Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο Κλίντον πιστεύει στην εισβολή εξωγήινων και θεωρεί ότι ίσως είναι η μόνη λύση «για να ενωθεί ο κόσμος»



Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! σχετικά με τους εξωγήινους, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, βοήθησε τις έρευνες  στην “Area 51” (περιοχή στη Νεβάδα που οι  ουφολόγοι πιστεύουν ότι χρησιμοποιείται για να κρύβουν εξωγήινους) για να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχαν εξωγήινοι εκεί κάτω» και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του αξιολογήθηκαν αρχεία που σχετίζονται με την υπόθεση Roswell, NM , (η περιοχή της δήθεν πτώσης εξωγήινου σκάφους το 1947).

«Αν βλέπατε ότι υπήρχαν εξωγήινοι εκεί, θα μας το λέγατε;» ρώτησε ο Kimmel.

«Ναι», απάντησε ο Κλίντον, κουνώντας το κεφάλι.

Ο Κλίντον, στη συνέχεια επικαλέστηκε ένα επιχείρημα γύρω από την κλασική sci - fi ταινία του 1996 «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» (Independence Day).

«Δεν θα μου δημιουργούσε έκπληξη αν μας επισκέπτονταν κάποια μέρα. Ελπίζω μόνο ότι να μην είναι σαν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας ... Μια εισβολή μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να ενώσει αυτόν τον ολοένα και πιο διχασμένο κόσμο μας ... σκεφτείτε το πώς οι διαφορές μεταξύ των ανθρώπων της Γης θα φαίνονταν μικρές, αν αισθάνονταν ότι απειλούνται από έναν διαστημικό εισβολέα».


Σημειώνεται ότι ο Ronald Reagan, (1991-2004), πρόεδρος των ΗΠΑ, από το 1981 έως το 1989, είχε δηλώσει στις 21 Σεπτεμβρίου 1987, ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών : «Στην εμμονή μας με τους ανταγωνισμούς αυτής της χρονικής στιγμής, τους καιρούς, ξεχνάμε συχνά πόσο ενωμένα είναι όλα τα μέλη της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική, παγκόσμια απειλή, για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε αυτόν τον κοινό δεσμό. Σκέφτομαι πολλές φορές, πόσο γρήγορα οι διαφορές μας παγκοσμίως θα εξαφανίζονταν εάν αντιμετωπίζαμε μια εξωγήινη απειλή έξω από αυτόν τον κόσμο».

Σημειώνεται επίσης ότι η Χίλαρι Κλίντον δήλωνε ότι έχει επικοινωνία με την Ειλιόνορ Ρούσβελτ και τον Μαχάτμα Γκάντι μέσω μέντιουμ (channeling).

Σχετικά άρθρα:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: