Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

ΓΑΛΛΙΑ: Ο Ολάντ υποσχέθηκε ότι θα βάλει τέλος στην ανωνυμία στο διαδίκτυο, μετά την συνάντησή του με την οργάνωση των Εβραίων της ΓαλλίαςΟ αγώνας ενάντια στην ανωνυμία στο διαδίκτυο επιστρέφει. Μετά τις δηλώσεις του σοσιαλιστή ευρωβουλευτή Harlem Désir, τη Δευτέρα στο κανάλι BFM - TV, έρχεται τώρα ο πρόεδρος François Hollande, αφού συναντήθηκε την ίδια ημέρα με το Αντιπροσωπευτικό Συμβούλιο των Εβραϊκών Ιδρυμάτων της Γαλλίας (Conseil représentatif desinstitutions juives de France), και βάζει και αυτός στο στόχαστρο "την ηρεμία της ανωνυμίας στο διαδίκτυο".

«Εργαζόμαστε με τον Jean - Marc Ayrault [Γάλλο Πρωθυπουργό] ( ... ) για να αποτρέψουμε την ηρεμία της ανωνυμίας που επιτρέπει να λέγονται ανείπωτα πράγματα, από ανθρώπους χωρίς να ανακαλύπτονται», είπε ο Γάλλος πρόεδρος.

Πηγή : Le Monde

Έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες στη Σουηδία** πως είναι η ζωτικής σημασίας ανωνυμία στο διαδίκτυο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Όσοι επικρίνουν την μετανάστευση, όσοι ακόμη είναι κατά του φεμινισμού, έχουν "αποκαλυφθεί" χάνουν τις δουλειές τους και γίνονται ακόμα και στόχος βομβιστικών επιθέσεων επειδή απογυμνώθηκαν από την ανωνυμία τους. Παρ’ όλα αυτά, ιστοσελίδες που «πολεμούν την ισλαμοποίηση και την τζιχάντ», αλλά υπερασπίζονται φανατικά τον Εβραϊσμό, δεν πρόκειται να γίνουν στόχος..

 **Την Τρίτη άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι ενός πολιτικού του «ακροδεξιού» κόμματος των Σουηδών Δημοκρατών. Η έκρηξη δημιούργησε καταστροφές στην πόρτα.

Το όνομα του θύματος παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εφημερίδα Expressen, η οποία δημοσίευσε τα ονόματα αρκετών εκπροσώπων των Σουηδών Δημοκρατών. - Βλέπε: ΣΟΥΗΔΙΑ: Εφημερίδα συνεργάζεται με ομάδες Antifa για την κατάρτιση καταλόγων ατόμων που επικρίνουν τη μετανάστευση στο διαδίκτυο

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: