Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

ΗΠΑ: Περιπολία ένοπλων μαύρων και κάλεσμα για δημιουργία στρατούΟι παρακάτω φωτογραφίες με περιπολία ένοπλων μαύρων στο Ντάλας εμφανίζονται σε ένα μεγάλο άρθρο του Vice.
 
Εκεί αναφέρεται ότι στο Νότιο Ντάλας, δέκα επαναστάτες (sic) περπατάνε περιμετρικά στο πάρκο του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ μουγκρίζοντας «Όχι πια γουρούνια στην κοινότητα μας!» Στρατιωτική πειθαρχία σε πλήρη ισχύ καθώς οι υπόλοιποι ανταποκρίνονται στα παραγγέλματα δύο πρώην στρατιωτικών των ειδικών δυνάμεων με κραυγές που λένε "Μάλιστα, μάλιστα κύριε!". Η λέσχη όπλων διοργανώνει τακτικά σεμινάρια γυμναστικής και αυτοάμυνας. Με στολές στυλ Τσε τρέχουν με βαριές τσάντες και κυλιούνται στο γρασίδι, μαθαίνουν να πολεμάνε με το μαχαίρι και λένε τραγουδιστά : "I used to salute the fucking flag! Now I use it for a rag!" ("Συνήθιζα να χαιρετώ την γ.….νη σημαία! Τώρα μπορώ να την χρησιμοποιώ για κουρέλι!").

Ο 31χρονος Charles Goodson, συν-ιδρυτής της λέσχης όπλου, μαζί με τον Darren Χ, τον ‘στρατάρχη’ του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, είναι οι οργανωτές της ομάδας και δουλεύουν για να αντιμετωπίσουν την αστυνομική βία. Οι Νέοι Μαύροι Πάνθηρες του Ντάλας φέρουν όπλα εδώ και χρόνια και συνεργάζονται με πέντε τοπικές παραστρατιωτικές οργανώσεις μαύρων και λατίνων. «Δεχόμαστε όλους τους καταπιεσμένους ανθρώπους του χρώματος με όπλα», λέει ο 48χρονος Darren X.

Στο μεταξύ στην επίσημη ραδιοφωνική εκπομπή του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, “Black Power Radio”, το οποίο φιλοξενείται στο blogtalk (όπου λευκοί τακτικά εκδιώκονται ως «ρατσιστές»), ο πρώην εθνικός πρόεδρος του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων και νυν πρόεδρος των ‘Μαύρων Δικηγόρων για την Δικαιοσύνη’, Μαλίκ Ζουλού Σαμπάζ (φωτο), ζήτησε η μαύρη φυλή να ξεκινήσει το σχηματισμό ενός στρατού.

Είπε:

"Και ο κ. Μάλκολμ Χ, μας διδάσκει συνεχώς την αυτοάμυνα. Και ο σεβάσμιος Elijah Muhammad μας διδάσκει συνεχώς την αυτοάμυνα. Ο αξιότιμος Marcus Garvey Mosiah μας διδάσκει την αυτοάμυνα, και ξέρουμε, ότι ο ηγέτης μας και δάσκαλός μας ο αξιότιμος Χαλίντ Μοχάμεντ Αμπντούλ μας διδάσκει την αυτοάμυνα. Τι θέλω να πω; Τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ο στρατός. Τώρα ήρθε η ώρα για εμάς να δημιουργήσουν αυτά τα σώματα, τα στρατεύματα. Ήρθε η ώρα να γίνουμε δυνατοί. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε βάρος και να εργαστούμε έξω και να πάρουμε τα όπλα και όλα αυτά".

Διάβασε:

 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

konion είπε...

Δὲν νομίζω νὰ γίνῃ ποτὲ τέτοιο πρᾶγμα. Εἶναι ὅλοι τους ἀπὸ 100 διαφορετικὲς φυλές, θὰ φαγωθοῦνε μεταξύ τους, μόλις θὰ ἀρχίσῃ ἡ συγκρότησις αὐτοῦ τοῦ στρατοῦ.

Ανώνυμος είπε...

Τους μοιράζουν ντόπα και όλα καλά... εάν όμως τελειώσει η καταστραφεί το δύκτιο, τότε θα φάνε ο ένας τον άλλον ... κανένα πρόβλημα ..