Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Το πρώτο Bitcoin ATM εγκαθίσταται στον ΚαναδάΗ εγκατάσταση του πρώτου Bitcoin ATM πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια στο Βανκούβερ του Καναδά με πλήθος κόσμου να σχηματίζει ουρά πίσω από το μηχάνημα για να το χρησιμοποιήσει. Πίσω από την εγκατάσταση  βρίσκεται η εταιρεία Bitcoiniacs η οποία σχεδιάζει να εγκαταστήσει στον Καναδά άλλα πέντε μηχανήματα.

Το ATM σκανάρει το χέρι του χρήστη προκειμένου να επαληθεύσει την ταυτότητά του και του επιτρέπει να πραγματοποιήσει συναλλαγές είτε από Bitcoins σε μετρητά είτε το αντίστροφο. Οι συναλλαγές έχουν ημερήσιο όριο το ποσό των $1000.

Θυμίζουμε ότι το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νομισματικό σύστημα που πρωτοεμφανίστηκε ένα χρόνο πριν και έκτοτε χρησιμοποιείται ευρέως στον κόσμο του Διαδικτύου.

2 σχόλια:

konion είπε...

Θυμηθεῖτε τὶς τουλίπες κάποτε στὴν Ὁλλανδία.
Τὸ Μπιτκόιν ἔχει τὰ μειονεκτήματα τοῦ χρυσοῦ καὶ σὰν ποσοστὸ κατεχόντων τὸ 50% τῶν μπιτκόιν, εἶναι πολὺ μικρότερο ἀπὸ τὸ ποσοστὸ τῶν κατεχόντων τὸ 50% τῶν δολλαρίων Η.Π.Α. Ψάξτε το λίγο καὶ τὰ λέμε. Νὰ δύο παραπομπές:
http://www.techiechan.com/?p=1954
καὶ
http://www.techiechan.com/?p=1957

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=khdTRJMN9fQ

https://www.youtube.com/watch?v=Qip60i0pFNk

https://www.youtube.com/watch?v=AhJteBvjhdQ