Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώην πράκτορας της βρετανικής MI5 αποκλείστηκε από πάνελ του ΟΗΕ ως «συνομωσιολόγος», κατόπιν πιέσεων του εβραϊκού λόμπι



Όταν μια πρώην αξιωματικός πληροφοριών της Βρετανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (MI5), η Annie Machon, κλήθηκε να είναι ομιλήτρια στις 6 Ιουνίου στο συνέδριο με θέμα «Σώζοντας τις επόμενες γενεές από τη μάστιγα του πολέμου» στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, μια διεθνής μυστική εταιρία πανικοβλήθηκε. Αντί να καθήσουν και να συζητήσουν αποδεικνύοντας ότι έχει "θεωρίες συνωμοσίας", η πανίσχυρη εβραϊκή B'nai B'rith International (BBI) «αγρίεψε» και απαίτησε από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Ban Ki - Moon να αποκλείσει την Annie Machon από την ομιλία της ενώπιον της αρμόδιας υπηρεσίας του ΟΗΕ για το τμήμα Δημοσίων Πληροφοριών / Σχέσεων μη – κυβερνητικών Οργανώσεων και τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελβετικής κυβέρνησης στον ΟΗΕ (φώτο κάτω: Από την ιστοσελίδα της BBI - βλ. εδώ).

Ο λόγος που οι ηγέτες της ΒΒΙ "εξοργίστηκαν" που η κα Machon επιλέχθηκε ως μέλος της ειδικής ομάδας και ομιλήτρια "επειδή ενστερνίζεται την άποψη ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ήταν «μια δουλειά που είχε σχεδιαστεί από μέσα ως πρόσχημα για πόλεμο».

Σε μια συνέντευξη το 2010 για το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Russia Today, η Machon είπε ότι υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία και επιστημονικά και από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων - που αποδεικνύουν ότι η επίσημη ιστορία για την επίθεση της 9/11 στους Δίδυμους Πύργους ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Η Machon πρόσθεσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συνέλλαβαν μια ομάδα "Ισραηλινών Εβραίων που χόρευαν" αμέσως μετά τις επιθέσεις, οι οποίοι διέφυγαν της δικαιοσύνης και απελάθηκαν στο Ισραήλ με σαθρές δικαιολογίες. (Διάβασε σχετικά: Οι πέντε Ισραηλινοί που ‘χόρευαν’ και γιόρταζαν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001..)

Η κα Machon δεν είναι η μόνη αξιωματικός υπηρεσίας πληροφοριών που δείχνει με το δάχτυλο την ισραηλινή Μοσάντ. Ο πρώην κορυφαίος κατάσκοπος του Πακιστάν, υποστράτηγος Χαμίντ Γκιουλ, σε συνέντευξή του στις 26 Σεπτεμβρίου 2001, δήλωσε ότι η Μοσάντ ήταν πίσω από την 9-11. Και το 2012, ο Εβραίος συγγραφέας και δημοσιογράφος Barry Chamish (φωτο) παραδέχτηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Kevin Barrett ότι το Ισραήλ έκανε την 9-11.

Η πρώην πράκτορας της MI5 είπε επίσης ότι οι βομβιστικές επιθέσεις της 7ης Ιουλίου 2005 στο Λονδίνο ήταν μια κοινή επιχείρηση ‘false flag’ της MI5 και της Μοσάντ για να δημιουργηθεί μίσος προς τον μουσουλμανικό κόσμο προς όφελος του σιωνιστικού κράτους. Την ίδια ημέρα, ένας «ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος» υποστήριξε ότι ο Benjamin Netanyahu, που βρισκόταν στο Λονδίνο, για μια οικονομική διάσκεψη, είχε προειδοποιηθεί από την Scotland Yard "λεπτά" πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Σύμφωνα με την αρχική ιστορία, η προηγούμενη γνώση του Νετανιάχου ήταν η αιτία που δεν εμφανίστηκε σε ένα συνέδριο που έλαβε χώρα σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο σταθμό του μετρό στο Liverpool όπου έγινε έκρηξη βόμβας.

Η Machon είναι γνωστή ότι έδωσε πληροφορίες για άλλες false-flag επιχειρήσεις. Κατηγόρησε την Μοσάντ ότι βρίσκεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση του 1994 στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Λονδίνο προκειμένου "να συντρίψει την υποστήριξη που είχαν οι Παλαιστίνιοι στο Ηνωμένο Βασίλειο."

Η λογοκρισία της κας Machon παρουσιάστηκε με καμάρι από τις εβραϊκές εφημερίδες - αλλά αγνοήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης .

ΚΟ: Η Machon γεννήθηκε το 1968. Το 2005 δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο, ‘Spies, Lies and Whistleblowers: MI5, MI6 and the Shayler Affair’ στο οποίο επικρίνει την Υπηρεσία Ασφάλειας και την Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών με βάση τις παρατηρήσεις της στον τομέα της απασχόλησης της MI5. Η Machon έχει κατηγορηθεί από κάποιους ότι εμπλέκεται σε «θεωρίες συνωμοσίας». Το 2006 η Machon χώρισε με τον David Shayler, πρώην πράκτορα MI5, με τον οποίον είχε σχέση, όταν αυτός άρχισε να κάνει χρήση παραισθησιογόνων και να ισχυρίζεται ότι είναι «ο Μεσσίας» (βλ. άρθρο: Πρώην κατάσκοπος της ΜΙ5 λέει ότι είναι ο Μεσσίας!). Το blog της Machon είναι εδώ.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω ότι η κυρία Μπιρμπίλη που εξελέγη ήταν φιλική προς το εν λόγω λόμπυ χα χα!!!

Ανώνυμος είπε...


Γι αυτους που ακομα ψαχνονται και δεν ξερουν τον τεραστιο και πρωταρχικο ρολο που επαιξαν οι οβριοι στην τρομοκρατια της 11 Σεπ 2001 ας πανε κει

http://antiwar.com/israeli-files.php

και καλο διαβασμα



Πατρικιος