Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

ΗΠΑ: Εξέχων ακτιβιστής για τα «δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων καταδικάστηκε για κατοχή και διακίνηση σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού

Την ώρα που το σύστημα προσπαθεί να «πείσει» τον κόσμο ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν σχέση με όσους κακοποιούν παιδιά, κάθε μέρα, βλέπουμε μια νέα υπόθεση που αποδεικνύει ότι αυτό δεν συμβαίνει.

Μια τέτοια υπόθεση συνέβη πρόσφατα στην Αμερική, με την καταδίκη ενός εξέχοντος ακτιβιστή για τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων, τον Larry Brikin που βρέθηκε να κατέχει και να διανέμει σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Δεν πάει πολύς καιρός που ο Δήμος του Σαν Φρανσίσκο εξήγγειλε μια “Larry Brinkin Εβδομάδα” αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον «καίριο ρόλο του Brinkin στο να τεθούν τα θεμέλια για την “ισότητα στο γάμου” για τα ζευγάρια του ίδιου φύλου με την κατάθεση της πρώτης αγωγής κατά ενός εργοδότη που αρνήθηκε παροχές σε σύντροφο αστικής σχέσης συμβίωσης βοηθώντας έτσι το Σαν Φρανσίσκο να περάσει σχετικό νόμο για το Σύμφωνο Συμβίωσης (Domestic Partnership Ordinance).

Ο Brinkin όντως κατέθεσε την πρώτη αγωγή συμβίωσης το 1982, με τη βοήθεια της ACLU. Ο Brinkin στη συνέχεια "ενώθηκε στη ζωή με την αγάπη του συζύγου Wood Massi και του γιου του Μπεν".
Και στη συνέχεια, δύο χρόνια αργότερα , η Εβδομάδα Larry Brinkin ήρθε σε ένα απότομο τέλος, όταν ο πατέρας του ομοφυλοφιλικού ζευγαριού κατηγορήθηκε ότι είναι ένα τέρας .

Ο Larry Brinkin, ένας εξέχων Επίτροπος του Σαν Φρανσίσκο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και διεθνώς γνωστός υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, συνελήφθη το 2012 για κατοχή και, ενδεχομένως, διανομή βίντεο και φωτογραφιών μωρών που βιάζονται από ενήλικες άνδρες. Λόγω του ότι ο Brinkin ήταν κάτι σαν  είδωλο στην κοινότητα ως το πρόσωπο που πρωτοστάτησε στους νόμους "συμβίωσης" σε εθνικό επίπεδο, οι υποστηρικτές του τότε κατηγόρησαν την αστυνομία ότι κατασκεύασε ψευδείς κατηγορίες. Αλλά τα στοιχεία ήταν τόσα πολλά ώστε, μετά από 18 μήνες νομικών διενέξεων, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ο Brinkin κρίθηκε ένοχος για το κακούργημα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Θα υπηρετήσει μόλις έξι μήνες στη φυλακή και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγραφεί ως δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων. Αλλά το σκάνδαλο δεν τελείωσε εκεί. Ένας πρόσφατος νόμος που καθορίζει το είδος των δράσεων που θεωρούνται «ηθική αισχρότητα» απαιτεί στην κατάργηση των δημοτικών συνταξιοδοτικών παροχών να μην περιλαμβάνονται τα σεξουαλικά εγκλήματα που αφορούν παιδιά, και αναφέρεται μόνο σε οικονομικά εγκλήματα…

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

torrero είπε...

Εβραίος παιδολετήρας (=καταστροφέας παιδιών)! Τέτοια τέρατα είναι ΠΑΙΔΟΛΕΤΗΡΕΣ, και ΟΧΙ παιδόφιλοι όπως συχνά-πυκνά διαβάζω γιά κάτι τέτοιες ανθρωπόμορφες σαύρες στο διαδύκτιο.
Παιδόφιλοι είμαστε εμείς που έχουμε πλέον των τριών τέκνων και τα φυλάμε ως ανεκτίμητο θησαυρό. Παρά τον προδοτικό, αντεθνικό και γενοκτονικό εξουθενωτικό οικονομικό πόλεμο που μας έχει κηρύξει το κρυπτο-ιουδαϊκό (elliniko) κράτος, εμείς συνεχίζουμε να πολεμούμε απτόητοι. 'Ομως, απαιτούμε τέτοια τέρατα (εβραϊκά και μη) που πραγματώνουν τις τρισανώμαλες φαντασιώσεις τους με πρωταγωνιστές παιδιά, να λαμβάνουν την εσχάτη των ποινών - (δυστυχώς καταργήθηκε η θανατική ποινή όπως στην Δημοκρατική Αρχαία Αθήνα)

Ανώνυμος είπε...

3.25

συγχαρητηρια για το σχολιο σου!

Το 90% των σιωνιστων εβραιων ειναι ομοφυλοφιλοι και πλεον του ημισεως εξ αυτων ειναι παιδολετηρες.