Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Παράξενη νέα προσθήκη που λέει “2014” στις Georgia Guidestones


Ένα νέο τμήμα στο οποίο αναγράφεται "2014" προστέθηκε πρόσφατα στις Georgia Guidestones ("Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας" στα ελληνικά). Αυτό το απόκοσμο και μυστηριώδες μνημείο από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ, μόλις έγινε ακόμα πιο απόκοσμο και μυστηριώδες.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε : Georgia Guidestones: Οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας; Με δυο λόγια: υπάρχουν πάνω στο μυστηριώδες αυτό μνημείο που χτίστηκε το 1980, αναφορές για μια μαζική εξολόθρευση πληθυσμού, μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια ενιαία γλώσσα και μια ενιαία θρησκεία.. Το μήνυμα - που αποτελείται από δέκα οδηγίες - είναι χαραγμένο σε οκτώ διαφορετικές σύγχρονες γλώσσες, καθεμιά στη μεγάλη πλευρά των τεσσάρων λίθων. Οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Αρχαία Κινέζικα, και Ρώσικα.

Μια πρόσφατη προσθήκη στο μνημείο - ένα τετράγωνο γρανιτένιο κομμάτι στο οποίο είναι γραμμένο το 2014 (στην πραγματικότητα 20 & 14) – τοποθετήθηκε ανάμεσα στην αγγλική και την ισπανική πλάκα. Τι να θέλει να πει αυτός ο αριθμός; Είναι κάτι ασήμαντο; Είναι κάποια φάρσα; Αποδεικνύει ότι οι Guidestones εξακολουθούν να «ενημερώνονται» από τους χορηγούς της και ότι το μήνυμά τους, περισσότερο από ποτέ, σχετίζεται με το 2014;

Μια άλλη πρόσφατη προσθήκη στα μνημεία είναι οι κάμερες επιτήρησης.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή  

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σε βρίσκω λίγο αδιάβαστο στη συγκεκριμένη είδηση, για κάποιο λόγο,πριν από μία εβδομάδα περίπου αφαιρέσαν «επίσημα» την καινούργια προσθήκη. Δες το βίντεο στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=xkQd2WySV4U εκεί φαίνονται καθαρά και οι υπόλοιπες πλευρές του κύβου.