Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Πέταξαν έξω από την εκκλησία χριστιανή επειδή διέκοψε προσευχή μουσουλμάνων! (video)Έμοιαζαν όλα τόσο «ανοιχτόμυαλα» και τόσο «προχωρημένα». Ο ιστορικός Εθνικός Καθεδρικός Ναός της επισκοπικής εκκλησίας της Ουάσινγκτον, θα φιλοξενούσε για πρώτη φορά προσευχή μουσουλμάνων, σε ένα ακόμη διαθρησκευτικό event "αλληλοκατανόησης". Η αιδεσιμότατος Τζίνα Κάμπελ (Gina Campbell) συγκινημένη έλεγε τόοοσο ωραία λόγια : «Πρέπει να υπάρχει ένας κόσμος στον οποίο όλοι θα είναι ελεύθεροι να πιστεύουν και να ασκούν τα της θρησκείας τους και στον οποίον δεν θα έχουμε μισαλλοδοξία, ισλαμοφοβία, ρατσισμό, αντισημιτισμό και αντι- χριστιανισμό και θα αγκαλιάσουμε την ανθρωπότητά μας και θα αγκαλιάσουμε την πίστη».
Η αιδεσιμότατη Τζίνα : Θέλει να φύγει η μισαλλοδοξία και δεν την αφήνουν 
Αλλά τότε κάποιος χάλασε την τόσο ωραία σούπα τους: «Και επειδή η αγάπη, ο σεβασμός και η κατανόηση δεν μπορούν να κατανοηθούν από μερικούς ανθρώπους, ένα άτομο μας διέκοψε την λειτουργία», είπε η αιδεσιμότητατη. Το θέαμα μιας γυναίκας που βίαια εκδιώκεται από έναν φαινομενικά χριστιανικό καθεδρικό ναό, επειδή διακήρυξε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος μπροστά σε προσευχόμενους μουσουλμάνους, είναι ένα ακόμα σημείο που δείχνει την περίεργη εποχή που ζούμε.

Υπό το φως των συνεχιζόμενων και κλιμακούμενων φρικτών διώξεων που υφίστανται οι Χριστιανοί σε όλον τον κόσμο από τους σφαγείς του «Αλαχ Ακμπαρ», τι καλύτερο δεν θα ήταν, προκειμένου προωθηθεί η «αγάπη», ο «σεβασμός», η «κατανόηση» και όλα αυτά, να ανοίξει ένα τζαμί τις πόρτες του για να προσευχηθούν χριστιανοί; Άλλωστε παγκοσμίως οι μουσουλμάνοι καταδιώκουν τους χριστιανούς. Όχι το αντίθετο. Αλλά αυτά είναι «υψηλά νοήματα» για τους ξεχαρβαλωμένους δυτικούς «αγαπησιάρηδες» που εμφανίζονται ως χριστιανοί.

Έτσι, η είδηση λέει για μια γυναίκα που φώναξε μέσα στο καθεδρικό ναό (αν είναι δυνατόν!) «Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος!» πριν έρθουν γρήγορα να την απομακρύνουν. Η γυναίκα που είναι από το Μίσιγκαν, πρόλαβε επίσης να φωνάξει: «Ο Ιησούς Χριστός είναι σε αυτόν τον σταυρό εκεί πάνω», «έχουμε φτιάξει τόσα τζαμιά σε αυτήν την χώρα» και «βγείτε έξω από την εκκλησία μας. Αφήστε την εκκλησία μας ήσυχη».Μια ομάδα μοτοσικλετιστών είχε προγραμματίσει να διαμαρτυρηθεί   για την ισλαμοποίηση της Αμερικής έξω από το καθεδρικό ναό.
 

Στο μεταξύ στην Συρία(και να ήταν μόνο η Συρία…)

 
 
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ, εδώ και εδώ

3 σχόλια:

konion είπε...

Ἡ αἰδεσιμότατος Τζίνα Κάμπελ ὀρθῶς λέγει καὶ πρᾶσσει διότι ξέρει τὴν ἐκτίμησι ποὺ ἔχουν οἱ μουσουλμάνοι γιὰ τὶς γυναῖκες, τοὺς ὁμοφυλόφιλους, τὶς ὁμοφυλόφιλες, τὴν Λ.Ο.Α.Τ. καὶ τὶς λοιπὲς σεξουαλικὲς ἀνωμαλίες.

ΒΕ.Λ. είπε...

Γυναίκα «ιερέας» σε «εκκλησία» με μωαμεθανικο «ποίμνιο» που προσεύχεται...

Είναι ευκολότερο να βρείς τον Χριστό μέσω του αθεϊσμού, παρά μέσω της παραπάνω κατάστασης.

«πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;»
(Λουκά 18,8)

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Γυναίκα ιερέας δέχεται μουσουλμάνους σε χριστιανική εκκλησία.
Γυναίκα χριστιανή διώχνει μουσουλμάνους απο χριστιανική εκκλησία.
Μουσουλμάνοι καταστρέφουν χριστιανικές εκκλησίες στη Συρία και όχι μόνο εκεί.
Ποιός έχει δίκιο;

Ο Ιησούς Χριστός είναι Κύριος και Θεός μας.
Οποιος διαφωνεί να μην ενοχλεί χριστιανούς.
Ελευθερία υπάρχει, μην καταπατάς την ελευθερία των χριστιανών.