Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Τι κοινό είχαν ο Τσε Γκεβάρα και ο Κιμ Ιλ Σουνγκ; Ήταν και οι δύο φανατικοί ρατσιστές«Οι Νοτιοκορεάτικες φιλοαμερικανικές προδοτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι σκουπίδια που δεν έχουν δείγμα εθνικής ψυχής, για να μην πούμε τίποτα για την στοιχειώδη κατανόηση για την θεώρηση του έθνους και την κοινωνική και ιστορική εξέλιξη» - “Rodong Sinmun”, επίσημο όργανο του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, 27 Απριλίου 2006.

«Οι μαύροι, αυτά τα υπέροχα παραδείγματα της αφρικανικής φυλής που έχουν διατηρήσει τη φυλετική καθαρότητα τους χάρη στην ελάχιστη σχέση που έχουν με το πλύσιμο, βλέπουν στο έδαφός τους να εισβάλει ένα νέο είδος σκλάβων: Ο Πορτογάλος» - Τσε Γκεβάρα. Αυτό, και τα ακόλουθα αποσπάσματα, βρίσκονται στα  ημερολόγιά του Τσε του 1952.

«Εμείς πάμε να κάνουμε για τους μαύρους ακριβώς ό, τι έκαναν οι μαύροι για την επανάσταση. Το οποίο είναι: Τίποτα» - Τσε Γκεβάρα

«Ο Νέγρος είναι νωχελικός και τεμπέλης και ξοδεύει τα χρήματά του σε επιπολαιότητες, ενώ ο Ευρωπαίος έχει μέλλον, είναι οργανωμένος και έξυπνος». - Τσε Γκεβάρα

Ο Κιμ Ιλ Γιουνκ με τον Φίντελ Κάστρο
Η θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι ένα δηλητήριο και μια λογική αντι-επανένωσης (Βόρειας και Νότιας Κορέας) με στόχο να αποδυναμώσουν τη βασική ιδέα στην εποχή της ανεξάρτητης επανένωσης. Η αντεθνική λογική υποστηρίζεται στην Νότια Κορέα, σε αντίθεση με την επιδίωξη των συμπατριωτών μας» - 27 Απριλίου 2006 Κορεάτικο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA)

«Οι Μεξικάνοι είναι μια μπάντα αναλφάβητων Ινδιάνων» - Τσε Γκεβάρα

«Το πρώτο άτομο που χτυπήσαμε ήταν ο δήμαρχος, κάποιος που ονομαζόταν Cohen. Είχαμε ακούσει πολλά γι’ αυτόν, ότι ήταν Εβραίος, καθόσον ενδιαφερόταν για τα χρήματα, αλλά ήταν ένας καλού είδους» - Τσε Γκεβάρα

Οι δύο επαναστάτες μοιράζονται μια αδελφική ιδεολογική στιγμή
Η  Rodong Sinmun” επιτιμά τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας»

Pyongyang, 27 Απριλίου (KCNA) - Μια περίεργη φάρσα για να εξουδετερώσουν τα βασικά χαρακτηριστικά του έθνους της Κορέας και να φέρουν την «πολυφυλετική κοινωνία» ετοιμάζεται τώρα στη Νότια Κορέα. Σε αυτό το πλαίσιο η ‘Rodong Sinmun’ παρουσιάζει σήμερα ένα υπογεγραμμένο σχολιασμό, που μαρτυρεί αυτή τη φάρσα σαν μια ασυγχώρητη προσπάθεια να αναιρεθεί η ομοιογένεια του έθνους, κάνοντας τη Νότια Κορέα πολυφυλετική και αμερικανοποιημένη. Το να αρνηθείς την ιδιαιτερότητα και τα πλεονεκτήματα του ομοιογενούς έθνους, τώρα που η επικυριαρχία και η αποικιοκρατία συνιστούν απειλή για τη μοίρα των αδύναμων εθνών είναι μια ύπουλη πράξη που αποδυναμώνει το πνεύμα του έθνους, λέει το σχόλιο και συνεχίζει: «Οι Νοτιοκορεάτικες φιλοαμερικανικές προδοτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι σκουπίδια που δεν έχουν δείγμα εθνικής ψυχής, για να μην πούμε τίποτα για την στοιχειώδη κατανόηση για την θεώρηση του έθνους και την κοινωνική και ιστορική εξέλιξη».

