Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν μπορώ να περιμένω άλλο το «κίνημα»


Άρθρο του Hunter Wallace (πραγμ. όνομα: Brad Griffin), διαχειριστή της ιστοσελίδας “Occidental Dissident”, που υπερασπίζεται τη Νότια κληρονομιά / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ  (σημ: για κάποιον που όποια γνώση και άποψη έχει για το Νότο, την έχει σχηματίσει από το Hollywood, πιθανόν να ξινίσει με το άρθρο)    

Για πάνω από μια δεκαετία, συμμετείχα στο Λευκό Εθνικιστικό κίνημα.

Ξέρετε τι θυμάμαι περισσότερο από εκείνα τα χρόνια; Θυμάμαι να περιμένω. Να περιμένω υπομονετικά για την ημέρα, που "αυτό" θα μπορούσε να συμβεί, όταν η φυλετική και πολιτιστική παρακμή της Αμερικής θα προχωρούσε τόσο πολύ που η οικονομία των ΗΠΑ θα κατέρρεε, ή θα έπεφτε τόσο που θα έκανε τους Λευκούς να πιεστούν τόσο πολύ ώστε να «σπάσουν» και να απηυδήσουν με το σύστημα, ώστε το «κίνημα» θα λειτουργούσε ως καταλύτης και θα ενεργοποιούσε τους πάντες.

Αυτή η μέρα δεν ήρθε ποτέ. Δεν ήρθε ποτέ γιατί οι Λευκοί και οι Λευκοί Εθνικιστές φοβήθηκαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τα συμφέροντά τους. Όπως και ο IT consultant με την καθεστωτική συνείδηση στο δυστοπικό μυθιστόρημα “Mister” του Alex Kurtagić, ο δημοκρατικός μπουρζουάς έχει υποκύψει κάτω από την μαλακή καταπίεση των ταμπού που έχουν κυριαρχήσει πάνω μας. Έχω γράψει ιστορίες για κάθε είδους τρομακτικό έγκλημα μαύρων σε λευκούς και είδα ανθρώπους να επικοινωνούν μαζί μου και να μου ζητούν να αφαιρέσω αυτές τις ιστορίες, επειδή φοβούνται βίαια αντίποινα από την “no snitchin’” ("μην διανοηθείς να με καταγγείλεις") μαύρη κοινότητα, ή φοβούνται ότι  κάποιος μπορεί να τους θεωρήσει "ρατσιστές" επειδή συνδέουν τον φρικιαστικό θάνατο ενός αγαπημένου τους προσώπου με την δυσλειτουργική μαύρη κουλτούρα του εγκλήματος που ευδοκιμεί στις πόλεις μας. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση της Λευκής Αμερικής που είναι πρόθυμη να δει ακόμη περισσότερη κακοποίηση.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάνω από 1.400 λευκά μικρά κορίτσια βιάζονταν στο Rotherham για 14 χρόνια από Πακιστανούς μουσουλμάνους εγκληματίες. Η αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες γνώριζαν γι’ αυτό και δεν έκαναν τίποτα, από φόβο μήπως κατηγορηθούν για «ρατσισμό». Τώρα που οι αγριότητες του Ρόδερχαμ έχουν έρθει στο φως, θα έλεγε κανείς ότι αυτό θα είναι μια κρίσιμη στιγμή. Αυτό θα είναι το "αυτό" , ο καταλύτης που, επιτέλους, θα σιώραζε κάτω ολόκληρο το αντι-δημοφιλές  οικοδόμημα της «διαφορετικότητας», της πολυπολιτισμικότητας και της μαζικής μετανάστευσης από χώρες του Τρίτου Κόσμου στη Βρετανία.

