Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο μεγαλύτερος σφαγέας της ανθρωπότητας για τον οποίο δεν ακούσατε τίποτα ΠΟΤΕ (video)



O Genrikh Grigoryevich Yagoda (1891 1938), ήταν o διευθυντής της NKVD, της σοβιετικής μυστικής υπηρεσίας ασφαλείας και πληροφοριών από το 1934 έως το 1936. Αποτελούσε προσωπική επιλογή του Ιωσήφ Στάλιν και θεωρείται ένοχος για την δολοφονία 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Το κυνηγητό, τα βασανιστήρια, οι εξευτελισμοί, οι βιασμοί και κάθε άλλης φύσης βαναυσότητα που συνέβαινε στα γκούλαγκ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και σε άλλες περιοχές στην επικράτεια του κομμουνιστικού καθεστώτος αποδίδονται στην βαναυσότητα αυτού του ανθρώπου. Ο Yagoda συνετέλεσε επίσης και στην άγνωστη γενοκτονία των Ουκρανών κατά τα έτη 1932 και 1933, όπου 7 εκατομμύρια Ουκρανοί εξολοθρεύτηκαν, ενώ άλλα δύο εκατομμύρια οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όταν το “κομμουνιστικό” έργο των Σοβιετικών είχε τελειώσει, το 1/4 του πληθυσμού της Ουκρανίας είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Επίσης, είναι υπεύθυνος για την σύλληψη και την εκτέλεση των μπολσεβίκων Καμένεφ και Ζηνόβιεφ, γεγονότα που απετέλεσαν την απαρχή της Μεγάλης Εκκαθάρισης.

Ο Yagoda είναι εν πολλοίς άγνωστος για τα ανομήματα που διέπραξε και μάλιστα δεν υφίσταται καν ως μεγάλος σφαγέας στην συνείδηση των λαών, όταν μάλιστα έχει ξεπεράσει και τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ, εξοντώνοντας περίπου τους διπλάσιους ανθρώπους σε σχέση με το ναζιστικό καθεστώς! Για την ιστορία, ο κομμουνιστής σφαγέας Yagoda ήταν εβραϊκής καταγωγής. Συνολικά τα θύματα του κομμουνιστικού καθεστώτος εκείνης της περιόδου ήταν περί τα 30 εκατομμύρια και αφορούσαν κυρίως ρωσικούς, ανατολικοευρωπαϊκούς και γερμανικούς πληθυσμούς, καθώς και πιστούς διαφόρων θρησκευτικών δογμάτων, όπως π.χ. χριστιανοί και μουσουλμάνοι.
Δείτε ο βίντεο:

Πηγή (βίντεο από εδώ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε τρομερή πλάκα εσείς οι ..."αριστεροί".Άκου "κόκκινος άνεμος". Πιάνει αυτό; "Έγκυρες πληροφορίες" από original "πηγές" της αλήθειας... που μόνο ORIGINAL σφαγεία μπορεί να έχουν.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΑΞΙΟΙ!
K.

SkyWatcher είπε...

Κάτι μου λέει ότι είσαι σε άλλο μπλογκ

Ανώνυμος είπε...

Τι τύχη είχε; τιμωρήθηκε για τα εγκλήματα του;
γιατί τα έκρυψαν; έχει ευθύνη και η δεξιά που από ότι φαίνεται ήταν δεξιά της αριστεράς.
Η δεξιά φιλελευθερισμού είναι το ίδιο με την αριστερά του καπιταλισμού.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ μην τον παρεξηγεις τον φουκαραδακο.

Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

Από τον Jonathan Cook.

Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
"Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε.

http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html