Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ο "Fat Nick" αποκεφάλισε μέσα στο Λονδίνο 82χρονη γυναίκα χωρίς λόγο, αλλά τα media δεν ανέφεραν ότι ήταν μαύρος και μουσουλμάνος


Ο "Fat Nick", ένας άνεργος μαύρος μουσουλμάνος με καταγωγή από την Νιγηρία, αποκεφάλισε μια ηλικιωμένη γυναίκα, την 82χρονη Palmira Silva, ιταλικής καταγωγής, μέσα στον κήπο της, στο Londonistan, χωρίς κανένα λόγο, και μόλις έγινε γνωστό το φρικτό περιστατικό, έπεσε συναγερμός στα media ώστε να προβούν σε συστηματική λογοκρισία των στοιχείων του δράστη και να μην πληροφορηθεί ο βρετανικός λαός ότι ποια ήταν η φυλή του και η θρησκεία του…


Με εξαίρεση την εφημερίδα The Sun, όλα τα βρετανικά media κατά την προσφιλή τους συνήθεια, συστηματικά απέκρυψαν το γεγονός ότι ο δράστης ήταν μουσουλμάνος και μαύρος.

Το όνομά του είναι Nicholas Salvadore, είναι 25χρονος επίδοξος παλαιστής που πρόσφατα ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό, και ζούσε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της 82χρονης Palmira Silva.

….Ο Salvadore, ο οποίος ήταν γνωστός στους ντόπιους ως "Fat Nick", ήταν φίλος κάποιων γειτόνων της κας Silva και είχε μείνει μαζί τους τις τελευταίες εβδομάδες.

….Ο 24χρονος Lewis Young, καλλιτέχνης τατουάζ, δήλωσε ότι γνώριζε τον Salvadore από το σχολείο και ότι το όνομα "Fat Nick" του δόθηκε λόγω του τεράστιου μεγέθους του.

Είπε: «Στο σχολείο απλά έκανε μαγκιές. Φαινόταν αρκετά cool. Έχω σοκαριστεί που μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι παράξενο, που δεν μπορώ να το πιστέψω.

Οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι ο Salvadore είχε ασπασθεί το Ισλάμ πέρυσι.

Χθες το βράδυ ένας φίλος είπε: «Ο Nicholas είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς του τον έφεραν εδώ από τη Νιγηρία. Αλλά όταν ήταν 13 ή 14 χρονών έφυγε από το σπίτι».
    
…Η κόρη του θύματος, Celestina (αριστερά σε παλιά φωτογραφία της οικογένειεας) είπε στην Daily Mail: «Είναι το πιο φρικτό πράγμα που μπορεί να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα νόημα από αυτή την πράξη».

Η 49χρονη Celestina, είπε: «Η μητέρα μου ήξερε ότι η περιοχή αλλάζει, αλλά ήταν αποφασισμένη να μείνει».

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία η περιοχή αλλάζει στο πιο «πολυπολιτισμικό»…

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μόνο η The Sun ε ;

Καθίσατε τώρα εσείς και μελετήσατε ολο τον Βρετανικό τύπο με λίγα λόγια...Οπως και για μεμονωμένα περιστατικά φτιάχνεται και κοσμοθεωρίες και ιστορίες για αγρίους...Το κλίμα κατά του Ισλάμ καλλιεργείται συστηματικά ΕΙΔΙΚΑ τώρα με την βάρβαρη δράση του ISIL σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΗ . Αντε μπράβο

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11078451/Nick-Salvadore-suspect-for-beheading-of-Palmira-Silva-is-would-be-cage-fighter-and-Muslim-convert.html

Σταματήστε να παραπληροφορείται τον κόσμο επιτέλους για να δικαιολογήσετε τις ανόητες ιδεοληψίες σας.

Δεν θα αναφέρω αλλες πηγές απο τον βρετανικό τύπο γιατί δεν χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Ας αφησουμε την λεξη "πολιτισμος".
Αυτη ανηκει μονο σε Ελληνες και σε κανένα βάρβαρο.
Ειναι σωστο να μιλαμε μονο για
"προπαγανδα" και "παραδοση."
Έχουμε σε αυτην την περίπτωση "πολυπροπαγανδα" και "ισλαμική παράδοση". Η ιουδαϊκή παράδοση δημιουργει νόμους σαρία και τους εκτελούν μουσουλμάνοι. Αυτοπυρπολούνται και ειναι και ενθουσιαμένοι κι απο πάνω!!