Όπως και οι ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις της 9/11, φαίνεται ότι και αυτό το "μάθημα" που υποτίθεται πήραμε, θα περάσει και η ζωή θα συνεχιστεί όπως πριν στη Βρετανία, οι άνθρωποι θα είναι συγκλονισμένοι και εξοργισμένοι από την κακοποίηση των παιδιών, θα μιλήσουν γι’ αυτό με τους φίλους τους πάνω από έναν ψύκτη νερού και ίσως βγάλουν κάποια σωστά συμπεράσματα, αλλά θα κρατήσουν τις σκέψεις τους για τον εαυτό τους. Γιατί ο δημοκρατικός αστός, ο σύγχρονος αμερικάνος, ένα άτομο που συνδυάζει τις χειρότερες πτυχές του ακραίου ατομικισμού με την ακραία συμμόρφωση (με το σύστημα), το αντιληπτό κόστος να μιλήσεις με θάρρος δημοσίως και να σε θεωρήσουν «ρατσιστή», είναι απλά πάρα πολύ μεγάλο για να το αντέξει. Είναι ελεύθερος, με την αυστηρά νομική έννοια του όρου, να το πράξει, αλλά αποθαρρύνεται εξ αιτίας των ισχυρών ταμπού του φοβερού εκείνου δικτάτορα που είναι γνωστός ως "η κοινή γνώμη", από το να ασκήσει το συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι.

Με λίγα λόγια, γι’ αυτό η εκπαίδευση και η οργή ​​είναι ανεπαρκείς για να επιλύσουν το πρόβλημά μας. Δεν αλλάζουν τον υπολογισμό του κόστους-οφέλους που μπορεί να έχει κάποιος από μια ενεργή συμμετοχή στο κίνημα. Εδώ και είκοσι χρόνια τώρα, έχουμε μορφώσει και εξοργίσει χιλιάδες και χιλιάδες Λευκούς μέσω του διαδικτύου – τους έχουμε «ξεσηκώσει» με συγκλονιστικά εγκλήματα ή τους έχουμε εντυπωσιάσει με φανταχτερά δοκίμια του Νίτσε, συχνά και τα δύο - και τίποτα δεν τους έκανε να αναλάβουν δράση.

Λίγες γενιές πριν, μόνο ένας βιασμός από έναν μουσουλμάνο μετανάστη θα ήταν αρκετός για να υποκινήσει ένα λιντσάρισμα στα μέρη του Νότου. Τότε, όπως και τώρα, οι προηγούμενες γενιές εξοργίζονταν από ειδεχθή εγκλήματα, αλλά μια τέτοια αντιμετώπιση δεν θα συμβεί στην δική μας "φωτισμένη εποχή". Δεν θα συμβεί γιατί οι Νότιοι πρόγονοί μας κινιόντουσαν από κάτι που οι απόγονοί τους έχουν χάσει: έναν ηθικό κώδικα που βασίζεται στην τιμή.

Ήταν μια πρωτόγονη αίσθηση τιμής και μια αίσθηση καθήκοντος, και όχι η άριστη γνώση του Πλάτωνα ή του Νίτσε, που οδηγούσε τους άνδρες να δράσουν. Στην Συνομοσπονδία, οι άνδρες, βάδιζαν στον πόλεμο και έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή τους σε καθημερινή βάση, γιατί ο θάνατος και η ήττα ήταν προτιμότεροι από την σκέψη να υποβαθμιστούν στο επίπεδο της ισότητας με τον ελεύθερο νέγρο. Σύμφωνα με τα λόγια του δικαστή William L. Harris (1807 - 1868), επιτρόπου Απόσχισης του Μισισιπή στη Γεωργία, «καλύτερα η γη του Μισισιπή να δει τον τελευταίο της φυλής της, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, να θυσιάζονται πάνω σε μια κοινή ταφική πυρά, παρά να τους δει ζωντανούς να υποκύπτουν στην υποβάθμιση της αστικής, πολιτικής και κοινωνικής ισότητας με την νέγρικη φυλή».

Είναι αδιανόητο να ακούσεις ποτέ τέτοιες δηλώσεις από τον σύγχρονο δημοκρατικό αστό αμερικάνο ατομικιστική που βλέπει την χώρα να κατακλύζεται με εκατομμύρια τριτοκοσμικούς μετανάστες, και να καταστρέφονται αμέτρητες μελλοντικές γενιές, εφ’ όσον η τιμή του μαρουλιού είναι ένα λίγα λεπτά φθηνότερη στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ. Ακόμη και αρκετοί δικοί μας άνθρωποι, οι οποίοι σωστά περιφρονούν τέτοιους απεχθείς χαρακτήρες και συναισθήματα, ακόμα δεν έχουν σπάσει εντελώς από την νοοτροπία του αμερικανισμού.

