Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Με φανέλα του UCK o Κάτσε του ΠΑΟΚ!

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙΔΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ..ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Ο ΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΥ.ΤΣΕ.ΚΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ (ΧΑΡΤΕΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ) ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν λίγο καιρό συζητούσε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδος!

Στην συνέχεια και μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να μαζέψει κάπως την κατάσταση και έγραψε:

«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φωτό που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι».

Πηγές: εδώ, εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: