Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Flash mobs σε πολλές πόλεις κατά των διώξεων των χριστιανών (video)

Στην Στουτγάρδη, το Μόναχο, την Κολωνία, αλλά και σε πολλές άλλες γερμανικές πόλεις (βλ. βίντεο παρακάτω) πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο flash mobs κατά των διώξεων που υφίστανται οι Χριστιανοί. Στο Μόναχο συμμετείχαν περίπου 100 χριστιανοί. Η κίνηση έγινε στα πλαίσια της δράσης σε εθνικό επίπεδο από την οργάνωση ‘Open Doors’.

Οι Γερμανοί χριστιανοί ενημέρωσαν τους περαστικούς για τους διωκόμενους χριστιανούς στις ισλαμικές χώρες και προσευχήθηκαν για τους εν Χριστώ αδελφούς και αδελφές που πληρώνουν με την ζωή τους την πίστη τους. Όπου επικρατεί η Σαρία οι Χριστιανοί βρίσκονται αντιμέτωποι με διώξεις, ταπείνωση, βασανιστήρια και θάνατο. Αυτό αποσιωπείται συνεχώς από τα κατεστημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Η Open Doors δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες όπου υπάρχουν σοβαροί περιορισμοί στην ελευθερία της λατρείας και παρέχουν υποστήριξη στους διωκόμενους Χριστιανούς πνευματικά και υλικά.

Όταν οι χριστιανοί απήγγειλαν την Προσευχή του Κυρίου (Πάτερ Ημών), στην πεζοδρομημένη ζώνη του Μονάχου, μουσουλμάνοι που περνούσαν άρχισαν να φωνάζουν προκλητικά «Allahu Akbar». Η ίδια σκηνή επαναλήφθηκε και σε άλλα μέρη…

MONAXO

ΚΟΛΩΝΙΑ

ESSEN

GIFHORN

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Βλέπω τους πιστούς που αντιδρούν με τον πρωτότυπο αυτό τρόπο,
βλέπω και τους εκατοντάδες αδιάφορους να περνάνε δίπλα τους αδιαφορώντας :
«Ώσπερ δε αι ημέραι του Νώε,...
Ώσπερ γαρ ήσαν εν ταις ημέραις ταις προ του κατακλυσμού, Τρώγοντες καί πίνοντες, γαμούντες και εκγαμίζοντες»

Ο "κατακλυσμός" έρχεται.
Για να δούμε, θα προλάβουμε να ξυπνήσουμε;;Συγχαρητήρια μία ακόμη φορά για τις αποκλειστικές τόσο ενδιαφέρουσες ειδήσεις που μας προσφέρει ο Κόκκινος Ουρανός.

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ στο Σύνταγμα έχει γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ίδιο λόγο από Αιγύπτιους,αλλά φυσικά δεν προβλήθηκε.