Αν σε στοιχειώνει η σκέψη του τι θα σκεφτεί η "κοινή γνώμη", όταν κάποιος σε δει να σπας ένα ταμπού, και αυτό σε αποτρέπει από τη δράση, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου. Αν προτιμάς το θάνατο και την ήττα για να κάνεις το καθήκον σου, έχεις φτάσει στο τέρμα. Ευτυχώς, δεν είμαστε στο σημείο ακόμα όπου άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν για να χτίσουν το κίνημά μας. Δεν είμαστε καν κοντά - όπως έχουμε δει ξανά και ξανά, οι πραγματικές συνέπειες που προκύπτουν από την ανάληψη δράσης είναι πολύ μικρές.

Υποθέτω ότι αυτό που προσπαθώ να πω εδώ είναι, ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα από το να σας εκπαιδεύουμε και να σας εξοργίζουμε. Πρέπει να σας πείσουμε, με κάποιο τρόπο, να μην θέλετε να είσαστε ένας σύγχρονος δημοκρατικός απορροφημένος αμερικάνος ατομικιστικής. Η πρόκληση είναι να αξιοποιήσουμε τις αριστοκρατικές ποιότητες που είναι μέρος της Νότιας κληρονομιάς μας και να τις καλέσουμε να εξοντώσουν τον σύγχρονο αμερικανικό μέσα μας. Έτσι μόνο θα προχωρήσουμε.

Προσωπικά, εγώ έτσι προχώρησα ... μετά από 10 χρόνια αναμονής για το «κίνημα». Αποφάσισα ότι δεν θέλω να είμαι ένας σύγχρονος δημοκρατικός αστός αμερικάνος ατομικιστής. Συνειδητοποίησα ότι δεν μου είναι πολύ ελκυστικός αυτός ο κενός και ανούσιος τρόπος ζωής. Δεν θα τα είχα καλά με την συνείδησή μου να ​​παραμένω αδρανής ενώ η χώρα μου, βυθίζεται κάτω από άγρια κύματα γύρω μου. Όταν τελικά το αποδέχτηκα, έπαψα να νοιάζομαι για την «κοινή γνώμη» και να παρατηρώ τα ανόητα «πολιτικά ορθά» ταμπού της. Ήταν μια απελευθερωτική εμπειρία. Αυτό ήταν το πραγματικό καταλυτικό σημείο για μένα, όχι τα εκατοντάδες βιβλία που διάβασα, όταν ήμουν στο κολέγιο, ή τα χρόνια που εξοργιζόμουν, ενώ σέρφαρα στο διαδίκτυο.

Ο μεγαλύτερος άντρας που έζησε στην Alabama, ο William Lowndes Yancey, είπε κάποτε την παραμονή του πολέμου μεταξύ των πολιτειών (γνωστό στο ευρύ κοινό ως «εμφύλιο πόλεμο») ότι «ακόμη και αν η διαίρεση οδήγησε στον πόλεμο», αντί να ζει κάτω από μια κυβέρνηση που είχε παραβιάσει το Σύνταγμα και με τοποθετεί σε μια θέση κατώτερη από τον ελεύθερο Βόρειο νέγρο», θα συγκέντρωνε ένα σώμα γενναίων ανδρών οι οποίοι, «ωστόσο λίγοι σε αριθμό, θα έβρισκαν έναν τάφο τον οποίο ο κόσμος θα αναγνωρίσει, συμπατριώτες μου, ως τις σύγχρονες Θερμοπύλες». Αυτή είναι η γλώσσα και το πνεύμα κουλτούρας της Τιμής του "Old South".

