Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

«Δεν είμαι “γονέας 1”, είμαι μαμά»: Θαρραλέα Ιταλίδα αντιρρησίας συνείδησηςΗ Tempi.com, μια καθολική διαδικτυακή εφημερίδα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που αντιπροσωπεύει μια πράξη δημόσιας ανυπακοής. Μια γυναίκα στο Μιλάνο, όταν της ζητήθηκε να συμπληρώσει ένα έντυπο για το σχολείο των παιδιών της, έκανε μια μικρή διόρθωση:

"Το όνομά της είναι Barbara Bianchi - είναι υπάλληλος του Δήμου - και η εφημερίδα λέει ότι δεν πίστευε ότι η χειρονομία της θα έβρισκε πολλούς υποστηρικτές. Μητέρα, ακριβώς πάνω από σαράντα οκτώ χρονών, με δίδυμα, δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. «Είμαι η μητέρα, όχι "γονέας. 1"» (Δήμαρχε του Μιλάνου) Giuliano Pisapia, το κατάλαβες;» Έγραψε δίπλα στην φωτογραφία με την υπογραφή της σχετικά με το έγγραφο της εγγραφής των παιδιών της στο σχολείο.

«Με μια μονοκονδυλιά διέγραψε την λέξη “γονέας 1” και την αντικατέστησε με τη λέξη «mamma». Η φωτογραφία συγκέντρωσε πολλά ‘likes’ και το μοιράστηκαν πολλοί.

Διάβασε:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

ΒΕ.Λ. είπε...

Bravo Βαρβαρούλα!