Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Στην Πολωνία ξεκίνησαν «πατριωτικές περιπολίες» (και στο Λονδίνο "χριστιανικές")



Τα μέλη της αντι-ισλαμικής Πολωνικής Λίγκας Άμυνας (Polish Defence League), έχουν ξεκινήσει «πατριωτικές περιπολίες» σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα της Πολωνίας, σε μια προσπάθεια, όπως λένε, να προστατεύσουν τις γυναίκες της Πολωνίας από το να μπλέξουν με μουσουλμάνους.

Η Λίγκα, η οποία όπως ισχυρίζεται, «δείχνει το αληθινό πρόσωπο του Ισλάμ και ενεργεί κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης», ξεκίνησε την λειτουργία της τον Δεκέμβριο στην Βαρσοβία, το Πόζναν και την Κρακοβία.
«Είμαστε εκεί για να παρατηρούμε πώς οι μουσουλμάνοι συμπεριφέρονται και παρεμβαίνουμε», δηλώνει η Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Μέσα σε ένα βράδυ, σε εκατοντάδες σημεία σε όλη τη χώρα, υπάρχουν επεισόδια που αφορούν την αποπλάνηση γυναικών της πατρίδας μας», ισχυρίζεται η Λίγκα.

«Αυτό είναι μια μάχη για το μέλλον της χώρας μας και τις γυναίκες μας», ισχυρίζεται η Λίγκα.

«Μπορεί κάποιο από αυτά τα κορίτσια, άθελά της να γοητευτεί από έναν ‘εξωτικό πρίγκιπα’ και να καταλήξει μαζί με τα παιδιά της, να ζει μια μαύρη ζωή στον ισλαμικό κόσμο, ο οποίος προελαύνει σε εμάς με μεγάλα βήματα».

Σύμφωνα με την Λίγκα, η οποία διαθέτει σήμερα 3600 φίλους στη σελίδα της στο Facebook, οι Πολωνές προειδοποιούνται για τις «απειλές» από το να μπλέκουν με μουσουλμάνους.

Η Πολωνία έχει έναν από τους μικρότερους μουσουλμανικούς πληθυσμούς στην Ευρώπη, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 20.000 με 40.000 μουσουλμάνους. Η παλαιότερη κοινότητα είναι αυτή των περίπου 3000 Τατάρων, που ως επί το πλείστον βρίσκεται σε χωριά της βορειοανατολικής Πολωνίας.
Η πολωνική Λίγκα (PDL) βασίζεται στο μοντέλο της αγγλικής Λίγκας Άμυνας (EDL), η οποία ιδρύθηκε στο Luton, στη νότια Αγγλία, το 2009, με 25.000 μέλη, ενώ πρόσφατα είδε τα ιδρυτικά της μέλη, Tommy Robinson και Kevin Carroll, να παραιτούνται.
 
Στην ιστοσελίδα της PDL κάποιος 'Mr Niki' περιγράφει μια επίσκεψη σε ένα κλαμπ στη Βαρσοβία, όπου «ακτιβιστές» - που «υπερασπίζονται την τιμή των γυναικών της Πολωνίας» - παρατηρούσαν μήπως "μουσουλμάνοι" χορεύουν με κορίτσια από την Πολωνία.
Σε άλλο ποστ η ιστοσελίδα προειδοποιεί τους μουσουλμάνους, στην αγγλική γλώσσα: «Στην Πολωνία, δεν θα υπάρχει καμία Σαρία, κανένα πήγαινε-έλα κεφαλιού, κανένα 'Allahu Akbar' στους δρόμους, καμία προσβολή της θρησκείας και του πολιτισμού μας, κανένα κάψιμο αυτοκινήτων, όπως στη Γαλλία. Δεν θα επιβάλετε τους τρόπους σας σε εμάς. Δεν θα  μας  αποκαλείτε γιους πιθήκων και χοίρων. Εάν το κάνετε, θα είμαστε αυτοί που θα διεξάγουμε τζιχάντ ... εναντίον σας!»

Δείτε το βίντεο:

Στο μεταξύ, στο Λονδίνο μέλη της εθνικιστικής ομάδας "Britain First" ("Πρώτα η Βρετανία") άρχισαν "χριστιανικές περιπολίες" ως αντίδραση στις "μουσουλμανικές περιπολίες" (βλ. εδώ και εδώ και ανάλογες "περίπολοι της Σαρία" στο Βέλγιο εδώ) και καλούν τους κατοίκους "μουσουλμανικών περιοχών" του Λονδίνου να καταγγέλουν τις "μουσουλμανικές περιπολίες" που παρενοχλούν όσους δεν συμμορφώνονται στις επιταγές του ισλαμικού νόμου ("άσεμνη εμφάνιση", αλκοόλ)

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω μετοσους φονους και βιασμους ποτε θα ξεκινησουμε.

Aphrodita είπε...

Κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε αλλά όχι μόνο για μουσουλμάνους...