Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΗΠΑ: Οι υπεύθυνοι ενός τζαμιού προσπάθησαν να κόψουν το χέρι ύποπτου για κλοπή


O Merv Mitchell, γνωστός και ως Mabul Shoatz

Ο νόμος της Σαρίας στις ΗΠΑ

Δύο άνδρες που περιγράφονται ως επικεφαλής ενός τζαμιού στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να κόψουν το χέρι ενός υπόπτου για κλοπή, του οποίου ο καρπός τεμαχίστηκε τόσο βαθιά που απαιτείται νοσοκομειακή περίθαλψη, ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Το 46χρονο θύμα δήλωσε ότι δύο αξιωματούχοι του τζαμιού τον κατηγόρησαν ότι έκλεψε χρήματα από το τζαμί μετά την πρωινή προσευχή, τη Δευτέρα.

Οι υπάλληλοι, που περιγράφονται στις εκθέσεις της αστυνομίας ως ιμάμης και αμίρης του τζαμιού, έσυραν το θύμα στο πίσω μέρος του τζαμιού, και προσπάθησαν να κόψουν το χέρι του με ένα μαχαίρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το θύμα υπέστη σοβαρή διάσχιση στο δεξιό καρπό του, και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα έρευνας σχετικά με το τζαμί, που βρίσκεται σε ένα σπίτι στο τμήμα Overbrook της πόλης, όπου συνέλαβαν τον Merv Mitchell, επίσης γνωστό ως Mabul Shoatz. Βρήκαν ένα μεγάλο μαχαίρι στον χώρο.

Ο Ιμάμης του τζαμιού, αγνώστων στοιχείων 35 χρονών, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

Υπερβολές.
Η απειλή για την Δύση εξακολουθεί να είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία...

Ανώνυμος είπε...

Σχωράτε με αδέρφια, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα συμφωνώ με τους ταλιμπάνηδες, καθώς πολλών αληταράδων τα κουλά θα επιθυμούσα να δω κομμένα(ιδίως εκείνων των καθικιών που σούφρωσαν το ολοκαίνουργιο και πανάκριβο ποδηλατάκι, δώρο γενεθλίων, του ανηψιού μου).. Όλα κι όλα, αλλά το Ισλάμ έχει και μερικές σωστές, παρότι αιμάσσουσες, νόρμες(τήρηση αργιών, απαγόρευση τοκογλυφίας κλπ) κι αν η "πολιτισμένη" Δύση δεν επιβάλει στον εαυτό της ένα άμεσο ανορθολογικό ηλεκτροσόκ, θα δει πολλά από τα εναπομείναντα βλαστάρια της να αφήνουν μουσάκι και να φοράνε κελεμπία και ΑΚ47. Όσο κι αν οι εγχώριοι τεχνολιγούρηδες προσπαθούν να μας πείσουν για τους ψηφιακούς παραδείσους του παγκοσμιοποιημένου μέλλοντός μας, το γεγονός είναι πως αυτός ο κόσμος έχει αρχίσει να αποσυντίθεται και να βρωμά επικίνδυνα..

Ανώνυμος είπε...

Ἄν ἀποκεφαλίσουν τοὺς πολιτικοὺς μας πιθανὸν νά ἀρχίσω νὰ τοὺς συμπαθῶ.

Ἀφοῦ πρῶτα τοὺς κόψουν τὰ χέρια καθ᾿ὅτι ὅλοι κλέφτες,καὶ μιὰ κλειτοριδοεκτομή,χωρίς ἀναισθητικὸ στὴν Ἀλ Σαχλαμάρα,Δούρου καὶ λοιπὲς λαθρολάγνες.

Ἓστω ὅμως ὅτι μᾶς κάνουν αὐτὰ τὰ ψυχικὰ,θὰ τοὺς προτείνω,ἤ πᾶτε ἀπέναντι κολυμπώντας καὶ σώζεσθε ῞οσοι σωθῆτε ἤ σᾶς πνίγω.

Λίγο ἄγρια καὶ ἀπολίτιστα τὰ λέω ἀλλὰ ὑπερ ἄνω ὅλων ἡ Πατρίδα.