Με αυτό το πνεύμα θα πάμε (με την Λίγκα του Νότου - League of the South) τις επόμενες δύο εβδομάδες στο Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας και στην Apopka της Φλόριντα, για να υπερασπιστούμε τον λαό μας, την κουλτούρα μας και τον χριστιανικό γάμο που δέχεται επίθεση (πρόσφατα το Αρκάνσας ψήφισε υπέρ του «γάμου» των ομοφυλόφιλων). Δεν πρόκειται να περιμένουμε άλλη μια δεκαετία ελπίζοντας να φτιαχτεί το "κίνημα" αυθόρμητα από μόνο του. Εμείς πάμε με χαρά να κάνουμε το καθήκον μας και να αρχίσουμε την οικοδόμησή του στο Νότο τώρα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε φίλε, μπράβο σου! Μου άρεσε ιδιαίτερα η αναφορά στον Yancey!
ΥΓ: ΚΟ, φίλε μου, αύριο ή μεθαύριο θα σου στείλω mail με κάποιες ιδέες που θα μπορούσαν να γίνουν άρθρο του ιστολογίου. Ο Θεός μαζί μας και μαζί με όλους όσους αγωνίζονται για τα δίκαια του Νότου, της Χριστιανοσύνης και της λευκ'ης φυλής!
Confederate soldier.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο άρθρο και επικεντρώνει στο πραγματικό πρόβλημα.
Άπαξ και γράψουμε στα... φρύδια μας την "κοινή -κατευθυνόμενη- γνώμη" τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
Κάνε την αξύριστη αριστερούκλα γνωστή σου πέρα και γράψτηνα, δεν θα σου πεί αυτή πως θα καθορίσεις το μέλλον των παιδιών σου.
Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Παραθέτω μερικές σκέψεις και τεκμηριωνω γιατι αυτό το άρθρο πιστέυω πως είναι τραβηγμένο...
α)Η Αμερική κανονικά δε λογιέται των λευκών, αλλά των ιθαγενών ''Ινδιάνων''.Η Αμερική καταλήφθηκε τότε με το σπαθί και το μουσκέτο απο τους Ευρωπαίους όπως η Ευρώπη σήμερα κατακτάται με τον εποικισμό απο την μουσουλμανική ανατολή.
β)Κ.Ο αν και δεν έχω σχηματίσει γνώμη για το Νότο απο το χολλυγουντ(και πιστεψε με σεβομαι το Νοτο) ο κυριος που γράφει οταν λέει το εξής:''γιατί ο θάνατος και η ήττα ήταν προτιμότεροι από την σκέψη να υποβαθμιστούν στο επίπεδο της ισότητας με τον ελεύθερο νέγρο'', πιστεύω πως είναι φάουλ. Άμα ο Νότος ήταν χριστιανικός θα δέχονταν την ισότητα ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους σκλάβους σύμφωνα με την προτροπή του Ευαγγελίου.

SkyWatcher είπε...

Όταν υπάρχει αντίρρηση σε κάποιο άρθρο με άποψη και όχι κλισέ και φυσικά ύβρεις, υπάρχει κίνητρο για κάποια έστω, απάντηση.

Ναι, η Αμερική κατακτήθηκε από τους λευκούς εποίκους, και ενώ σέβομαι τους ινδιάνους, ίσως η ιστορία κρύβει και άλλα στα οποία δεν έχει δοθεί αρκετό φως. Πιστεύω να τα δούμε εν καιρώ.

Αλλά εν πάση περιπτώσει, από εκεί και πέρα Γιάνκηδες και Νότιοι ήταν δύο κόσμοι διαφορετικοί. Σαφώς είμαι οπαδός και νοσταλγός της Dixxieland.

Η ισότητα σε επίπεδο προσώπου δεν σημαίνει αυτόματα και ισότητα σε αστικά δικαιώματα. Τουλάχιστον από πλευράς χριστιανισμού (γιατί λες "Άμα ο Νότος ήταν χριστιανικός..."). Το ίδιο επιχείρημα το έχω ακούσει από "αντιρατσιστές" χριστιανούς που επτίθενται σε εκείνους τους χριστιανούς που δεν δέχονται να δοθούν πλήρη δικαιώματα καιιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες που ήρθαν ή θα έρθουν στην Ελλάδα. Για αυτούς, η λέξη χριστιανοί τίθενται σε εισαγωγικά και αμφισβητείται η πίστη τους και η αγάπη τους προς τον "Άλλον". Για το μυαλό (;) όλων αυτών των "ευαίσθητων" "αντιρατσιστών" χριστιανών το αγαπάτε αλλήλους και όλοι είμαστε ίσοι ενώπιοντου Θεού, σημαίνει κάντε "Έλληνες" όλους όσους έρθουν στην χώρα.

Το δουλεμπόριο θα σταματούσε στο Νότο αργά ή μάλλον γρήγορα, χωρίς την σφαγή του "ανθρωπιστή" Λίνκολν, ο οποίος παρεπιπτόντως δεν θεωρούσε "ίσους" λευκούς και μαύρους και το είπε δημόσια, αλλά αυτά όμως δεν τα γνωρίζει ο κοσμάκης και ούτε αμφισβητείται ο χριστιανισμός του "δίκαιου Abe".
Πολλοί στρατηγοί του Νότου όχι μόνο δεν είχαν σκλάβους,αλλά ήταν αντίθετοι στο θεσμό της δουλείας, με κορυφαίο τον Λη.

