Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ούτε στην «πολιτισμένη» Ευρώπη τους αφήνουν ήσυχους. Χριστιανοί αιτούντες άσυλο δέχονται συνεχώς προσβολές και επιθέσεις από μουσουλμάνους αιτούντες άσυλο (video)



Χριστιανοί αιτούντες άσυλο στη Γερμανία ανέφεραν ότι γίνονται δέκτες αντιχριστιανικών επιθέσεων σε ξενώνες φιλοξενίας για αιτούντες άσυλο. Τα θύματα ισχυρίζονται ότι έχουν κακοποιηθεί λεκτικά και έχουν ξυλοκοπηθεί από μουσουλμάνους αιτούντες άσυλο.

Ο Σύριος χριστιανός Toni είπε: «Ξεκίνησε με τα παιδιά τους. Είπαν στα παιδιά μας: Είστε Χριστιανοί, μη-πιστοί. Τρώτε γουρούνια, δεν θα παίξετε μαζί σας». Ο χριστιανός συμπατριώτης του Farid προσθέτει: «Παρακολουθούμε τα παιδιά μας μέρα και νύχτα. Αρκετές φορές τα έχουν χτυπήσει. Φοβόμαστε μήπως χάσουμε την ψυχραιμία μας και αντιδράσουμε στις προκλήσεις και προκαλέσουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα».

Η ιρακινή χριστιανική οικογένεια Κ. δεχόταν συνεχώς προσβολές, μέχρι που αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Άλλες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

«Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα φοβόμαστε στη Γερμανία», λέει ένας Ιρακινός χριστιανός.

«Ο εκφοβισμός και η ρητορική μίσους είναι κάτι συνηθισμένο εδώ», λέει η αδελφή Rosemarie η οποία υπηρετεί Ιρανούς που έχουν ασπαστεί τον Χριστιανισμό.


Ο Simon Jacob, πρόεδρος των Χριστιανών της Ανατολής στη Γερμανία είναι συγκλονισμένος. «Ήταν για μένα προσωπικά πολύ σοκαριστικό, γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα υπήρχε φόβος σε μια ελεύθερη χώρα όπως η Γερμανία»

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής John Sing Hammer (CSU) ανέφερε «Είμαι της γνώμης ότι θα πρέπει οι χριστιανοί πρόσφυγες να στεγαστούν κάπου μαζί. Αυτό είναι λογικό, διότι συχνά έχουν τις ίδιες τραυματικές εμπειρίες που είχαν στις χώρες του».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ: Δημοσίευσε το άρθρο αυτής της σελίδας http://www.hongpong.com/archives/2014/07/01/dailymail-abc-mainstreams-cryptofascist-third-position-grand-isis-takeover-image μήπως καταλάβουν επιτέλους οι Έλληνες τι μας ετοιμαζει η Φιλέυσπλαχνη Ευρώπη και η σύμμαχος Αμερική, με την οποία συμπορεύεονται οι πολιτικοί μας.