Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Προπαγάνδα της κυβέρνησης για να προβάλει «επιτυχημένους μετανάστες», αλλά δεν μπορεί να βρει κανέναν


Ένα από τα μοντέλα της καμπάνιας “Make Berlin Your Job”

Η κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία υπέρ της μετανάστευσης με φωτογραφίες και ιστορίες «επιτυχημένων μεταναστών». Όπως αποδεικνύεται, δεν μπορούσε να βρει κανέναν να συμμετάσχει στο πρόγραμμα και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μοντέλα επί πληρωμή.

Από την Local:

Μοντέλα χρησιμοποιήθηκαν για να πουν τις ιστορίες των πραγματικών μεταναστών μέσω φωτογραφιών και συνεντεύξεων, αφού η Επιτροπή του Βερολίνου για την Ένταξη και τους Μετανάστες, η οποία έκανε την καμπάνια, δεν μπόρεσε να βρει πρόθυμους μετανάστες να ονομαστούν και να φωτογραφηθούν μαζί με τις ιστορίες τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Tagesspiegel.

Ένας εργαζόμενος στο υποκατάστημα του Συλλόγου για τη Διαπολιτισμική Εργασία του Βερολίνου, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε στην The Local ότι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι μετανάστες δεν θέλουν να εντοπιστούν.

«Δεν είναι μόνο δύσκολο για τους μετανάστες να έχουν τις φωτογραφίες τους και τα ονόματά τους να διαφημίζονται, είναι και θέμα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη», είπε.

Αφού έψαχναν για μετανάστες για την καμπάνια “Make Berlin Your Job” («Κάντε το Βερολίνο την Εργασία σας») μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και από στόμα σε στόμα, η υπουργός ολοκλήρωσης του Βερολίνου Monika Lüke είπε ότι ήταν σε θέση να βρουν μόνο τέσσερις εθελοντές - αλλά μόνο δύο ήταν πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν τα πραγματικά τους ονόματα και τις φωτογραφίες τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετανάστες επιτυχημένους μπορούν να βρουν, αν ψάξουν στους Έλληνες. Αλλά φαίνεται στόχος τους είναι οι Μουσουλμάνοι μετανάστες και όχι γενικά. Ε, εκεί ούτε με κιάλι...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω για επιτυχημενους Ελληνες μεταναστες. Ομως επειδη εβραιοκρατουνται τα ΜΜΕ εκει, οπως και σε ολο τον κοσμο, τα εβραιά μισουν τον επιτυχημενο Ελληνα και δεν τον προβαλουν.