Φυσικά τα περί σατανικών Νοτίων που βασάνιζαν νύχτα μέρα τους ταλαίπωρους μαύρους είναι παραμύθια για τα οποία έχουμε γράψει.

Η ιστορία φίλε, θέλει πολύ ψάξιμο. Ο ΚΟ ψάχνεται και δεν υιοθετεί έτοιμες προκάτ απαντήσεις. Το Red Sky Over Dixie είναι το μπλογκ μου που μεταφέρω εκεί ότι έχει σχέση με την ιστορία του Νότου και έχω ανεβάσει στον ΚΟ. Αν θες κοίτα.

Ανώνυμος είπε...

Αφού εσύ ξέρεις καλύτερα τα περι Νότου, μπορείς δηλαδή να επιβεβαιώσεις πως σε επίπεδο ανθρώπινο, οι Νότιοι θεωρούσαν τον νέγρο ίσο με αυτούς; Θα ήθελα μία απάντηση.
Σε επίπεδο αστικών δικαιωμάτων θα διαφωνήσω μαζί σου. Δε νομίζω πως υπάρχει σύγκρηση της Ελλάδας του 14 με το τότε. Τότε δεν μιλούσαν για ιθαγένεια αμερικάνικη(Φαντάσου και να μιλούσαν, θα μιλούσαν αυτοί οι ίδιοι που εξαφανίσαν τους ιθαγενείς!!!), αλλά για δικαιώματα που για μας σήμερα είναι δεδομένα.
Απλά με ξυνίζει η αντίληψης της διαφορετικότητας που είχαν οι Νότιοι. Φοβόντουσαν μην πάθουν κάτι, που πρίν οι ίδιοι (όπως και οι Γιάνκηδες) είχαν κάνει στις τοπικές φυλές.
Η αλήθεια να λέγεται και ας ενοχλεί, οι ντόπιοι γίναν ελικόπτερα(tomahawk),τζιπ(cherokee)κ.α αντί να έχουν τον πρώτο λόγο στη γή τους, όπως οι Αβορίγινες στην Αυστραλία. Μπήκαν στο περιθώριο και βλέπουν τους κατακτητές τους να κάνουν κουμάντο. Αυτό που παθαίνει η Αμερική και η αποικιοκρατική Ευρώπη σήμερα είναι ίσως αυτό που λέει το Ευαγγέλιο ''αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα''
Καλές και αξιέπαινες οι αξίες και οι αγώνες του Νότου, αλλά το παρελθόν του λέει άλλα...

Υ.Γ Πραγματικά θα με ενδιέφερε μια προσέγγιση σου για τη σχέση γηγενών-Νοτίων,ή απλά την εκδοχή σου για αυτα τα πράγματα που όπως λες δεν μας δείχνει η ιστορία και θα τα δούμε εν καιρώ όσν αφορά την κατάκτηση της Αμερικανικής ηπείρου απο τους αποικιοκράτες.

