Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΓΑΛΛΙΑ: Ιερέας και εκκλησία λιθοβολούνται. Κανείς "ευαίσθητος" δεν διαμαρτύρεταιΔήλωση του Xavier Baudry, συμβούλου κοινότητας της περιφέρειας Perpignan-Méditerranée, δημοτικού συμβούλου για το Εθνικό Μέτωπο - Le Rassemblement bleu Marine του Περπινιάν:

Η ομάδα Περπινιάν Μαζί (FN- RBM) καταγγέλλει σθεναρά τα σοβαρά επεισόδια που διαπράχθηκαν εναντίον της εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Moulin à Vent. Οι πολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτός ο λατρευτικός χώρος δέχτηκε επιθέσεις με πέτρες, οι περαστικοί και οι πιστοί τακτικά δέχονται προσβολές, ο ιερέας έχει απειληθεί, και αυτό συμβαίνει ακόμη και κατά τη διάρκεια της εξόδου των πιστών από τις λειτουργίες !!! Εκκωφαντική σιγή από τα UMPS [περιφρονητική αναφορά στα δύο κύρια κόμματα στη Γαλλία, το UMP (δεξιά) και το PS (αριστερά), πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο είναι το ίδιο], καμία δήλωση από τους αυτοαποκαλούμενους "bien pensant" καλλιτέχνες ή διανοούμενους. Τι θα ακούγαμε άραγε, αν αυτό το μέρος της λατρείας ήταν μια συναγωγή ή ένα τζαμί;

Διεκδικούμε σθεναρά μια άμεση απάντηση από τις δημοτικές αρχές στο να εφαρμόσουν επιτέλους τα απαραίτητα για την ασφάλεια των συμπολιτών μας μέσα, και έξω από το κτίριο, τακτικές περιπολίες της αστυνομίας και την άμεση δικαστική αντίδραση (όχι λύσεις τύπου τοποθέτηση κάμερας).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: