Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΗΠΑ: Σάλος με την εβραϊκής καταγωγής γερουσιαστή των Δημοκρατικών που δεν θέλει οι Εβραίοι να παντρεύονται με μη Εβραίους μήπως «αφομοιωθούν»Η Debbie Wasserman Schultz είναι μέλος του Κογκρέσσου από τη Φλόριντα και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών. Αυτή η θέση την κάνει μια από τις πιο ισχυρές πολιτικούς στις ΗΠΑ.

Είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής, και πάντοτε έθετε τον Ιουδαϊσμό στην πρώτη γραμμή της πολιτικής της. Είναι ενεργή στο Εθνικό Εβραϊκό Δημοκρατικό Συμβούλιο, το οποίο έχει δεδηλωμένο στόχο την προώθησης των «εβραϊκών αξιών» στο κόμμα των Δημοκρατικών.

Ωστόσο, τώρα δέχεται την κατακραυγή της αριστεράς στις ΗΠΑ, επειδή επιτέθηκε στις εβραϊκές επιγαμίες και την «αφομοίωση». Ηχητικό της απόσπασμα παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο από μια ομιλία που έδωσε η Schultz στο παράρτημα της Εβραϊκής Ομοσπονδίας (Jewish Federation) στην Φλόριντα στις 16 Ιανουαρίου 2015.

Λέει η Schultz ότι οι Εβραίοι "έχουν το πρόβλημα της αφομοίωσης. Έχουμε το πρόβλημα της επιγαμίας" (“We have the problem of assimilation. We have the problem of intermarriage”).

Φυσικά, αν ήταν στην θέση της κάποιος άλλος κορυφαίος Δημοκρατικός  και είχε επιτεθεί σε κάθε είδους επιγαμία, θα είχε "σταυρωθεί" από τα ΜΜΕ. (Εάν οποιοσδήποτε πολιτικός στην "Δύση" είχε κάνει παρόμοια δήλωση θα τον είχαν εντάξει στην Κου Κλουξ Κλαν...).Για άλλες δράσεις της Wasserman Schultz διάβασε:

Περί "αφομοίωσης" δες και εδώ και εδώ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

mnk είπε...

Πάντα είχα την απορία, οι εβραίοι, που δεν συγκαταλέγουν τους εαυτούς μεταξύ των λευκών, τι νομίζουν πως είναι; κίτρινοι; κόκκινοι; πράσινοι;...

Ανώνυμος είπε...

ειναι ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ-ΣΙΝ, θεικη. κιτρινομογγολοι ξεκινησαν οι περισσοτεροι φυλες απο τα βαθη της ασιας-κινας,στο περασμα τους ινδια(και αλλοι απω ανατολη -ιαπωνια) και μετα μεση ανατολη καιστο περας των αιωνων παντου αφηναν καποιους να μπασταρδευοντε. σημερα μπορεις να δεις ολων των αποχρωσεων,απο κιτρινους μεχρι μαυρους, δεν ειναι εξαλλου τυχαιο που τζαμαικανοι αλλα και αλλοι αφρικανοι απο την αφρικανικη ηπειρο εκθειασαν μεσω της ρεγγαε τον ιουδαισμο,σιωνισμο,κτλ....