Φιλικά, ένας αναγνώστης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,
Όσον αφορά το θέμα Νοτίων και δουλείας, ο φίλος μου ο ΚΟ έχει γράψει πολλά άρθρα. Θα ωφελούσες τον εαυτό σου διαβάζοντάς τα. Πάντως, οι περισσότεροι από αυτούς, μια δραματική πλειοψηφία 94% δεν είχαν δούλους. Ελεύθεροι μαύροι υπήρχαν σε όλες τις πολιτείες του Νότου, ενώ σε πολλές του Βορρά τους έδιωχναν από παντού. Στο Νότο οι ελεύθεροι νέγροι είχαν δικαίωμα ψήφου, ενώ στο Βορρά όχι. Ο Πρόεδρος Τζέφερσον Ντέιβις υιοθέτησε ένα νομοσχέδιο κατάργησης της δουλείας στη Συνομοσπονδία πολύ πριν ο "άγιος" Λίνκολν κάνει οτιδήποτε τέτοιο. Ήδη από το 1861, νέγροι υπήρχαν και πολεμούσαν για το Νότο. Στα συντάγματα των Γιάνκηδων, οι νέγροι κατατάσσονταν με το ζόρι από τους Βόρειους. Το 1864 στη Λουιζιάνα, πολιτεία του Νότου, όταν ο Γιάνκης στρατηγός Νατάνιελ Μπανκς εισέβαλε και προχώρησε από τη Νέα Ορλεάνη μέχρι την Αλεξάνδρεια και την Αρκαδέλφεια, μόνο 175 από τους κυριολεκτικά χιλιάδες νέγρους τον ακολούθησαν. Λίγες μέρες μετά, 172 από αυτούς είχαν λιποτακτήσει και ενωθεί με τον Νότιο στρατηγό Ρίτσαρντ Τέιλορ, που κατατρόπωσε τον Μπανκς και προσωρινά έσωσε την πολιτεία.
Ο λόγος για τον οποίο οι Νότιοι δεν αποκαλούσαν τους εαυτούς τους "Αμερικανούς", ήταν το ότι η Αμερική δεν ήταν ένα έθνος, αλλά ανεξάρτητες πολιτείες συνασπισμένες υπό ένα Σύνταγμα, το οποίο ο Λίνκολν παραβίαζε ακατάπαυστα.
Επιπροσθέτως, η εξόντωση των Ινδιάνων έγινε από τους Γιάνκηδες, όχι από τους Νότιους και μετά το τέλος του πολέμου. Η Οκλαχόμα (τότε Ινδιάνικο Έδαφος) είχε συμμαχήσει ανοικτά με τους Νότιους και οι Ινδιάνοι τους βοηθούσαν στις πολεμικές επιχειρήσεις.
Οι Νότιοι είχαν αντίληψη της διαφορετικότητας και όχι με τον τρόπο που υπονοείς. Οι Ινδιάνοι ζούσαν δίπλα τους, με τον ίδιο τρόπο της καλλιέργειας της γης.
Όσον αφορά τις δύο τελευταίες παραγράφους, σου έχω ήδη απαντήσει.
Σε ευχαριστώ,
Confederate soldier.

Ανώνυμος είπε...

(σημ: για κάποιον που όποια γνώση και άποψη έχει για το Νότο, την έχει σχηματίσει από το Hollywood, πιθανόν να ξινίσει με το άρθρο)

