Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Και ο Τζέιμς Μποντ θα γίνει ‘πολιτικά ορθός’


Θετικά για το πρόσωπο του Ιντρίς Έλμπα εκφράζεται η πρόεδρος της Sony Pictures Entertaiment σε email που διέρρευσε από την κυβερνοεπίθεση.

Μαύρος θα πρέπει να είναι ο επόμενος James Bond σύμφωνα με την τελευταία αποκάλυψη του σκανδάλου Sonyleaks.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης σε κάποιο από τα email που διέρρευσαν μετά την επίθεση χάκερ στη Sony, η πρόεδρος της Sony Pictures Entertainment (πρόκειται για την εβραϊκής καταγωγής Amy Beth Pascal) γράφει: Ο Ιντρίς θα πρέπει να είναι ο επόμενος Bond.

Η Έιμι Πασκάλ αναφέρεται στον 42χρονος Ιντρίς Έλμπα, (νορδικός θεός! στο Θωρ) τον βρετανό ηθοποιό που υποδύθηκε τον Νέλσον Μαντέλα και πρωταγωνιστεί στη σειρά The Wire.

Ο ίδιος ο Έλμπα έχει ταχθεί θετικά στο ενδεχόμενο να αποτελέσει την έβδομη ενσάρκωση του ήρωα του Ιαν Φλέμινγκ με τον σημερινό James Bond (Ντάνιελ Κρεγκ) να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει μετά την τελευταία ταινία με τίτλο Spectre.

Απ’ ότι φαίνεται το εργαζόντουσαν καιρό. Και από ό,τι φαίνεται στο τέλος δεν θα μείνει λευκός «ήρωας» που δεν θα υποστεί 'πολιτικά ορθή' μετάλλαξη.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: