Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Το παραμύθι με το «μετριοπαθές Ισλάμ». «Νορβηγοί» μουσουλμάνοι συμφωνούν με το νόμο της Σαρία! (βίντεο)Το 2007, όταν ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήρθε αντιμέτωπος με τη φράση «μετριοπαθές Ισλάμ», απάντησε κατά αυτόν τον τρόπο: "Αυτές οι περιγραφές είναι πολύ άσχημες, είναι προσβλητικές και μια προσβολή στη θρησκεία μας. Δεν υπάρχει μετριοπαθές και μη μετριοπαθές Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι Ισλάμ και αυτό είναι όλο".

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια αίθουσα γεμάτη με νέους "Νορβηγούς", οι οποίοι φαίνεται να συμφωνούν πλήρως με τον Ερντογάν. Σε μια «Διάσκεψη για την Ειρήνη», όπως ονομάστηκε, στη Νορβηγία νωρίτερα αυτό το μήνα, όλοι αυτοί οι νεαροί μουσουλμάνοι, ύστερα από ερωτήματα του ομιλητή, ομόφωνα υποστήριξαν, δια της ανατάσεως των χειρών, την αυστηρή ερμηνεία της Σαρία, όπως τις προβλεπόμενες ποινές της (θάνατος, λιθοβολισμός) για την κλοπή, την μοιχεία, την ομοφυλοφιλία, κλπ. Την ίδια ώρα αρνήθηκαν ότι είναι "φανατικοί".


Δεν φαίνονται και τόσο «ενσωματωμένοι» στις ‘δυτικές’ πολυπολιτισμικές κοινωνίες, έτσι;

Κάποιος μοναχικός διαφωνών στην πρώτη σειρά – «άπιστος», ίσως; - αρνήθηκε να σηκώσει το χέρι του, όταν το υπόλοιπο ακροατήριο το έκανε. Λέτε να είναι στιγματισμένος τώρα;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη Βαλχάλα πλέον εκτός από τον Οντίν τον Θώρ κλπ κλπ θα βρίσκεται και ο Αλλάχ με τον προφήτη του...ε ρε πιλάφι που σε πιάνει καημένε Οντίν.....Τις δε Βαλκυρίες αν τις νομίσουν για παρθένες την έβαψαν.....

konion είπε...

Ἔχει ἀρκετοὺς λευκούς.
Αὐτὸ τὸ ἀκροατήριο εἶναι τόσο ἑτερόκλητο ποὺ ἐὰν γίνη πλειοψηφία θὰ σφάζονται μεταξύ των, χωρὶς ἰδεοληψίες περὶ πολυπολιτισμικότητος.