Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Βίαιη επίθεση όχλου φεμινιστριών υπέρ των αμβλώσεων σε Καθολικό ναό και πιστούς (video)


Το παρακάτω βίντεο από την Αργεντινή δείχνει έναν όχλο από έξαλλες και επιθετικές «φεμινίστριες» οι οποίες διαδηλώνουν για το "δικαίωμα στην έκτρωση" βανδαλίζοντας τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Χουάν, χτυπώντας και βάφοντας με σπρέι την ομάδα των πιστών που ανέλαβε να περιφρουρήσει (παθητικά) τον ναό. Σύμφωνα με το InfoCatolica πολλές φώναζαν το σύνθημα "στην Καθολική εκκλησία που θέλει να μπει στα σεντόνια μας, λέμε πως είμαστε πόρνες, τραβεστί και λεσβίες. Νόμιμες εκτρώσεις σε κάθε νοσοκομείο τώρα"!


Οι γυναίκες, πολλές από αυτές με τόπλες, ρίχνουν σπρέι στα ρούχα και στα πρόσωπα των ανδρών και ζωγραφίζουν σβάστικες στο στήθος και στα μέτωπά τους, και ‘μουστάκια Χίτλερ’ στα πρόσωπά τους. Επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους μπροστά τους και πιέζουν τα στήθη τους στα πρόσωπά τους, ενώ όλο αυτό το διάστημα φωνάζουν «να πάρετε τα προσευχητάρια σας έξω από τις ωοθήκες μας». (Υπάρχει και άλλο βίντεο χωρίς ‘κοψίματα’, για όποιον θέλει, εδώ).

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ορισμένοι άνδρες φαίνεται να κλαίνε. Κανένας από αυτούς δεν ανταποδίδει στις προσβολές και στις επιθέσεις που δέχονται.

Αν και ο τόπος της διαμαρτυρίας ήταν το μπροστινό μέρος του καθεδρικού ναού, η InfoBae αναφέρει ότι ολόκληρη η πόλη γέμισε με γκράφιτι υπέρ των αμβλώσεων όσο και υβριστικά για τον Χριστό και την Καθολική εκκλησία.

Στο εσωτερικό του καθεδρικού ναού, βρίσκονταν 700 άτομα και προσεύχονταν με επικεφαλής τον επίσκοπο τους Mos. Alfonso Delgado.
Μετά από την αποτυχία τους να μπουν στο κτίριο, οι γυναίκες έκαψαν ένα ομοίωμα του Πάπα Φραγκίσκου.
Η επίθεση έλαβε χώρα στις Κυριακή 24 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Εθνικής Συνάντησης Γυναικών», στην οποία μαζεύονται κάθε χρόνο οι φεμινίστριες της Αργεντινής, υποστηρίζοντας τα «δικαιώματα των γυναικών».

Η αστυνομία είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν ήταν σε θέση να παρέμβει, διότι «ήταν γυναίκες»!

Ο ιερέας της ενορίας π. Rómulo Campora, είπε στην εφημερίδα Diario de Cuyo ότι «το κάψιμο του ομοιώματος του Πάπα Φραγκίσκου αποτελεί αδίκημα, όχι μόνο κατά της Εκκλησίας, αλλά και κατά της Αργεντινής, επειδή ο Πάπας είναι Αργεντινός».
Επαινώντας τους άνδρες που υπερασπίστηκαν την εκκλησία, είπε : "Το San Juan αγαπά τον Θεό του, αγαπά την πίστη του, αγαπάει την οικογένειά του".

Μιλώντας για τις ζημιές που έγιναν στον καθεδρικό ναό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «αν δεν σέβονται τη ζωή, δεν μπορούμε να περιμένουμε να σέβονται και τα κτίρια».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η «Εθνική Συνάντηση Γυναικών», που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις της Αργεντινής, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού ως εκδήλωση «κοινωνικού συμφέροντος»...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ArgentinosAlerta.org, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φεμινίστριες προβαίνουν σε βία δημόσια κατά των εκκλησιών και των Καθολικών.

Στο παρελθόν, και άλλοι καθεδρικοί ναοί (Bariloche, Paraná και Posadas) είχαν υποστεί ζημιές από αυτές τις ομάδες.

«Αυτές οι συναντήσεις των γυναικών αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα του σήμερα που επιδιώκει να επιβάλει τους δικούς της κανόνες», αναφέρει η ιστοσελίδα.

«Από τη μια πλευρά, προσπαθούν να επιβάλουν πολιτική ατζέντα που οι διεθνείς οργανισμοί υπαγορεύουν: τον έλεγχο του πληθυσμού, την άμβλωση, την αντισύλληψη, την ομοφυλοφιλία. Από την άλλη πλευρά, γίνονται όλο και πιο βάρβαροι, με την πιο κυριολεκτική έννοια του όρου». 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτες τις "αγνες παρθενες" συντροφισσες (παρεα με τις αντιστοιχες "δικες μας ") τις αξιζει μια... κρουαζιερα στη Σ. Αραβια και Αφγανισταν!

Υ.Γ. ευχαριστως με δικη μας χρηματοδοτηση...

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εάν πήγαιναν σε τέμενος φεύγοντας ένα βυζάκι από δω, ένα χεράκι πιο κει, μια μυτούλα, όλο και κάτι θά 'μενε πίσω.

Days of Elijah είπε...

Ένα τόσο αληθινό σχόλιο απο το youtube, για το συγκεκριμένο βιντεο:

"Devil can't stand the name of Jesus, so he spits."

Και διαβάζουμε στο κείμενο:

«Επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους μπροστά τους και πιέζουν τα στήθη τους στα πρόσωπά τους, ενώ όλο αυτό το διάστημα φωνάζουν «να πάρετε τα προσευχητάρια σας έξω από τις ωοθήκες μας»

«Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ορισμένοι άνδρες φαίνεται να κλαίνε. Κανένας από αυτούς δεν ανταποδίδει στις προσβολές και στις επιθέσεις που δέχονται.»

Σε πλήρη αντιπαράταξη ο λαός του Σατανά, και ο λαός του Θεού.
Έχει έρθει ο καιρός να διαλέξει ο καθένας μας πού θα σταθεί.

Ανώνυμος είπε...

Θεέ μου !!! Τι μαρτυρία έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι...απέναντι στους κανιβαλισμούς αυτών των όντων...(γυναικών;)