Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν επιδρομή στο σπίτι του «Machine Gun Preacher» και καταστρέψανε ολοσχερώς την φιλανθρωπική αποστολή τουΟ άντρας που είναι γνωστός διεθνώς ως “Machine Gun Preacher” δήλωσε την Παρασκευή ότι ομοσπονδιακοί πράκτορες διέκοψαν το φιλανθρωπικό του έργο στην Αφρική, όταν εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του και στο σπίτι του στην Pennsylvania την Τετάρτη.

«Πήγαν σε ένα κοντέινερ που ήταν γεμάτο και έτοιμο να έρθει στο ορφανοτροφείο και το κατέστρεψαν ολοσχερώς» είπε ο Sam Childers, που βρίσκεται στην Αφρική (του οποίου η ζωή ήταν το αντικείμενο της ταινίας "Machine Gun Preacher" του 2011). «Εννοώ το κατέστρεψαν και είναι τόσο λυπηρό γιατί ήταν τα ρούχα όλων των παιδιών».

Σύμφωνα με το κανάλι WJAC - TV, το FBI δήλωσε ότι δεν μπορούσε να κάνει σχόλιο σχετικά με το γιατί διεξήγαγε την επιδρομή.

Όμως, ο "Machine Gun Preacher", ο οποίος στο παρελθόν ήταν ο αποδέκτης της Βραβείου Μητέρα Τερέζα, είπε ότι πιστεύει ότι η κοινή επιδρομή του FBI και του IRS πηγάζει από ψευδείς ισχυρισμούς ενός πρώην γαμπρού του ότι κάνει λαθρεμπόριο όπλων. Σύμφωνα με τον Childers, αυτός ο γαμπρός του έχει κλέψει χιλιάδες δολάρια από την μη κερδοσκοπική του εταιρία Άγγελοι της Ανατολικής Αφρικής.

«Αυτός ο τύπος είναι μπλεγμένος σε πολλά προβλήματα, ώστε αυτό που κάνει είναι να λέει στο FBI ότι κάνω λαθρεμπόριο όπλα και ότι καταχρώμαι κονδύλια», δήλωσε ο Childers. «Κατ' αρχάς, είναι όλα ψέματα και λέω στον καθένα ότι δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε».

Δεν έχω τίποτα να κρύψω, εννοώ, να κάνω λαθρεμπόριο όπλων; Ελάτε τώρα» συνέχισε. «Τι όπλα θα πάω να περάσω λαθραία εδώ για πόλεμο; Ένα τουφέκι για ελάφια; Αυτό είναι ηλίθιο».

Ένας από τους εθελοντές της φιλανθρωπικής οργάνωσης πρόσθεσε ότι τα μόνα άτομα που οι ομοσπονδιακοί πληγώνουν είναι τα παιδιά .

«Πληγώνουν τα παιδιά. Αυτά τα πράγματα στέλνονται από όλο τον κόσμο και μέσα από την καρδιά των ανθρώπων και έρχονται και φέρονται λες και είναι σκουπίδια»,  λέει ο Kim Growden στο WJAC - TV. «Όταν κάνεις το έργο του Θεού θα πρέπει να ξέρεις ότι μπορεί να ξεκινήσεις από την αρχή. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Δεν είναι για μένα ή για μας, είναι για τα παιδιά».

Η ιστορία της ζωής του Childers ήταν το θέμα της ταινίας του 2011 "Machine Gun Preacher", η οποία σύμφωνα με το IMBD είναι η απίστευτη αληθινή η ιστορία ενός «πρώην σκληρού τύπου, μηχανόβιου και διακινητή ναρκωτικών που βρήκε το Θεό και έγινε ένας σταυροφόρος για εκατοντάδες παιδιά στο Σουδάν.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

1 σχόλιο:

konion είπε...

Συνήθως τὸ FBI καὶ οἱ ἄλλες κρατικὲς ὑπηρεσίες δὲν καταστρέφουν ἐὰν δὲν βροῦν τίποτε, διότι ἀλλιῶς ἀποζημιώνουν.
Ἐὰν ἔστω καὶ ἕνα ἐλάχιστο βροῦν π.χ. μία σφαῖρα τότε τὸ φορτίο κατέχεται καὶ τότε ὅτι θέλουν τὸ κάνουν, προκειμἐνου νὰ τὸ ψάξουν περαιτέρῳ.