Μπράβο Ουρανέ, συγχαρητήρια. Όποιος διαφωνεί με το άρθρο σου αυτόματα κατατάσσεται σε εκείνους που ενημερώνονται από το Χόλυγουντ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προσβάλλεις τους αναγνώστες σου για να προωθήσεις την άποψή σου. Αναμφισβήτητα, μετά από τόσα άρθρα για την Νέα Τάξη, δείχνεις ότι έχεις μάθει καλά τα κόλπα τους. Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι χαζός σαν τους Αμερικανούς που μαθαίνουν ιστορία από το Χόλυγουντ. Κρίμα γιατί τα περισσότερα άρθρα σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.
Καταλαβαίνεις, βεβαίως, ότι ένα τέτοιο εισαγωγικό σχόλιο αποτρέπει τους περισσοτέρους να προχωρήσουν στην ανάγνωση του άρθρου. Αποτρέπει κυρίως εκείνους που δεν συμμερίζονται την εμμονή σου να παρουσιάζεις άρθρα που προωθούν τους Αμερικανούς ως πατριώτες. Επιμένεις ότι ο Νότος είναι διαφορετικός. Αλήθεια, ποιον τον ενδιαφέρει ο Νότος και γιατί εμπνέεται από αυτόν;
Δεν πιστεύω ότι οι Νότιοι είναι θύματα. ΑΚόμα και να κερδίζανε τον πόλεμο, τα ίδια χάλια θα ήταν η Αμερική: ένα κράτος τρομοκρατών και δολοφόνων.
Οι πρόγονοι όλων αυτών κατασφάξανε τους γηγενείς πληθυσμούς και καταστρέψανε ό,τι μπορούσανε για να κατακτήσουν την γη τους. Βεβαίως, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, η γη είναι δική τους και την προστατεύουν με εθνικά πάρκα. Δεν χρειάζεται πλέον να εξοντώσουν τους βούβαλους για να εξωθήσουν τους Ινδιάνους στην πείνα. Η γη είναι δική τους, οι Αμερικανοί είναι πατριώτες και υπερασπίζονται δικαίως αυτό που τους ανήκει. Και τολμάνε να κλείνουν τα σύνορα! Ένα κράτος εισβολέων που δεν σεβάστηκαν τίποτα έχουν το θράσος να λένε πλέον ότι η γη τους ανήκει.
Ας δείξουν λοιπόν όλοι αυτοί που μας τους παρουσιάζεις ως ήρωες ότι μετάνιωσαν πραγματικά για τα εγκλήματα των προγόνων τους, ας το πράξουν εμπράκτως και ας καταβάλουν αποζημιώσεις προς τους γηγενείς και μετά πιθανόν να αρχίσω να τους παίρνω στα σοβαρά και να διαβάζω τις γελοίες απόψεις τους. Και μην βρεθεί κανένας εξυπνάκιας να δηλώσει ότι αυτοί δεν φταίνε, τα εγκλήματα τα έκαναν οι πρόγονοί τους και άλλα τέτοια γραφικά. Αν δούλευε έτσι η ιστορία, τότε θα χρειαζόταν μόνο μια γενιά ανθρώπων να κατακτήσει ό,τι μπορεί ώστε να μπορούν να λένε οι απόγονοί τους ότι εμείς δεν φταίμε, αυτή είναι η γη που γεννηθήκαμε, έχουμε και εμείς δικαιώματα εδώ κλπ. Ό,τι γίνεται τώρα στην Ελλάδα με τους λαθρό, που έχουν δικαιώματα, τα παιδιά τους γεννήθηκαν εδώ και τέτοια ωραία.
Όχι, οι Αμερικανοί δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν. Υποχρέωση ημών των υπολοίπων να τους αντιμετωπίζουμε όπως τους αξίζει, ως λαό-κατάρα για την ανθρωπότητα, και να τους προετοιμάζουμε να δεχθούν την τιμωρία των ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Ο από επάνω είμαι, συγγνώμη εάν φαίνομαι επιθετικός αλλά πραγματικά με εκνευρίζει η υποκρισία των Αμερικανών.
Δεν είναι η πρόθεσή μου να μαλώσουμε ούτε να έρθω να βρίσω και να φύγω.
Συνέχισε την καλή δουλειά, σε διαβάζω καθημερινά.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε,
Επιμένεις να επιτίθεσαι στον φίλο μου τον ΚΟ. Λέει μόνο την αλήθεια. Και αφού εσύ "ξίνισες" με το άρθρο, ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία των ανφρώπων που τρώνε μασημένο φαγητό από το Χόλυγουντ.
Τώρα, ρωτάς ποιος εμπνέεται από το Νότο. Όλοι όσοι ανοίγουν το μυαλό τους και σκέφτονται. Ο Νότος είναι ένα σύμβολο αντίστασης στην παγκοσμιοποίηση, στη Νέα Τάξη και σε όλες τις αντικοινωνικές, αριστερές, αντι-λευκές τέτοιες "ιδεολογίες" των "λίμπεραλ" αριστερών, που έχουν σα θεό τον "άγιο" Λινκολν, τον απατεώνα και εγκληματία που έβαψε τα χέρια του με το αθώο αίμα περισσοτέρων από 700000 ανθρώπων.
Αν ο Νότος κέρδιζε τον πόλεμο, η Αμερική θα ήταν πολύ καλύτερη. Ό,τι έπαθε ο κόσμος από την Αμερική το έπαθε από την κεντρική κυβέρνηση που εγκατέστησαν οι Γιάνκηδες.
Οι Ινδιάνοι συνηπήρχαν ειρηνικά με τους Νοτίους. Μάλιστα, μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που οι Ινδιάνοι συνασπίστηκαν μεταξύ τους για να πολεμήσουν έναν κοινό εχθρό ήταν υπέρ των Νοτίων και κατά των Γιάνκηδων. Τυχαίο;
Περνώντας στο κλείσιμο των συνόρων, είναι ο τέλειος τρόπος να προστατευτεί η εθνική ομοιογένεια ενός κράτους. Αν εμείς οι Έλληνες είχαμε κλειστά τα σύνορά μας, οι λαθρομετανάστες δε θα μόλυναν την κοινωνία μας, δε θα μας έπαιρναν τις δουλειές μας, ούτε και θα μείωναν το ποσοστό των καθαρόαιμων Ελλήνων στην Ελλάδα.
Επιπλέον, η τακτική σου είναι λανθασμένη. Ότι χρεώνεις στους Νοτίους και στους Αμερικανούς γενικότερα έγινε από τους Γιάνκηδες. Συμφωνώ για το ότι πάθαμε πολλά από τους Αμερικανούς, αλλά να τους λες "φυλή-κατάρα" δεν είναι ούτε χριστιανικό ούτε ιστορικά σωστό.
Αντί επιλόγου, μια συμβουλή: Άνοιξε το μυαλό σου και σκέψου!
Confederate soldier.

