυμος είπε...

10.7.2013
Από το άρθρο αυτό, φαίνεται ότι η ανθρωπότητα σήμερα έχει υποπέσει σε ακραία ανηθικότητα. Η ακραία αυτή ανηθικότητα εκφράζεται μέσω της κτηνοβασίας, της παιδοφιλίας και της ομοφυλοφιλίας (ιδίως όταν αυτή εκφράζεται με απαιτήσεις παρελάσεων, γάμους μεταξύ των και υιοθεσία παιδιών). Η πιο αισχρή από τις παραπάνω μορφές ανηθικότητας είναι η κτηνοβασία και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σ' αυτή είναι χειρότεροι από τα ζώα. Γίνονται χειρότεροι από τα ζώα, διότι απαξιούν το φυσικότατο τρόπο συνεύρεσης που είναι μεταξύ ανθρώπων και ενώνονται με αυτά. Από την άλλη πλευρά, απορώ, ποιοι βουλευτες είναι αυτοί και με τη συνείδηση ψηφίζουν νόμους οι οποίοι επιτρέπουν και νομιμοποιούν τις πράξεις των κτηνοβατών. Οι κτηνοβάτες και οι ομοφυλόφιλοι αποτελούν βδέλυγμα, όχι μόνο ενώπιον ανθρώπων αλλά και ενώπιον του Θεού. Γι αυτο ο Θεός που είχε εξοργιστεί τόσο πολύ από τις διεστραμένες πράξεις τους, κατέκαψε τους μεν ομοφυλόφιλους στα Σόδομα, τους δε κτηνοβάτες στα Γόμορα. Δεν θα χρειαστεί να τους κατακάψει για δεύτερη φορά, διότι όταν έλθει για να κρίνει τον κόσμο, θα φροντίσει ώστε όλοι αυτοί να καίγονται αιωνίως στην κόλαση !

Μάκης είπε...

Αντινεοταξίτη> Δεν είναι θέμα νομιμότητας. Είναι θέμα "κουλτούρας" και "πολιτισμού" που μας τον παρουσιάζουν ως ανώτερο και παράδειγμα προς μίμηση ενώ στην πραγματικότητα προφανώς οδηγεί σε τέτοια φαινόμενα.

Το θέμα είναι να καταλάβουν οι ιθαγενείς (οι Έλληνες) πως οι αποικιοκράτες (Germany&co) δεν είναι καλύτεροι αλλά απλά διαφορετικοί.

Ανώνυμος είπε...

Πέστε το καθαρά: Οι Εβραίοι φταίνε και γι αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Αν ανοίξετε το "πηδάλιο" (αφού είστε ορθόδοξοι χριστιανοί) θα βρείτε πολλούς κανόνες που αφορούν την κτηνοβασία....
Σημαίνει πως και η ευγενής ράτσα των ελλήνων κάτι κατέχει από το σπόρ αυτό,
α και πού' σε χωρίς να χουν βάλλει το χεράκι τους αυτοί οι ....εβραίοι
Antonios

Ανώνυμος είπε...

Μου μπήκε τώρα δα μια υποψία!
Λες οι Γερμαναράδες,τους Έλληνες να τους βλέπουν για γελάδες ή γουρούνια; Λες η Μέρκελ, να είναι κτηνοβάτης;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/world/article/356705/epiase-duo-adres-na-viazoun-tis-agelades-tou/
Και συνελήφθη κι ο ιδιοκτήτης γιατί...

Ανώνυμος είπε...

Κατι τετοια διαβαζω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και κινδυνευω να χασω και την ανθρωπια και τον Χριστιανισμο μου..τι το θελα και το διαβασα το αρθρο..φουντωσα παλι..καλα να παθω..τους γελοιους..ελεος πια..