Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Απαγόρευσαν σε 4χρονη να καλλιεργεί λαχανικά στο σπίτι της!



Με κάθε μέρα που περνά, φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, "γη της ελευθερίας και πατρίδα του γενναίου" (“Land of the Free and Home of the Brave”) γίνεται όλο και περισσότερο σαν την κομμουνιστική Ρωσία, όπου οι άνθρωποι δεν είχαν τη δυνατότητα να καλλιεργούν τη τροφή τους εκτός εάν το κράτος τους το  "επέτρεπε".

Ακόμα και όταν οι πολίτες απλά προσπαθούν να συντηρήσουν τους εαυτούς τους χρησιμοποιώντας τις πιο βασικές δεξιότητες – την κηπουρική – το κράτος παρεμβαίνει. Ο Οργανισμός Ανάπτυξης της Υπαίθρου του αμερικάνικου υπουργείου Γεωργίας (USDA) απαγορεύει στην Rosie, ένα εργατικό 4χρονο κοριτσάκι από τη Νότια Ντακότα, από το να χρησιμοποιήσει ένα μικρό, αχρησιμοποίητο χώρο έξω από το επιδοτούμενο από το κράτος σπίτι της, για να καλλιεργεί λαχανικά.

Η μητέρα της Rosie, η Mary (τα ονόματα άλλαξαν για την προστασία της ταυτότητας του παιδιού), ζει μόνη της (με το παιδί) και έχει σοβαρή αναπηρία. Αυτή και η κόρη της ζουν με ένα επίδομα αναπηρίας 628 δολαρίων το μήνα. Τα λαχανικά στον κήπο που καλλιεργεί με φροντίδα, λίγο έξω από εξώπορτα του σπιτιού, η μικρούλα Rosie παρέχουν φρέσκο ​​και υγιές συμπλήρωμα στη διατροφή τους το οποίο δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να αντέξουν εύκολα οικονομικά.

Ο Rosie ξεκίνησε τον κήπο τον Μάιο του 2013, αλλά τώρα η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων έχει παραγγείλει να αφαιρεθεί ο κήπος αυτή την εβδομάδα!

Ο λόγος;

Η κηπουρική αντιβαίνει προφανώς στους κανόνες που θέτει ο Οργανισμός Ανάπτυξης της Υπαίθρου του USDA, το οποίο απαγορεύει τους κατοίκους να έχουν δομές κάθε είδους μέσα σε διαμορφωμένους χώρους.

Αναρωτιέται κανείς αν το USDA σχεδιάζει να θεσπίσει και «κανόνες» σχετικά με την αναπνοή του αέρα στις επιδοτούμενες περιοχές;

Οι ομοσπονδιακοί γραφειοκράτες φαίνεται να πιστεύουν ότι έχουν στην εξουσία τους τα άτομα εκείνα που λαμβάνουν κάθε είδους κρατική βοήθεια και ότι μπορούν να θεσπίζουν ό,τι "κανόνες" θέλουν.


Διάβασε σχετικά:



...Η νομοθεσία, τόσο στις Η.Π.Α. όσο και σταδιακά στην Ευρώπη, κινείται προς την κατεύθυνση της ολιγοπώλησης της αγοράς, αφού οι όλο και αυστηρότερες προδιαγραφές για καθαρότητα, νεότητα και τρόπου παραγωγής των προϊόντων φωτογραφίζουν ουσιαστικά τα βιομηχανικά προϊόντα και μόνο αυτά. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η δύναμη και η επιρροή μεγάλων πολυεθνικών προς τους διαμορφωτές αντίστοιχων νόμων και αποφάσεων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις Η.Π.Α.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Τάσος είπε...

Αν είναι δυνατόν!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά-σιγά όλα τα συνομωσιολογικά αποκτούν σάρκα και οστά, φυσικά και η Ε.Ε. δεν πάει πίσω, βαδίζει ταχύτατα προς τον ολοκληρωτισμό, αλλα ποιος τα βλέπει και ποιός ασχολείται. Τα μ.μ.ε. έχουν αποπροσανατολίσει τελείως τον κόσμο, δίνοντας έμφαση σε ατέρμονες, γραφειοκρατικές διαδηκασίες, που ανακυκλώνουν τα προβλήματα και όλο αυτό παρουσιάζεται ως διαδηκασία επίλυσης του προβλήματος! Με την πραγματική και ουσιαστική πολιτική ούτε λόγος, διότι όπως είναι γνωστό, ότι ουσιαστικά η ζωή άρχισε, από την ένταξή μας στην Ε.Ο.Κ. και όλος ο κόσμος επιβιώνει χάρη στο διθνές τραπεζικό κατεστημένο!!!!!!!!!!!
Σε λίγο και το οξυγόνο της ατμόσφαιρας θα αποτελεί, τεκμήριο διαβίωσης και η ελεύθερη αναπνοή θα αποτελεί έγκλημα, μιας και θα απαιτείται ειδική άδεια.

Ανώνυμος είπε...

Β.ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 27.8.2013
Ας θαυμάσουμε τη χώρα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, που μόνο τέτοια δεν είναι ! Πόσο κτήνη μπορεί να είναι αυτοί που κυβερνούν αυτή τη χώρα. Αποδεικνύεται ότι δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς μέσα τους. Αλλά τι περιμένουμε. Το Σιωνιστικό Λόμπυ δεν τους κυβερνάει ; ΄Ετσι και έρθει για ψήφιση ένας τέτοιος νόμος στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, θα γίνει ο χαμός ! Μπορούμε να φανταστούμε έναν αστυνομικό στην Ελλάδα ο οποίος θα πάει σ΄ένα χωριό ή σε μία πόλη για να εφαρμόσει έναν τέτοιο απάνθρωπο νόμο ; Aς έρθει στο χωριό μου που έχω κήπο και να κάνει πως θέλει να μου απαγορεύσει να καλλιεργώ λαχανικά. Θα πάρω καραμπίνα και θα του τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Κανένας ΄Ελληνας και κανένας Ευρωπαίος δεν θα ανεχτεί μια τέτοια απαγόρευση. Tελικά, αποδεικνύεται ότι ο κόσμος βαδίζει προς έναν παγκόσμιο ολοκληρωτισμό. Προς μία παγκόσμια δικτατορία. Η σατανική ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης γίνεται όλο και πιο απάνθρωπη.Δεν είναι αρκετά : οι τεχνητές οικονομικές κρίσεις, η οικονομική εξαθλίωση όλο και περισσότερων λαών, η πείνα και φτώχεια, οι πόλεμοι, η υπερβολική αύξηση μεταναστών που προκαλούν τεράστια προβλήματα στις χώρες που πάνε, και τόσα άλλα, πρέπει να έχουμε και τέτοιες επιδιώξεις από τη σιωνιστική νέα παγκόσμια τάξη ;

Ανώνυμος είπε...

@ Β.ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 27.8.2013

Αν αλλαζες τις τετριμενες λεξεις "σιωνισμος", "σιωνιστικο" κλπ κλπ με την λεξη "εβραιος" θα ησουν πιο ακριβης.



Πατρικιος