SkyWatcher είπε...

Αγαπητέ «από επάνω» η συγνώμη (πράγμα σπανιότατο στην εποχή μας) σε τιμά. Θα προτιμούσα να έγραφες ένα όνομα στο τέλος (ας είναι και «ο από επάνω») για να μπορώ να καταλαβαίνω με ποιον μιλάω. Τα περί Χόλυγουντ που σε στενοχώρησαν, τα έγραψα για εκείνους που από απόψεως χριστιανισμού, θα «στράβωναν» όταν διάβαζαν τα περί «ισότητας με τον νέγρο», που ακούγονται «κάπως». Ο κάθε ένας βέβαια είναι ελεύθερος (αν και δεν ξέρω για πόσο ακόμα) να υποστηρίζει όποιον λαό θέλει, να θαυμάζει όποιον λαό θέλει και να «καταριέται» όποιον λαό θέλει (αυτό παίζεται, «αντιρατσιστικοί» νόμοι γαρ).

Έχω αντιληφθεί πάντως, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η τυραννία του political correct και του νεοταξικού «αντιρατσιστικού» παραληρήματος, έχει βάλει στόχο τον Λευκό «παραδοσιακό» δυτικό και κατά προτίμηση Χριστιανό και προσπαθεί να τον κάνει να ντρέπεται αιωνίως και να αυτομαστιγώνεται. Την ίδια ώρα βέβαια, οι ιστορίες και οι πολιτισμοί και των «άλλων» είναι ανώτεροι και άλλωστε, αυτοί οι «άλλοι» είναι πάντα τα θύματα του «κακού Λευκού δυτικού». Σου συστήνω το βιβλίο του Pascal Bruckner, «Η Τυραννία της Μεταμέλειας» - ένα δοκίμιο στον δυτικό μαζοχισμό, που αναλύει όλο το project. Έχει αναφερθεί ο ΚΟ σε αυτό το βιβλίο εδώ, εδώ
και εδώ. Προβληματίσου π.χ. για το πώς η «κοινή γνώμη», κατόπιν συστηματικής προπαγάνδας από εκπαιδευτικό σύστημα, πολτικάντηδες και Χόλυγουντ, έχει πειστεί ότι οι «κακοί» που υποδούλωσαν τους μαύρους είναι αποκλειστικά οι λευκοί δυτικοί και όχι οι Άραβες και οι Εβραίοι (και χιλιάδες λαοί από την αρχαιότητα έως σήμερα, συμπεριλαμβανομένων μαύρων και ινδιάνων). Έχουν πειστεί ότι «ρατσιστές» είναι αποκλειστικά οι λευκοί δυτικοί και όχι οι μαύροι και οι Εβραίοι. Έχουν πειστεί ότι «ομοφοβικοί» είναι αποκλειστικά οι λευκοί χριστιανοί (δύσης και ανατολής) και όχι οι μαύροι και οι ασιάτες (και οι μουσουλμάνοι). Έχουν πειστεί ότι πρόβλημα «ακροδεξιάς», «ξενοφοβίας» και «ρατσισμού» έχουν αποκλειστικά οι δυτικές λευκές χώρες και όχι το Ισραήλ (και σχεδόν όλος ο υπόλοιπος κόσμος!) Έχουν πειστεί ότι αποικιοκράτες είναι αποκλειστικά οι λευκοί και όχι οι οθωμανοί και τόσοι άλλοι. Και πάει λέγοντας.

Όταν βλέπεις όλη την εικόνα, είσαι πολύ καχύποπτος να δεχτείς στερεότυπα και φράσεις κλισέ και είσαι πολύ επιφυλακτικός να εκτοξεύσεις «κατάρες» και αφορισμούς και «καλά να πάθουνε» ή «τι με νοιάζει εμένα» σε «κακούς λευκούς δυτικούς», γιατί στη λίστα της Νέας Τάξης είσαι και εσύ.