Εάν η ομοιογένεια του έθνους δεν φυλαχθεί, το έθνος και το πεπρωμένο των ανθρώπων δεν μπορεί να αμυνθεί από τις κινήσεις των Αμερικάνων επικυρίαρχων και η προσπάθεια των Ιαπώνων αντιδραστικών που θέλουν να εισβάλουν στη Κορέα, μια θέληση που αποκαλύπτεται από την αξίωση τους για τη Νησίδα Tok, δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Η θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι ένα δηλητήριο και μια λογική αντι-επανένωσης με στόχο να αποδυναμώσουν τη βασική ιδέα στην εποχή της ανεξάρτητης επανένωσης. Η αντεθνική λογική υποστηρίζεται στην Νότια Κορέα, σε αντίθεση με την επιδίωξη των συμπατριωτών μας. Αυτό αποδίδεται στην εγκληματική απόπειρα των φιλο-αμερικανικών στοιχείων όπως το Μεγάλο Εθνικό Κόμμα να κάνουν τον βορά και το νότο διαφορετικές καταγωγές, μπλοκάρουν την εποχή της επανένωσης της 15ης Ιουνίου και να αναζητήσουν τη μόνιμη διαίρεση του έθνους και τη χειραγώγηση του από τις ΗΠΑ από το παρασκήνιο.

Ο σχολιασμός καλεί τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα της Νότιας Κορέας να απορρίψουν αποφασιστικά τις αντεθνικές κινήσεις των συκοφαντικών προδοτικών δυνάμεων να αμαυρώσουν την καταγωγή του κορεατικού έθνους και να το απολέσουν, καθώς θα στερείται του ‘Juche’ (Τζούτσε)* χαρακτήρα και του εθνικού χαρακτήρα.- 27 Απριλίου 2006 Κορεάτικο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

* Το Τζούτσε είναι η επίσημη πολιτική ιδεολογία που ανέπτυξε ο «Μεγάλος Ηγέτης» Κιμ Ιλ Σουνγκ και βασίζεται στον μαρξισμό-λενινισμό, σύμφωνα με την οποία ένα κράτος πρέπει να είναι ανεξάρτητο και αύταρκες, ώστε να μην εξαρτάται οικονομικά, στρατιωτικά ή πολιτικά από τις μεγάλες δυνάμεις.

! ΚΟ: Να μην ξεχνάμε ότι ο Τσε ήταν και «ομοφοβικός»! Διάβασε : Ο Τσε, ο Τσάβες, ο Τσίπρας και οι gay "γάμοι" 

Πως έγινε το μπέρδεμα σύντροφοι;;;

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτάρα δηλαδή και ο Τσε. Και τον έχουν και για είδωλο οι εθνοπροδότες. Τελικά θα μείνουν να έχουν είδωλο τον ΓΑΠ και τον Ομπάμια χαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ραρτσισμός (φυλετισμός) είναι η έννοια που επισημαίνει οτι οι φυλές είναι διαφορετικές. Εκτός από τα ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά που είναι και τα εμφανή, υπάρχουν και διαφορές στην ευφυία και την ψυχοσύνθεση. Απόδειξη οτι οι φυλές έχουν διαφορετική κουλτούρα και δεν έχουν παράξει όλες ισάξιο πολιτισμό. Αυτά που η φύση δημιούργησε εκατομμύρια χρόνια με σοφία δεν έχουμε το δικαίωμα να τα καταστρέφουμε με την επιμειξία είτε για μια στιγμή πάθους και επιπολαιότητας, είτε για καποιες ιδεοληψίες που καθιστούν τον άνθρωπο ηλίθιο, αποχαυνωμένο και τυφλό μπροστά στην αλήθεια και το προφανές. Ρατσισμός είναι να επιλέγεις να συνάπτεις δεσμούς με ομοίους σου. Κάτι που είναι έμφυτο και φυικό και συμβαίνει παντού στην φύση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η λέξη "ρατσιστής" θεωρείται βρισιά για τον λευκό. Όλοι είναι ρατσiστές. Και οι μαύροι και οι κίτρινοι και οι εβραίοι κτλ. Δηλαδή μόνο οι λευκοί δεν έχουν το δικαίωμα;!