Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ο νέος «Χριστός» είναι μαύρος (και ο «Σατανάς» λευκός)




Ένας μαύρος μουσικός θα υποδύεται τον Ιησού Χριστό στο μιούζικαλ με τίτλο “Revival!”, που πρόκειται να παρουσιαστεί στις αίθουσες κάποια στιγμή φέτος και του οποίου το καστ είναι «πολύ-εθνικό».

Όπως δείχνει το τρέιλερ, το ‘Revival!’ πατάει στα ίχνη του βρετανικού μιούζικαλ του 1973, “Jesus Christ Superstar”. Το έργο λένε οι δημιουργοί του, βασίζεται στο Ευαγγέλιο του Ιωάννη.

Το νέο έργο έχει περιγραφεί από τους δημιουργούς του ως «μια δραματοποίηση εξαιρετικά πρωτότυπη με σύγχρονη gospel μουσική που αφηγείται την αποστολή, το έργο και τα θαύματα του Ιησού».

Ο πιο γνωστός από το καστ είναι ο υποψήφιος για Grammy 27χρονος μαύρος μουσικός, Kortney Jamaal Pollard, γνωστός με το όνομα ‘Mali Music’, ο οποίος υποδύεται τον Χριστό. Ο Pollard παρουσιάζεται στο έργο να φορά συνεχώς στο στήθος του το Άστρο του Δαβίδ! Είναι χαρακτηριστικό επίσης, ότι ενώ το καστ περιγράφεται ως “multi ethnic(μη λευκό), τον Σατανά υποδύεται ο 14χρονος λευκός ηθοποιός Griffin Gluck!  Ο δε Ιούδας είναι ο… ιρανικής καταγωγής ηθοποιός Anthony Azizi.

Άλλοι ηθοποιοί είναι ο Henry Lennix (Man of Steel, Ray, The Matrix Revolutions), ως Πόντιος Πιλάτος, ο Obba Babatunde (Σιωπή των Αμνών) ως Νικόδημος, η τραγουδίστρια Michelle Williams ως Μαρία η Μαγδαληνή και η τραγουδίστρια Chaka Khan ως Ηρωδιάδα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκαναν το ασπρο-μαυρο που λενε ε?

georgios είπε...

...και ο γιαχφε πολυχρωμος...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και εάν κάνουν οι Εικόνες και οι Αγιογραφίες της Ελληνορθοδοξίας ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ασχετο - σχετικό με το θέμα , αλλά γιατί θέλουν να εξαφανίσουν μεταξύ των πολλών άλλων και την ονομασία Ελληνικό πόδι;

“Ιδανικό το «ελληνικό» πόδι. Εσείς, τι πόδι έχετε;
Το ενδιαφέρον είναι ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό φέρεται να είναι κληρονομούμενο Η παρουσία αυτού του χαρακτηριστικού στα δάχτυλα του ποδιού ενός ατόμου έχει χρησιμοποιηθεί για να υποδηλώσει ελληνική εθνική καταγωγή!
Ο όρος ελληνικό πόδι ή δάχτυλος του Μόρτον, είναι μια κατάσταση όπου το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού δίπλα από το μεγάλο δάχτυλο είναι μακρύτερο.
Ο καθηγητής Παύλος Ευθυμίου λέει πως οι Καρυάτιδες δείχνουν την καταγωγή τους και κλείνουν στόματα.
Εικόνες εντός του συνδέσμου.
http://www.fatsimare.gr/kserete-oti/2016/06/01/idaniko-to-elliniko-podi-eseis-ti-podi-exete”

Προχθές ηταν η εορτή της ΕΛΛΗΝΟρθοδοξίας της Αναστήλωσης των Ιερών Εικόνων. Λένε οι αγιογράφοι μας πως οι Εικόνες και οι Αγιογραφίες - αναπαραστάσεις είναι το βιβλίο των αγραμμάτων.
Στις Εικόνες ο Αγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος , οι Απόστολοι και πάρα πολλοί Αγιοι μας έχουν αυτό το χαρακτηριστικο…

Σε πολλές ετσι απεικονίζεται και το Πόδι Του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει καταγωγή ως Θεάνθρωπος που είναι , αλλά αυτό λέει πολλά για τους Ελληνες που απαρνήθηκαν την Ελληνορθοδοξία …ως ξένη που χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει τον Ελληνισμό!

Λέτε να ξεκινήσει εκ νέου πόλεμος εναντίον των Ιερών εικόνων που είναι πολύ χρήσιμες , ως βιβλίο των αγραμμάτων με τις λευκές ψιλόλιχνες απεικονίσεις των ΕΛΛΗΝΩΝ Αγίων μας ;