Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μικροτσίπ για να μην χάνονται τα παιδιά

Δύο μπαμπάδες που δημιούργησαν μια εφαρμογή (app) που θα επιτρέπει στους γονείς να εκπέμπουν μια ειδοποίηση αν το παιδί τους έχει χαθεί, λένε ότι εξετάζουν τη δημιουργία μικροτσίπ για τα παιδιά.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο τόσο για μικροτσίπ που θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε είδη ένδυσης όσο και για μικροτσίπ που θα μπορούσε με ένεση να μπει κάτω από το δέρμα ενός παιδιού, και το οποίο θα εκπέμπει μια ειδοποίηση όταν οι γονείς θα θέλουν να το εντοπίσουν.

Πάνω από 16.000 άνθρωποι έχουν ανταποκριθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφότου ο Stephen Fern, που είναι ο υπεύθυνος της εταιρείαςLost Kidz(Χαμένα Παιδιά) με τον αδελφό Darren, ζήτησαν τη γνώμη του κοινού σχετικά με το θέμα.

Παρά το ότι αναγνωρίζεται ότι ένα εμφύτευμα θα είναι «επεμβατικό», δήλωσε ο Stephen, «πάνω από το 95%» των ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησαν θετικά στην ιδέα.

Το παρακάτω ηχητικό είναι από την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μικροτσίπ για να μη χανονται τα παιδια,μικροτσιπ για τα οικόσιτα και αγρια ζωα,μικροτσιπ στη Σουηδια σε εταιρειες και πολυεθνικες για να ...αποδιδουν καλυτερα οι υπαλληλοι και παει λεγοντας...Τι άλλο απομενει?

sta είπε...

ΤΑ ΤΡΩΝΕ ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πράγμα μη το τοποθετήσει κανείς πάνω του.Ακόμη και να βρεθεί σε δύσκολη θέση.έκκληση.