Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Σειρά του Disney Channel δείχνει "οικογένεια" με δύο «μητέρες»Το Disney Channel, ένα κανάλι που «απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και ολόκληρη την οικογένεια», αποφάσισε να παρουσιάσει ομοφυλόφιλους χαρακτήρες στο πρόγραμμά του.

Το καλωδιακό δίκτυο επιβεβαίωσε ότι ένα επεισόδιο της σειράς «Good Luck Charlie» θα παρουσιάσει ένα παιδί που έχει «δύο μητέρες».

Η Charlie, η οποία είναι ένα νεαρό κορίτσι, θα γίνει φίλη με ένα παιδί, και οι γονείς της θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν σχέση με τις δύο «μαμάδες» του παιδιού.

Το μόνο ζήτημα που μπορεί να εμποδίσει την εκκολαπτόμενη φιλία είναι ότι οι ετεροφυλόφιλοι γονείς της Τσάρλι είναι βαρετοί. Η μητέρα της Charlie, Amy, θα μιλά με μία "μητέρα", ενώ ο πατέρας της Bob παίζει το πρωτότυπο ρόλο του «ενθουσιώδους κωμικού μπαμπά» θα κάνει την άλλη λεσβία σύντροφο να βαριέται.

«Η συγκεκριμένη ιστορία αναπτύχθηκε με την  παροχή συμβουλών από εμπειρογνώμονες για την ανάπτυξη του παιδιού (ΚΟ: …τώρα ησυχάσαμε!) και συμβούλους κοινότητας," είπε εκπρόσωπος του Disney Channel. "Όπως όλα τα προγράμματα του Disney Channel, αναπτύχθηκε για να είναι σχετικό με τα παιδιά και τις οικογένειες σε όλο τον κόσμο και να αντικατοπτρίζει τα θέματα της διαφορετικότητας και της κοινωνικής ενσωμάτωσης". (ΚΟ: Η «διαφορετικότητα», το τοτέμ της εποχής).

Οι δύο μαμάδες θα εμφανιστούν σε επεισόδιο, που θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2014, στο τέλος της σειράς.

"Αυτή είναι μια τόσο θαυμάσια είδηση​​! Είμαστε τόσο περήφανοι που η Disney αναγνωρίζει ότι οι οικογένειες δεν χρειάζεται να χωρούν σε καλούπια!", αναφώνησε ενθουσιασμένος ο ομοφυλόφιλος αρθρογράφος ψυχαγωγίας και gossip, Perez Hilton.

Ένα προηγούμενο πρόγραμμα του καναλιού Disney το “Make Your Mark” έδειχνε έναν έφηβο ο οποίος είχε δύο λεσβίες για γονείς.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από το δίκτυο, το Disney Channel έχει τηλεθέαση 1,02 εκατομμυρίων παιδιών ηλικίας από 2 έως 11 χρονών, με περίπου 300.000 παιδιά κάτω των έξι ετών.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ΠΟΙΟΙ εχουν αρπαξει ΚΑΙ το Ντισνεϋ ειπαμε;


Ενα βιντεο που πρεπει να το δουν ΟΛΟΙ
(Ατυχως στα αγγλικα)

http://www.youtube.com/watch?v=aiYRGyvMseU&feature=player_embedded#at=270


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ξεφύγει εντελώς...να δούμε που θα καταλήξει αυτή η έκπτωση αξιών...