Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Όχλος αριστερών και αντίφα επιτίθεται σε συγκέντρωση γονέων και παιδιών που διαμαρτύρονταν για το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία που μιλάει υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Η αστυνομία διέλυσε την συγκέντρωση των…γονέων



Περισσότεροι από 1.000 γονείς που αντιτίθενται στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επιδιώκει να εφαρμόσει «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για τη διαφορετικότητα» συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στη Βάδη-Βυρτεμβέργη στη Στουτγάρδη. Οι διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρώσει και δεκάδες χιλιάδες ψήφους διαμαρτυρίας σε μια online αίτηση, δέχτηκαν ξαφνική επίθεση από «αντιφασίστες» τραμπούκους, ενώ η εικόνα που είχαν όλοι ήταν ότι η αστυνομία απέτυχε να προστατεύσει το θεμελιώδες δικαίωμα του συνέρχεσθαι των γονέων.
Η διαμαρτυρία μιας πλατφόρμας γονέων κατά του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος που συνέταξε η κυβέρνηση πράσινων και σοσιαλιστών στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, που επιδιώκει να εφαρμόσει «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για τη διαφορετικότητα» στα σχολεία, ήταν να διεξαχθεί στη Schlossplatz της Στουτγάρδης. Πάνω από 1000 γονείς μερικοί μαζί με τα παιδιά τους, ήρθαν για να εκφράσουν τον αντίθεσή τους στην προσπάθεια πρόωρης σεξουαλικοποίησης των παιδιών σχολικής ηλικίας.

Μετά από μια εκδήλωση στη Schlossplatz, η συγκέντρωση ήταν να μεταφερθεί στη Στουτγάρδη μέσα από μια εγκεκριμένη οδό, αλλά ένας όχλος βίαιων αριστερών και ‘antifa’ ομάδων είχε σχηματίσει μια αντι-διαδήλωση, βρίζοντας τους γονείς, ρίχνοντας βόμβες χρώματος και φυσικά επιτέθηκε στην ειρηνική ομάδα των γονέων.


 Πολλοί από τους γονείς με τα παιδιά τους γρήγορα εγκατέλειψαν την περιοχή, δεδομένου ότι δεν αισθανόταν πλέον ασφαλείς. Η αστυνομία κάλεσε τους γονείς να διαλύσουν το συλλαλητήριο, προκειμένου «να αποφευχθεί η κλιμάκωση»! Σημειωτέον ότι η ομάδα των ‘αντίφα’ δεν ήταν μεγάλη. Οι διοργανωτές της διαδήλωσης εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απουσία στήριξης από την αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ένα βασικό δικαίωμα, όπως το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, δεν προστατεύτηκε.

«Προφανώς, δεν περίμεναν μια τέτοια βίαιη αντι-διαδήλωση, παρότι είχαμε εκφράσει τις ανησυχίες μας εκ των προτέρων», είπε ο ένας από τους γονείς.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.eyedoll.gr/ngine/article/3111/%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Είναι μετρ στις τραμπούκικες αντι-διαδηλώσεις οι ψευτοδημοκράτες αριστεριστές.Είναι ένας απ' τους ρόλους που τους έχει αναθέσει το σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι αναρχο-αριστεροί αποτελούν την χειρότερη πανούκλα.
Έχει γίνει έτσι ο κόσμος, που να μην μπορείς να ξεφύγεις, από την μια
η διεστραμμένη ιδεολογία της αριστεράς και από την άλλη, οι φιλελεύθεροι παγκοσμιοτές της δεξιάς. Από την μία ο διεθνισμός και από την άλλη η παγκοσμιοποίηση, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.
Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μου στον κόκκινο ουρανό, για την σπουδαία ενημέρωση που μας προσφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ειναι η 5η φαλαγγα της ΝΤ μαζι με τους φασιστες. Ειναι το γνωστο win-win του συστηματος. Οι αποψεις δεν επιβαλλονται, προβαλλονται , καποιος πρεπει να τους μιλησει για το "Ρεξονα"

Polykarpos είπε...

ΑΝΤΙΦΑ

Με βάση τις δηλώσεις τους, που οι ίδιοι υπογράφουν και σύμφωνα με αυτά που στις αφίσες οι ίδιοι αποτυπώνουν και εξεδίδουν, μπορούμε πια, απο δω και πέρα Εμείς οι πατριώτες να τους αποκαλούμε............όπως οι ίδιοι μας ζητούν να τους αποκαλούμε...............................δηλαδή ( προδότες ).
Εξάλλου σύμφωνα και με αυτά που σε άλλες αφισοκολλήσεις αποτυπώνουν όπως:
«Immigrants welcome»…..
«Tourists fuck off»……………
Κατανοούμε και αντιλαμβανόμαστε τι συμφέροντα εξυπηρετούν !!!


?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ούτε λέξη οι Αντίφα για τις ισραηλινές θηριωδίες

Η προκλητική στάση του ισραηλινού στρατού, με τις μαζικές δολοφονίες σε βάρος γυναικόπεδων και ηλικιωμένων, έχει και ενα θετικό σημείο. Ξεσκέπασε όλη την υποκρισία διαφόρων ψευτοανθρωπιστών «αντιφασιστών» και «αντιρατσιστών» σ’’ολο τον κόσμο. Οι διάφοροι – ες Μουίζνιεκς, Μάλστρομ και τα συναφή «παρατηρητήρια» έχουν βγάλει τον σκασμό σ’αυτή την περίπτωση, καθώς το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται αποκλειστικά στους λαθρομετανάστες που εισβάλουν στις χώρες της Ευρώπης, με ιδιαίτερη προτίμηση την Ελλάδα.
Το ίδιο, όμως ισχύει και στη χώρα μας. Η σιωπή διαφόρων «εγκύρων», «αποκαλυπτικών», «αδέσμευτων», «ανεξάρτητων» δημοσιογράφων και μη είναι εκκωφαντική για τα αίσχη και τις κτηνωδίες των ισραηλινών. Αυτή, ακριβώς, η σιωπή τους είναι που τους εξευτελίζει πλήρως, ως προς τις αληθινές προθέσεις των κατ’επιλογή «ευαισθησιών» τους.
Ανάμεσα τους, φυσικά, και οι παρακρατικοί αλήτες των Αντίφα, οι οποίοι ούτε λέξη δεν λένε στα ρυπαρά έντυπα του ( για αφίσες και πολύ περισσότερο συγκεντρώσεις ούτε λόγος, εννοείται) για την γενοκτονία που συντελείται στην Γάζα.
Ετσι κι αλλιώς, τα κονδύλια των πατρώνων τους απο το εξωτερικό δίνονται προκειμένου να στοχεύουν συγκεκριμένα στον «κακό» Ελληνικό Εθνικισμό και να παριστάνουν το «κορόιδο» στα θέματα που μπορεί να κάνουν ζημιά στον σιωνισμό.

Εφημερ...»ΕΜΠΡΟΣ»
9/8/2014