Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ: 206 περιπτώσεις βανδαλισμού χριστιανικών νεκροταφείων, 6 περιπτώσεις βανδαλισμού εβραϊκών νεκροταφείων και 4 μουσουλμανικών το 2014. (Ποιές λέτε να συγκίνησαν πολιτικούς και media;)Εντυπωσιακή είναι η διαφορά στη στάση των πολιτικών και του Τύπου και των ανάλογων δηλώσεων, σχετικά με τους βανδαλισμούς κατά χριστιανικών τόπων στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γαλλία. Στην περίπτωση που υπάρχουν επιθέσεις κατά εβραϊκών νεκροταφείων η γαλλική κυβέρνηση έντονα τις καταδικάζει (με πρώτον και καλύτερο τον πρωθυπουργό Manuel Valls) ενώ τα media, φυσικά, δίδουν μεγάλη έκταση σε αυτό το θέμα. Αλλά στην περίπτωση που υπάρχουν βεβηλώσεις χριστιανικών τόπων, υπάρχει σιωπή.

Αλλά δεν είναι μόνο η σιωπή. Είναι και η υποκρισία. Τον Φεβρουάριο του 2015, το ειδησεογραφικό κανάλι BFMTV δημοσίευσε στοιχεία σχετικά με τη βεβήλωση νεκροταφείων το 2014. Στην πρώτη θέση βρέθηκαν λοιπόν χριστιανικά νεκροταφεία, με συνολικά 206 περιπτώσεις, στην δεύτερη θέση και σε τεράστια διαφορά, ήταν τα εβραϊκά νεκροταφεία με συνολικά 6 περιπτώσεις και στην τρίτη τα μουσουλμανικά με συνολικά 4 περιπτώσεις. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, οι πρώτες πληροφορίες δημοσιεύθηκαν το πρωί, αλλά το μεσημέρι έπεσε άγριο σύρμα ‘πολιτικής ορθότητας’ και το κανάλι άλλαξε και δεν ανέφερε πλέον "χριστιανικά" νεκροταφεία, αλλά... "δημοτικά" νεκροταφεία! Ένας blogger ειρωνικά σχολίασε, «Είναι αλήθεια ότι δεν είναι χριστιανικά, διότι αυτό που κοσμεί τις πύλες των κοιμητηρίων μας είναι οι… δημοκρατικοί σταυροί!"

Μια από τις πιο γνωστές βεβηλώσεις ήταν η περίπτωση του νεκροταφείου του Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse, όπου βάνδαλοι έσπασαν και κατέστρεψαν δώδεκα σταυρούς. Για την υπόθεση αυτή μάλιστα, ο εισαγγελέας David Charmatz έτρεξε να επιβεβαιώσει τα κανάλια ότι «το περιστατικό αυτό δεν έχει καμία φυλετική ή θρησκευτική φύση»!!!

Ομοίως, στο περιστατικό στην Βασιλική του Αγίου Νικολάου στη Νάντη, όπου ένας άνθρωπος πήγε στο ναό έριξε κάτω το σταυρό και ούρησε πάνω σε αυτόν, κρίθηκε για τον δράστη ότι δεν υπήρχε "κανένα σημάδι βλασφημίας"!!!

Για να καταλάβετε το πόσο ανθρωπάκια είναι όλοι αυτοί που κόπτονται για «ανθρώπινα δικαιώματα» και φωνάζουν για «ισλαμοφοβίες» και «αντισημιτιμούς», θυμηθείτε ότι ο Ολάντ στην δήλωσή του για τη δολοφονία των 21 κόπτων χριστιανών από τους σφαγείς της ISIS, σε όλο το κείμενο δεν ανέφερε τη λέξη «Χριστιανός», παρά το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι σφάχτηκαν από τους ισλαμιστές για τη χριστιανική πίστη τους. Ο Ολάντ τους ανάφερε απλώς ως "Αιγύπτιοι πολίτες".

Ομοίως, ο γραμματέας των σοσιαλιστών, Jean-Christophe Camadélis (Ζαν-Κριστόφ Καμπαντελίς, ελληνικής καταγωγής) ανάφερε σε δήλωσή του στις 16 Φεβρουαρίου, ότι «ο αντισημιτισμός, ο ρατσισμός και η ισλαμοφοβία είναι οι πληγές του σημερινού κόσμου». Την στιγμή που 100.000 χριστιανοί το χρόνο σκοτώνονται μόνο και μόνο για την πίστη τους, όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες και οι μιντιάνθρωποι, φαίνεται δεν έχουν ακόμα καταφέρει να εφεύρουν την λέξη «χριστιανοφοβία», ούτε βρήκαν έστω να πουν μία λέξη για αυτούς τους ανθρώπους...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή ( κι εδώ)

3 σχόλια:

pol είπε...

Μα προφανές είναι...!!! Οι άνθρωποι αυτοί είναι άρρωστοι ψυχικά, είναι ανάπηροι εσωτερικά... Δεν είναι προικισμένοι από την φύση με την αρετή της διάκρισης, αδυνατούν να συλλάβουν νοερά, στο αντιληπτικό τους όργανο, την Φύση-Ουσία των Πραγμάτων...

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαλ δεν είναι Γάλλος αλλά Καταλανός, που μετανάστευσε το 1974 στην Γαλλία, αναζητόντας καλύτερη τύχη.
Ενετάχθη στο αντιγαλλικό «σοσιαλιστικό» κόμμα και προόδευσε έχοντας κουμπάρο στο πρώτο του γάμο τον αρχιμασόνο της Γαλλίας Μπάιερ.
Σε δεύτερο γάμο η γυναίκα του είναι Εβραία πρόσφυγας από Μολδαυῒα. Περιφέρεται σε κάθε εκδήλωση και τελετή των Ισραηλιτών «μεταναστών» στην Γαλλία εκφράζοντας την υποταγή του στα συμφέροντά τους.
Έχει πεί και το εξής αμίμητο:«Η Γαλλία χωρίς Εβραίους,δεν θα είναι Γαλλία»!!!
Σημειωτέον, όταν εξεράγη η λεγομένη γαλλική επανάσταση, στην Γαλλία υπήρχαν 3000 Ισραηλίτες, κρυπτόμενοι για να μην απελαθούν.
Σήμερα στην Γαλλία κατοικούν 550.000 Ισραηλίτες μετανάστες και πρόσφυγες λόγω του ευνοϊκού κΑθεστώτος, που ισχύει γι΄αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι βανδαλισμοί στα Εβραϊκά και τα Μουσουλμανικά κοιμητήρια είναι μόνον το 4,6% περίπου των περιπτώσεων βανδαλισμού!
Το ερώτημα είναι πότε οι Χριστιανοί της Ευρώπης γενικά θα αντιληφθούν το μέγεθος της ψευτιάς εναντίον τους.
Η πλύση του εγκεφάλου της Ευρωπαϊκής φυλής έχει πλέον αφανίσει κάθε ελπίδα αντίστασης.