Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Απελάστε τους άντρες. Αυτοί φταίνε για τους βιασμούς και όχι οι μετανάστες...», λέει Σουηδέζα βουλευτής των Πρασίνων



Όλο και πιο πολύ τα νέα από τη Σουηδία ακούγονται σαν κακόγουστα αστεία...

Από το Nationell.nu :

Οι άνδρες αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό των εγκλημάτων και της σεξουαλικής βίας κατά των γυναικών και κοστίζουν μια περιουσία για το νομικό σύστημα και το σύστημα υγείας. Ως εκ τούτου, οι Σουηδοί άνδρες θα πρέπει να απελαθούν αντί των μεταναστών. Κι όμως, έτσι γράφει η βουλευτής των Πρασίνων Magda Rasmusson στο SVT Debate.

«Η ακροδεξιά πρέπει τώρα να αποφασίσει. Για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και την καταστολή της εγκληματικότητας : ρίξτε το φταίξιμο στο φύλο, όχι στη μετανάστευση. Σήμερα, θα ήταν σκόπιμο να εξεταστεί η απέλαση των ανδρών, παρά των μεταναστών», γράφει η Rasmusson.

«Πόση αρρενωπότητα μπορεί να ανεχθεί η Σουηδία;» ήταν το όνομα του άρθρου της Rasmusson, η οποία παραπέμπει στην κριτική για την μετανάστευση διατριβή «Πόση μετανάστευση μπορεί να ανεχθεί η Σουηδία ;»

Το πρόβλημα της κοινωνίας, επομένως, δεν είναι η μετανάστευση, αλλά οι άνδρες, λέει η Μάγδα Rasmusson.

Πολύ βαθυστόχαστη ανάλυση του προβλήματος. Παρόλο που σχεδόν όλοι οι βιαστές στην - κάποτε ήσυχη - Σουηδία είναι μετανάστες, επειδή τυγχάνουν (!) να είναι άντρες , θα πρέπει αντί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μετανάστευσης, να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που λέγεται "άνδρες".

- Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο για το τι αντιμετωπίζει καθημερινά μία γυναίκα στην Αίγυπτο. Προφανώς, εάν πήγαινες στην Σουηδία την δεκαετία του ‘80 θα πάθαινε ακριβώς τα ίδια…


- Κάποιοι άλλοι πάντως, βρήκαν μια άλλη λύση για το πρόβλημα «άντρες». Από τον μόδιστρο Τζόναθαν Ουίλιαμ Άντερσον που προωθεί (και αυτός) το «άφυλο λουκ»
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εξαφανιζουν το ανθρωπινο ειδος και υπαρχουν ατομα-υβριδια σαν την σουηδεζα των Πρασινων που στηριζουν την ΝΤΠ.