Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Με κιπά ο πρίγκιπας Κάρολος στην χειροτονία του αρχιραββίνου



Press tv / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Εκτός από του να  πάρει τον τίτλο του πρώτου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που παρίσταται σε χειροτονία ενός αρχιραβίνου, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έδειξε με τον πλέον σαφή τρόπο την υποταγή του στους Εβραίους, φορώντας ένα κιπά (ή yarmulke) το οποίο είχε κοσμηθεί με το επίσημο έμβλημα του Πρίγκιπα της Ουαλίας.
Ο νέος επικεφαλής ραβίνος Ephraim Mervis ανέλαβε την θέση αυτή την Κυριακή.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κιπά εμφανίζεται στο πριγκιπικό κεφάλι, καθώς ο  Κάρολος το έχει ξαναφορέσει σε διάφορες άλλες εβραϊκές εκδηλώσεις και τελετές.
Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει στενούς δεσμούς με το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ και τις εβραϊκές οργανώσεις που υποστηρίζουν το Ισραήλ στη Βρετανία.
Τον Ιούλιο, ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, έστειλε στο γιο του Καρόλου, William και την  σύζυγό του, μια μπλε ενδυμασία για το νεογέννητο γιο τους, με το μήνυμα "Από το Ισραήλ με αγάπη" τυπωμένο στην μπλούζα.
Στην βρετανική βασιλική οικογένεια υπάρχει επίσης μια παράδοση να γίνεται περιτομή στα αγοράκια τους, που την κάνει ένας ‘mohel’, η εβραϊκή λέξη για έναν ‘ειδικό’ για την περιτομή. Ο Κάρολος είναι ένα από εκείνα τα μωρά.
Υπάρχουν επίσης τεράστιες εικασίες για μεγάλες μυστικές σχέσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του Ισραήλ, οι οποίες περιλαμβάνουν αναφορές για κοινά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, έως και εβραϊκή καταγωγή για την βασιλική οικογένεια.
Οι εικασίες σπάνια βασίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, καθώς η βασιλική οικογένεια διατηρεί μυστικές τις αληθείς σχέσεις της με τους Εβραίους, αλλά καθώς ο τόσο δημοφιλής ιστορικός Simon Sebag Montefiore λέει, «ιστορικά, η βρετανική βασιλική οικογένεια είχε πάντα μια πολύ φιλική σχέση με την εβραϊκή κοινότητα».
Διάβασε:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Νταϊανα ηταν εγκυος με το αραβοπαιδι. Για αυτο τους φαγανε